Şimdi Ara

MİLLİ EĞİTİM KİTABINDAN ANCA BU OLUR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu meb lise 1-2 öğrencilerine bi kitap veriyo bedava adı "dünya edebiyatından seçme öyküler"
    bu kadar ucuz bu kadar açık olarak saçma mesajlar veren bi kitap daha yoktur

kitabı bilenleri ve okuyanları yoruma davet ediyorum

• Sen böyle yorumlar yaptığına göre biliyorsun.
    Ben de senin yorumlarını bekliyorum.
  • Lise 1-2 'ye giden bir öğrenciden ancak bu cevap beklenir

mewluth bu öğrencilerin kulaklarını çekmek lazım
  • mevluthun imzasında mahmut abi dıye şahsın adresı var
    ama gözükmüyo hayret ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiww

arkadaslar bu meb lise 1-2 öğrencilerine bi kitap veriyo bedava adı "dünya edebiyatından seçme öyküler"

baba lise 1'e geçtim de sen bu kitabı bana biraz anlatsana...
  • kitabı gördüm bizim okula da geldi okul açıldığın da dağıtacağız o kadar da kötü bir kitap değil bence bir iki yerine baktım hepsini okumadım kaldı ki adamlar ne yapsın bunu yapabilmeleri bile iyi birşeydir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: wiww

arkadaslar bu meb lise 1-2 öğrencilerine bi kitap veriyo bedava adı "dünya edebiyatından seçme öyküler"

Herkes senin gibi düşünmeye bilir.O kitapta bir çok hikaye insanlara güzel mesajlar veriyo.Ayrıca sana iyilikte mi yaramıyo ne güzel meb kitap dağıtıyo işte.Herkes bir kitabı okuduğunda o kitaptan alınan mesaj kişiden kişiye farklılık gösterir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj verilmez, mesaj alınır. Herkes kendi seviyesine göre okuduğu eserden ders vs. çıkartabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.