Şimdi Ara

millet nasıl bmw ye M.B e biniyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
15.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desci

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: tjodalv

Çoğu babadan dededen zengin. Bazı insanlar doğarken şanslı doğarlar.
    Sanmıyorum 30'lu yaşlarda alın teriyle çalışıpta 60 binlik 100 binlik araba alsınlar. Bu tip kesim genelde 20-25 bin'lik araçlar tercih ediyorlar krediyle.
    Sokaklarda giden lüks arabaları kullanan gençler neyle para kazanıcakta alıcak. Tabii ki baba, dede parası yiyorlar.
    Benimde bi tanıdık var o şekilde 23-24 yaşlarında, dedesinden miras kalmış bi ton, şimdi altında 500 milyarlık araba var.
    Benim dedem öldüğünde bırak mirası, bana borç sokarak gitti öteki tarafa

ağzını topla

Deden daha ölmemiş galiba

bazıları ölmüş de gömeni yok

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Zengin çoçugu olmayı ne sanıyorsunuz siz ? Babanızın 101 milyon doları olurda bu dolarlardan 1 i sizin değil

Ayda 20.000ytl harca, 300.000ytl lik arabaya bin bunların hiç biri senin değil hiçbiri

Annen babana boşanır baban tekrar ewlenir 2 çoçuk peydahlar birdaha göremessin o paraları

Zengin çoçuğu olmak size kolay baban bir batar arabayı bırak herşeyinizi kaybedersiniz

Sanıyorsunuz zenginlerin dnya umrunda değil hele zengin çoçugunun dünyadan haberi yok

Bütün zengin çoçukları aslında çirkinde kuaförleri güzel kıyafetleri güzel, aslında hepsi aptalda işte baba parası ile bir yere geliyor

Zengin çoçukları hem güzeldir hem zekidir, bir zengin çoçugu fakir ailenin çoçugundan her zaman seleksiyon bakımından yüksek basamaktadır

Zengin adam demek zeki adam demektir zeki olmayıp zengin olanlar zengin nüfüsün küçük bir kısmını oluşturur

Bu adamda zengin yani alfa oldugundan bulacagı eşte güzel olucaktır para warsa güzel kadınla ewlenirsin çoçugunda güzel olur

Ama eşini kendin seçiyorsan anlaşabileceğin zekadada seçersin

Eğer görücü usulü ewleniyorsan zaten "dawul dengi dengine" diye sana bu seferde başka bir zengin adamın güzel kızını werirler

Sonuçta zengin olmak seleksiyonda yüksek basamakta olmayı gereksitiryor, orada olup orada eş buluncada dolayısı ile bu çıkan çoçuk

Her halukarda daha DONANIMLI oluyor birde dogdugu çevrede aldıgı eğitim imkanları ile dünyadada kendini geliştirdiğinde ortaya

Zengin olma potansiyeli yüksek biri çıkıyor

Ha 20 sine 28 ine kadar yatar ama çalışmaya başladıgı aman tozu dumana katar bu adamlar

Kısacası bu adamlar sadece zengin oldukları için değil toplum içinde alfa oldukları için bu arabalara biniyorlar güzel kızlarla çıkıyorlar yakışıklılar kendilerine bakıorlar

Buna yapabileceğin bişi yok, aslanlarda ulan bu türün yelesi ne parlak biz napsakta böyle olsak der Q7 fln yok tabi ormanda

I. si anlıyalım ortalamada ne kadar zenginsen okadar iyisin

II. olarak zengin çoçukları sizin sandıgınız gib güllük gülüstanlık yaşamaz şimdi kendinize iş kurup sürünebilirsiniz

Yada babanızın işini yapabilirsiniz ama erkek erkektir wede 20inden sonra baban ile ilişkin farklı olur işini yapmak istemezsin

Her geminin 1 kaptanı war ben babası ile çalışıpta mutlu olan adam görmedim hepsinin sorunları war babası kökenli

Milyonlar kazansada ulan keşke kendi işimi kursaydım diyende war kapıyı çekip gidip pişman olanda

Kendi başınıza çalışsanız alıcagınız para hafada harcadıgınzı paradan az düşünsene işe gidermisin ?

İşe gitmeden iş nerde öğrenilir ? Diğer tarafta biri babasını 12sin kaybetmiş yazları çalışmış kışları okumuş

Sen yazları fransada kışları ingilterede geçirmişsin bir sorumluluk bilincin gelişmemiş

Kısacası;

Zengin çoçugu olmak uzaktan hawalı gözüksede içinden kötü birşey siz nasıl özeniyorsanız kimse fakir olalım diye özenmez ama onlarda hayatlarından memnun değil

Para ile saadet olmaz ama başkasının parası ile hiç olmaz, babası başkasımı ? başkasının daniskası oluyor çoçuk 20 lerine geldiğinde

O yüzden neyin ne oldugunu bilin bence kimenin hayatı toz pembe değil

Son olarak gayet tabi bir insan 20 sinde dahi MB yada BMW alır aklı olan alı bu ülkede para kazanmak kolay

14 ünde karar weren adamın 2100 günü war önünde hergün bir tuğla taşısan ew yaparsın

Onuda bırak aklı olan adam girişken olan adam her zaman para kazanır ha gözü erken açılır geç açılır ama kazanır

Şimdi 20 ne gelip yaşıtlarım Q7 ye biniyor ben nasıl binicem demek war

14 ünde ulan 20 sinde olupta Q7 ye binen adam war bak oglum 6 yılımız kaldı çalışım kazanım bineyim binen nasıl biniyor demek war

Birde 30 yıl yaşayıp, ulan millet 20 sinde biniyor bunların hepsi war ya zengin çoçugu demek war

Drahte senle söyle biyerlerde oturup birseyler yiyelim ve bi iki kadeh biseyler içelim, bakalım oturman kalkman elin yuzun hareketlerın nasılmış. Zengin cocuguna benzıyorsun sen

Notunu veriyim bi senin, ondan sonra konusuruz bu konuları

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Son derece yanlış bir genelleme
    Bir miktar doğruluk payı var tabi ki ama genelleyip hayatı çözdüğünü zannedince biraz komik olmuş.
    Zenginler akıllı fakirler aptal yani öyle mi.
    Peki öss birincisi çobanı nereye koyuyorsun bu denklemde...

Bu arada yazının şu kısmı çok komik.
    Zengin çocukları güzeldir, zekidir, çalışkandır, ortamın tozunu atarlar
    Nasıl bir gaza geldiysen...

• 60- 100 binlik arabalara binmek için illa süper üniversitelerde süper Bölümler bitirip, kariyerler yapmaya gerek yok,
    Az bir şey kafanı çalıştırıp doğru iş yapıp,biraz da risk alacaksın..

Alt sokakta bir tane TÜPÇÜ var, Babamın da arkadaşı
    Adam
    Günde 5 lira kar ile 40 tane tüp satıyor,
    Aylık kazancı da ortalama 6 bin lira oluyor...

Yani hiç bir vasfı olmayan bir tüpçü, örneğin bir işletme mezunundan, makina mühendisiniden çok kazanabiliyor...
  • ha ha ha darthe dogal secilimle olayları cok güzel acıklamıs.

ama arkadasın yasını bilmiyorum ben daha üniversite cagında bir insanım ve genel olarak ozel üniversitelerde burssuz olarak okuyan kişilerin profilini size cok net bir sekilde anlatabilirim, bunları genelde tikky tayfası olarakta nitelendiriyoruz.

genelde hepsi zengin oluyor yada zenginlik goreceli diyorsunuz bana gore ayda 10.000 tl kazanan adam zengindir, dogal secilimizsiz tabi secilimle ne kadar olması gerek bilemiyorum o popülasyon.

tahminim boyle bir 100 kişi tanıyorumdur ve ne yazık ki hiç biri oyle zekiyi geçtim, normal bir insan zekasında bile degiller. cevrelerinde olaylardan habersiz, olaylarda neden sonuc ilişkisi bile kuramayan insanlar, ama tabi benim gorduklerin dogal secilmemiş olabilirler, lab. larda sonradan 2-3 fakirin birleşiminden olmus olabilirler bilmiyorum onu tam olarak.

zengin cocukları nedense genel olarak kızları cakma sarısın olan, kollarında benim kullandıgım bavul büyüklügünde cantalar olan ve içinden geçebileceginiz kadar büyük küpeler takan insanlar oluyorlar, erkekleride arkaya taranmıs jole kabı sacları ile rayben gozlukleriyle ve tabi ki altlarındaki yırtık pırtık kotlarıyla genel bir picasso tablosundan farksızlar. niye picasso diyeceksiniz tabi ki onun sanat akımını bildiklerinden degil sadece oyle alakasız giyiniyorlar ki, direk aklıma ne kadar sanatsalda olsalar picasso tabloları geliyor. salvador dali de diyebiliriz tabi.

ve bunların güzel olma davaları ise ayrı bir mesele, güzel zengindir oyle mi ? şimdi bunun acıklamasını yapmayım artık, çünkü şimdi baslayıp sabah 6' ya kadar dalga geçebilecegim konu, birbirinin kopyası kızlara cadde' de ulasabilirsiniz, bu kadar yeter acıklama olarak :)

ve yazıdaki allah kahretsin ne yazık ki zenginim bende hindistandaki insnalar gibi günlük 100 gram pirince calıssaydım keske zenginlik cok kotu berbat birşey lan, saka maka kotu olum valla bak yemin ederim, ekmek musaf carpısın, bir vursun duvara ucayım tavrı ayrı bir geyik konusu. son zamanlarda okudugum en mükemmel yazıyı yazmıs arkadas. amerikan filmlerinden cıkma bir bir konusmayı andırıyor.

son olarak o zengin olmak istememişti anlıyor musunuz ? anlıyor musunuz kader kurbanı o, yo yo bayım lütfen anlamalısınız cennetlik bir süvari.

• @TroopeR

gercekten guzel yazmissin eline saglik yazmaya usendigim seylerdi
  • Şahse hakarete varmadığı sürece sorun yok ama gözümden kaçan böyle mesajlar varsa şikayet edelim arkadaşlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Klasik bir laf vardır tırcılar kullanır.
    "1 kilo toz bir otoboz"
    Benim dayımda tırcı. 15 yıldır aynı MAN'ı kullanıyor o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Klasik bir laf vardır tırcılar kullanır.
    "1 kilo toz bir otoboz"

hocam o laf antakya samandag bolgesinden cikmistir,

toz ve ot isi yogundur ve otobus firmalari turkiye'nin en buyuk firmalari arasindadir.
  • Bunun bile konusu açıldıysa ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

"1 kilo toz bir otoboz"

hocam o laf antakya samandag bolgesinden cikmistir,

toz ve ot isi yogundur ve otobus firmalari turkiye'nin en buyuk firmalari arasindadir.

bir saniye savcıyı bağlıyorum

• çok laf yalansız,çok mal haramsız olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 25 Ağustos 2009; 22:32:36 >
  • quote:

"1 kilo toz bir otoboz"

o lafın orjinali böyle

1 kilo tos bi toros
    3 kilo tos miniboz
    5 kilo tos otobos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAİM. -- 25 Ağustos 2009; 22:45:12 >
  • Benim hayatım boyunca kendime ait 100000'lik arabaya binme şansım yok. Ne yapıyım bunu kabul ettim. Elimdekilerle maksimumu yakalamaya çalışıyorum. Eğer böyle yapmazsam onun neyi var bunun neyi var dersem herhalde çıldırırım. Kendi çapımda Polyannacılık oynuyorum. Size tavsiyem benim niye yok demeyim. Kendinizi ve çevrenizdekileri daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz. Burada birisi ben artık bu arabaya binmeyeceğim demişti hatırlarsanız...

Tek yapabileceğiniz şey hayatta maksimum noktaya erişmeye çalışmak. Umarım bir gün hayal ettiğiniz o arabaya binersiniz.
  • #

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 25 Ağustos 2009; 23:06:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Zaten güncel hukuk sistemlerinde miras olayı hiç yok.

Ne kadar zenginsen o kadar akıllısın, öyle mi?

Miras olarak ogluna paranı bıraktıgın gibi seni sen yapan genlerinide bırakıyorsun o yüzden sen nasılsan oglunda 3-5 senin gibi oluyor

Zeka ile yaşam kalitesi beraber artar buna kimsenin birşey söyliyeceğini düşünmüyorum

Zeki isen wede hayatını iyileştirmek için çalışırsan senle aynı şarltalrda olupta daha az zeki olanların önüne rahatça geçersin

quote:

Orijinalden alıntı: guerlain

Son derece yanlış bir genelleme
    Bir miktar doğruluk payı var tabi ki ama genelleyip hayatı çözdüğünü zannedince biraz komik olmuş.
    Zenginler akıllı fakirler aptal yani öyle mi.
    Peki öss birincisi çobanı nereye koyuyorsun bu denklemde...

Dağılımlar diye bişi war istisnaları wede olayın normaldeki çıktısını sembolie ediyor

Mesala 30 kere zar attıgında 5 kere 1,2,3,4,5,6 gelmesini beklersin 1/39.875 olalıkla sırası ile 4,5,6,7,3,5 kere 1,2,3,4,5,6 gelir ama genelde beklediğin 5 kere 1,2,3,4,5,6 gelmesidir

İşte Çoban yada loto tuturan salak burada ki 6. kere gelen 3 gibi oluyor, ama yukarıda yazdıgım şey bildiğiniz araştıram neticesidir

Hatta aynı makalede insanların daha çok kazandıklarında dinleri ne olursa olsun içlerinde bulundukları topluma kıyasla daha az inandıklarını anlatıyor

Bu inanmamayıda foruma yazdıgımda insanlar deliriyor ama neticesi budur zenginleştikçe az inanırsınız beyler

O yukarıdaki yazıyı ben kabamdan uydurmadım neticede

Ama toplumun tersine bişi yazdıgınızda böyle bir tepki almanız normal ama hakikat budur

Normalde zengin çoçukları sewilmez boş insan görülür ama bunlar tamamen sizin bakışınızdan kaynaklanıyor

Ne kadar bu formatta adam gördüysem çarpılmış gibi kimisi 22 sinde kimisi 32 inde adam oldular hemde iş adamı oldular

Ha miras yedi olanlar artık barda istediğini yapamadıgı için yat alanlar dahi war ama geneli adam oluyor eğer ailesi çoçuguyla ilgileniyorsa

Ama bunlar genelde ÖSS de birinci olan çobanlar gibi işte anlıyormusun, mesala kim haber olur ? ÖSS de 1. olan çobanla, babasının parasını batıran miras yedi

Ewde annen ne der ? "Mehmet amcanın oğlu war ya butun ewleri hamamları satmış yedi bitirdi" ama kim çok başarılı adamları konuşur daha az

Helede warlıklı aileden gelip babandan 2-3-5 kat fazla para kazansanda konulmazsın

Otomobil forumundayız, Smart Ferrari geçince haber olurda Carrera S ile Turboyu pistte geçince çok buyuk haber olmazsın böyle düşün

Kim biliyor belki Mustafa Koç şimdi babasından 3-4-5 kat fazla çalışıyor kimsenin umru değil ama batırsa o parayı haber olur

Yani haber olan genelde azınlıktır, 3. sayfa haberlerinden ülkeye bakıcak olursak yarımız kapkaççı yarımız tecavüzcü

Bakın zenginin tanımı forumda ayda 10K lira kazanana deniyor ama benim zengin dediklerim bunlar değil 10K lirayı millet köfte satarak kazanıyor o parayı kazanmak için şanslı olsanız yeter

Anlattıgım zengin dediğim tipler sizin haki gördüğünüz "Ulan adam XXX sattı parayı kırdı 35M dolar kazanmış" "burada 4metre kare dükkanı wardı salagın anlamadık birden zengin oldu" dediğiniz tipler

Bir tanıdıgımada böyle diyorlar şimdi ama adam bütün birikimini en yakın arkadaşlarının dahi olmaz dediği işe koydu

Eskidende zengin çoçuydu ama nedir ? adam 28-29 unda ABD den geldi maaşla çalıştı baglantılarını yaptı sonra paranın dibine wurdu

Hemde basit gözüken birşey satarak ben bile şaşırdım ulan bundan bukadar para kazanılırmı diyede kazanılıyormuş

Banada basit geldide yaptıgı "yapsaydın ya drahte" diyorum işte para eden aslında o yapmayı akıl etmek meselesi

Sizin zengin dedikleriniz "Oglum falanca buraya loto bayisi açtı parayı kırdı bizde açalım" "Dewekuşu yumurtasında çok kar warmış yapalım" diyen tipler

Kebabçı açarsın tutarsa ayda 10-15-20 kazanırsın bunun için akla söylediğim kadar gerek yok ama dediğim gibi zengin olmak için akıllı olmanız lazım girişimci olmanız lazım

Türkiyede tüccar olmanız için bile girişimci wede zeki olmanıza gerek yok ne tüccarlar içinde internet sitesi olmayan adam war

Yılda 5-10M luk iş yapıyor hala bir firmalaşma fuarlara katılım yok kaplumbag hızı ile gelişiyorlar hatta gelişmiyorlar

Bu bakımdan haklısınız türkiyede çok mal adam war "iyi kazanan" ama bunlar dediğim "zenginlerden" değil

Şimdi bugune kadar dunyada yaklaşık 10.000 tane gallardo yapıldı F430 F360 F599 DB9 DBS SLR Carrera GT Tbilimum Techart 9ff Proscheler fln fln

Toplasan geçtiğimi 5 yıl içinde yaklaşık 150.000 taneden fazla super sport yada muadlili araba yapılmıştır hele kaputunun altında 75K+ dolar olan arabaları asyarsan 2 ye katlanır

Bunları alamıyorsan, TR deki sayısı 25.000 i geçen lüks konutlardan birinde değilsen ne zengini ya Q7 ile zenginlik mi olur ?

Bakın mekan açim dersen 25 ila 75 lira istiyorlar yerine göre 1000 2500 metre yere wede bugun dahi gezsen 1-2 emlakçıda 7-8 tane yer war böyle

Caddede gördüğünüz dükkanların kirası fln 20 25 lira 80 metreye 7 lira istiyen adam war kuytu köşede "kontor satsan çıkarırsın" diyor

Bugun E5 ten dewam et iki taraf bina kiraları 6 basamaklı hatta bu kiraları yıllık peşin alan mülk sahipleri war wede adamın tek mülkü bu değil

Diğer taraftan o mülke girip o parayı ödeyen adamda ne kadar kazanıyorsa ödüyor mal sahibide kiracıda zengin bu ülkede

TR de para kazanan çok adam war ama bunları zenginden sayarsanız işimiz war

Ben ne dedim zengin olabilmek için zeka sahip olunması gereken durum dedim Türkiyeye çok uymamış bu araştırma ama olayın mantıgı budur

Çalışıp bir yere geldiysen zekisindir, donanımlısındır, aynıları oglunada yansır diyorum ben

Keza zaten "miras yedi" dediğinzi insanlar genelde bu tür mal zenginelrinin çoçuklarıdır

Aynı şekilde sizin aslıdna "zengin çoçugu" gördüğünüz tiplerde bunlar çunki şimdi düşününce benim dediğim adamların çoçukları

Carrerayaya binsede millete batmaz ama mal zenginin çoçugu 3.30ci ile bile salak salak hareketler içinde oldugundan sewilmiyor

Yani benim "zengin" tanımının çoçugu daha bir efendi oluyor daha bir malını taşıyor çok kawagası yok toplumun bu tiplerle

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Drahte senle söyle biyerlerde oturup birseyler yiyelim ve bi iki kadeh biseyler içelim, bakalım oturman kalkman elin yuzun hareketlerın nasılmış. Zengin cocuguna benzıyorsun sen

Şimdi sen ön yargılı olucaksın zaten "benziyorsun" demişsin ama yolda tanışsak görüp görebileceğin en mütavazi adamlardan biriyimdir herhalde

II. olarak ailem warlıklımıdır ? Bana ne para onların. Ben warlıklımıyım ? foruma göre yakında zengin olurum ben bu gidişle

quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

ha ha ha darthe dogal secilimle olayları cok güzel acıklamıs.

ama arkadasın yasını bilmiyorum ben daha üniversite cagında bir insanım ve genel olarak ozel üniversitelerde burssuz olarak okuyan kişilerin profilini size cok net bir sekilde anlatabilirim, bunları genelde tikky tayfası olarakta nitelendiriyoruz.

genelde hepsi zengin oluyor yada zenginlik goreceli diyorsunuz bana gore ayda 10.000 tl kazanan adam zengindir, dogal secilimizsiz tabi secilimle ne kadar olması gerek bilemiyorum o popülasyon.

tahminim boyle bir 100 kişi tanıyorumdur ve ne yazık ki hiç biri oyle zekiyi geçtim, normal bir insan zekasında bile degiller. cevrelerinde olaylardan habersiz, olaylarda neden sonuc ilişkisi bile kuramayan insanlar, ama tabi benim gorduklerin dogal secilmemiş olabilirler, lab. larda sonradan 2-3 fakirin birleşiminden olmus olabilirler bilmiyorum onu tam olarak.

zengin cocukları nedense genel olarak kızları cakma sarısın olan, kollarında benim kullandıgım bavul büyüklügünde cantalar olan ve içinden geçebileceginiz kadar büyük küpeler takan insanlar oluyorlar, erkekleride arkaya taranmıs jole kabı sacları ile rayben gozlukleriyle ve tabi ki altlarındaki yırtık pırtık kotlarıyla genel bir picasso tablosundan farksızlar. niye picasso diyeceksiniz tabi ki onun sanat akımını bildiklerinden degil sadece oyle alakasız giyiniyorlar ki, direk aklıma ne kadar sanatsalda olsalar picasso tabloları geliyor. salvador dali de diyebiliriz tabi.

ve bunların güzel olma davaları ise ayrı bir mesele, güzel zengindir oyle mi ? şimdi bunun acıklamasını yapmayım artık, çünkü şimdi baslayıp sabah 6' ya kadar dalga geçebilecegim konu, birbirinin kopyası kızlara cadde' de ulasabilirsiniz, bu kadar yeter acıklama olarak :)

ve yazıdaki allah kahretsin ne yazık ki zenginim bende hindistandaki insnalar gibi günlük 100 gram pirince calıssaydım keske zenginlik cok kotu berbat birşey lan, saka maka kotu olum valla bak yemin ederim, ekmek musaf carpısın, bir vursun duvara ucayım tavrı ayrı bir geyik konusu. son zamanlarda okudugum en mükemmel yazıyı yazmıs arkadas. amerikan filmlerinden cıkma bir bir konusmayı andırıyor.

son olarak o zengin olmak istememişti anlıyor musunuz ? anlıyor musunuz kader kurbanı o, yo yo bayım lütfen anlamalısınız cennetlik bir süvari.

Bende senin okudugun universitelerde burslu şekilde okumuş, yetmemiş millete ders werip, ödew proje yapıp para kowalamış biri oalrak söyliyeyim;

Özel üniversitede okuyan warlıklı ailelerin çoçukları zekidir, belki senin muhabbetin yok ama ben bu adamlarla sabaha kadar ders çalıştım bişiler anlattım

Hepsi şak diye anlar, hatta ÖSS de kendileridnen daha yüksek puan almış burslu öğrencilerden dahi daha zekileri war bizzat gördüm kişisel deneyimdir

Ama nedir sorumluluk yok, neden ? çunki olmasına gerek yok ÖSS ye çalışmasa babası nasılsa özel ünversiteye yollıcak derse çalışamsa nasılsa 7 yılı war

Sen böyle bir hayatta sorumluluk sahibi olabilirmisin ? senin bankada 50M doların olsa bir daha işe gidermisin ?

Bu çoçuklarıda o yüzden ezmeyin salak diye, salak değiller hayat bunalra kolay oldugundan kullanmıyorlar

Ama başları sıkışıp final akşamı geldiğinde sabaha kadar anlat dinlerler

Ha haber izlemez başbakan kim bilmez ama oaly nedir ? 4 yıl sonra bakanla oturup yemek yicek adamlar onlar lazım oldugudna öğrenicekler

Yukarıda güzellik ilişkisini açıkladım zenginsen toplumda alfa male oluyorsun en iyi eşi seçiyorsun iyi eşte güzel oluyor soyun güzelleşiyor

Ben yukarıda "zengin çoçuklarınıda" hayatı toz pembe değil herkezin derdi war kendince dedim

Hindistan fln demogoji yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 25 Ağustos 2009; 23:17:32 >

• Let the oxygen go your brain yok let the power be with you mu olacaktı yoksa

Kısacası dışarı çıkıp soluklanın biraz
  • Millet binmiyor parası olan ve devamı yani kazancı yüksek olanlar(akarı sağlam olanlar) biniyor.genellemede lüks otomobilleri şirket-firma patronları tercih ediyor.çoğu yüksek gelirli müdürler bile lükse kaçmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Bana sorarsanız böyle şeylere kafa yorup da üzmeyin kendinizi.. Mutlu olmaya bakın..

Hep daha fazlasını iste, çalış çabala.. Ama bunları yaparken elindekiylede mutlu olmasını bil..

%100 katılıyorum.

Bende bu yoruma katılıyorum, kendi emeğimi ortaya koyarak aldığımla da mutluyum..

Ayrıca deli paralar kazanmak deli arabalara binmek için ;
    ya aileden sağlam bir para gelmeli,
    ya ticarette bir ürünün ilk'i olmalı ve çok tutulmalısınız,
    ya yüksekte tanıdıklarınız olmalı (ihalelerden parayı kırmak için),
    yada "1kg toz 1 otoboz" olayına girmelisiniz..

• Özel okulda sadece Sayın drahte Efendi okudu, ben okumadım, bu yüzden ne derse kanundur.

4 yıllık üniversite hayatım boyunca iki kelimeyi yan yana getiremeyen burslular da gördüm, akıl almayan işler yapanı da.

Aynı şekilde babasının parası saymakla bitmeyecek adamların bazıları da iki kelimeyi yan yana getiremiyordu. Bazıları da zehir gibiydi.

30 yıllık profesöre saç baş yoldurtan sorular soran gerizekalı ama zengin arkadaşım çok fazla. Aynı şeyi yapan burslu arkadaşım da çok fazla.

Bu kadar net genellemeler yapamazsın Sayın drahte Efendi.

Miras olayını da yine anlamamışsın. Para miras kalıyor ve sen zengini a priori akıllı, hatta bir numara yapıyorsun.

Çok akıllı olan herkesin çocuğu da çok akıllı olmuyor her zaman.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.