Şimdi Ara

Milleti Umursamayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. Ben sınava 2016 yılında giren bir kardeşiniz olarak size şunu söyleyim, forumdan sıralama öğrenilmez. Moral bozmaya çalışan bir sürü insan var. Zamanında bu açıklanma sürecinde birine küfredip uzaklaştırıldığımı hatırlıyorum. Forumda ilk 30 bin gelmez denilen netlerle 20 bine girdim. Simdi hukuk fakültesinin yarısı bitti. Kimseyi umursayın artık dinlenmeye bakın, Allah gönlünüze göre versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağol yazını okuyunca moral oldu, inşallah dediğin gibi olur ben de eczacılık istiyorum, eski mezunum obp biraz düşük ondan korkuyorum ama %50 burslu falan girsem o da yeter bana.

• hocam bildiğim kadarıyla 2016da baya kötümserdi millet buna rağmen size söylenenden 10k önde sonuç almışsınız
    bu arada tebrik ederim hocam
  • Ve bu net yazan arkadaşların da yarısı üfürükçü

• MG33 M kullanıcısına yanıt
    hocam ankarada matfende hazırlandım ben sınava.bilenler bilir ortalaması çok yüksek bir dershane.
    buna rağmen hepsi sıvamış sınavda.ama buraya bir giriyorum herkes süper yapmış.insanın ister istemez morali bozuluyor.acaba diyor
  • Hocam eger gittiğiniz Kurum iyiyse bişey diyemem bizim burdakiler rezalet kötünün iyisi diye herkes gönderiyor paralar emekler çöpe gidiyor bu arada sınav atmosferi bambaşka bir şey ona zaten bir şey diyemem

• MG33 M kullanıcısına yanıt
    hocam dershaneye girmek için belli bir net sınırı vardı.
    valla bu sene benim de verdiğim paralar boşa gitmedi değil. o kadar soru bankası çözdüm sınavda sorular değişik değişik geldi.keşke çözmeseymişim hele ygs soru bankaları...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam eger dershane zorla çözdürdüyse o dershanenin kötülülüğü bence temelin varsa yazın ygs yi tekrar edip direk denemelere yüklenip gitmek gerek

• Normalde dershane ilk 5 i kac yapardi sinavda kac yaptilar hocam merak ettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.