Şimdi Ara

millet nasıl bmw ye M.B e biniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tjodalv

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

Çoğu babadan dededen zengin. Bazı insanlar doğarken şanslı doğarlar.
    Sanmıyorum 30'lu yaşlarda alın teriyle çalışıpta 60 binlik 100 binlik araba alsınlar. Bu tip kesim genelde 20-25 bin'lik araçlar tercih ediyorlar krediyle.
    Sokaklarda giden lüks arabaları kullanan gençler neyle para kazanıcakta alıcak. Tabii ki baba, dede parası yiyorlar.
    Benimde bi tanıdık var o şekilde 23-24 yaşlarında, dedesinden miras kalmış bi ton, şimdi altında 500 milyarlık araba var.
    Benim dedem öldüğünde bırak mirası, bana borç sokarak gitti öteki tarafa

ağzını topla

Ne oldu? Zülf-i yare'ne mi dokundu?

insanlığın farkına varıldığı bir ayda insanlıktan çıkmaya gerek yok, sınırların dahilinde kal da darwin'i pişman etme

• quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Benim söylememle nasıl kazanacağını öğreneceksen zaten kazanamassın..

Öyle düşünürsen seninde altında araba var değil mi?

Araba alamayan insanlarda sana aynı soruyu sorabilirler o zaman..

Dünya da herkesin imkanları, yaşam tarzı farklı..

Kimisi 100 milyarlık arabaya hayatı boyunca binemez, kimisi ehliyetini alır almaz 300 milyarlık arabaya biner..

Bana sorarsanız böyle şeylere kafa yorup da üzmeyin kendinizi.. Mutlu olmaya bakın..

Hep daha fazlasını iste, çalış çabala.. Ama bunları yaparken elindekiylede mutlu olmasını bil..

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum.Bunun dışında başkasının kazancı neden sizi ilgilendiriyor onu da anlamış değilim.Başkalarına özenerek bu şekilde sorular sorarak yaşamınıza devam ederseniz altınızda o 60 binlik arabalar olsa da mutlu olmazsınız.Çünkü her zaman bir üst seviye vardır.Bu sefer 300binliklere laf atarsınız...

• yok arkdaş herşey bitti artık millet bu arabaları nasıl alıyora geldi

ben zengin değilim fakat çok şükür halimiz yerinde

ama zengin insanları caldı cırptı diye yargılamak gerçekten çok sığ bir düşünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Arabamız bile yok...

Kaç yaşındasın Gökhan,ben söyliyeyim 15-20 arası. Biraz gelinlikçide çalış bakalım.
    Ben 96 da üniversiteyi bitirdiğim zaman Fenerbahçe şampiyon olmuştu,millet arabayla tur atıyordu bende onları kenardan seyrediyordum
    Allah herkese gönlüne göre versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Arabamız bile yok...

Kaç yaşındasın Gökhan,ben söyliyeyim 15-20 arası. Biraz gelinlikçide çalış bakalım.
    Ben 96 da üniversiteyi bitirdiğim zaman Fenerbahçe şampiyon olmuştu,millet arabayla tur atıyordu bende onları kenardan seyrediyordum

kendin kazanmış olamazsın
    30 yaşındaki birisi kesinlikle araba alamaz
    akbili bile bu yaşta zor aldık, hakkında suç duyurusunda bulunuyorum

ps: maaşla çalışıyorum, lüks yaşama kin besleyip prim yapıyorum

• Kendi işini yapmadan lüks arabaya belli bir yaştan önce binemezsiniz. Bugün 30 yaşında ,5 sene tecrübesi olan doktor mühendis tayfasının aldığı maaş taş çatlasa 5000-6000 tl civarıdır. İstisnalar tabiki vardır. Bu paraya da alınacak en lüks araba a3 fln olur. Onun dışında 30 yaşında cabrio bmw'ye mercedes'e biniyorsa ya kendi işini yapıyordur, ya loto totodur ya da babam saolsun durumu mevcuttur.
  • millet calisarak nasil mi aliyor?

doktorlar mesela, universiteye girerken yas 18. temel egitim bittiginde yani pratisyen oldugunda yas 24.

TUS'u kazanirsa atanir bir egitim-arastirmaya 4 sene aylik 3 bin lirayla yasar, sonra 28'inde uzman olur.

28 inde istanbul'da bir ozel hastaneye gider aylik 15-25 bin TL fix para + %40 ile anlasir. atiyorum aylik 80 bin liralik hasta bakarsa %40 a girer ve 32 bin lira maas alir.

aylik 30 bin liralik hasta bakarsa 15- 25 bin lira fixini alir oturur.

yetmedi mi? gece nobetleri var. gecelik fix 400 lira civari, tanidigim bir cocuk doktoru her hafta cuma gunu malatya'dan binip istanbul'a geliyor; gungoren de taninmis bir hastane de pazar aksamina kadar nobet tutup donuyor; 4-5 bin lira para da cebinde kaliyor. ve daha uzmanligi bitirmedi 3. senesinde.

TUS'u kazanamayan doktorlara gelince, atandiklari saglik kurumlarinda 3-6 bin lira arasi maaslarla calisiyorlar. mesela isparta'da tanidigim bir pratisyen hekim aylik 5500 lira kazaniyor ve haftada 1 gun saglik ocagina gidiyor. saglik ocagindaki doktorlar anlasmis her gun 1 kisi gidiyor.

guzel ulkemizin sosyo-ekonomik sartlarinda tip okumaya bu kadar talep olmasina sasmamak lazim. okuyanlarin cogu da ekonomik durumu kotu-orta seviyede ailelerin cocugu.

konuyu dagitmazsak, bu paralar calisarak hayal degil, onceden kendine yatirim yapmayi gerektiriyor.

• Konuya noktayı koyuyorum..

Burdaki kilit açma tuşuna basıyorlar
     millet nasıl bmw ye M.B e biniyor

Sonra bu kapılardan biniyorlar

Sonra da buraya oturuyorlar

Not: İşlemler Bmw içinde çok benzerdir, sadece ufak farklılıklar vardır..

• quote:

quote:

quote:

Arabamız bile yok...

Efe sizinkiler ne kaçakçısı bizimkiler silah kaçırıyo

• Silah kaçıran arkadaşa bir cephanelik gösteririm aklı hayali almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Silah kaçıran arkadaşa bir cephanelik gösteririm aklı hayali almaz.

Ergenekoncu bu alın bunu içeri
  • quote:

Kimisi 100 milyarlık arabaya hayatı boyunca binemez, kimisi ehliyetini alır almaz 300 milyarlık arabaya biner..

Bana sorarsanız böyle şeylere kafa yorup da üzmeyin kendinizi.. Mutlu olmaya bakın..

Hep daha fazlasını iste, çalış çabala.. Ama bunları yaparken elindekiylede mutlu olmasını bil..

bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: !KO

quote:

Orijinalden alıntı: mck55

Silah kaçıran arkadaşa bir cephanelik gösteririm aklı hayali almaz.

Ergenekoncu bu alın bunu içeri

evet tam üstüne bastın!
  • bu konuya boşuna,fazlaca kafa yormayın.zira iş, çok kötü yerlere gidebilir.kiminin vardır,kiminin yoktur. herkesin yaşadığı,yaşayacağı,yaşayamacağı şeyler var.
  • quote:

quote:

quote:

Arabamız bile yok...

Canım benim

• levent, cabrio'larda üstünü açma tuşu da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

levent, cabrio'larda üstünü açma tuşu da var.

Hiç binmedim ki nerden bileyim
  • quote:

quote:

Arabamız bile yok...

Kendim için değil zaten aile için..

• quote:

%100 katılıyorum.
  • yarası olan gocunur hesabı olmuş biraz konuda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.