Bildirim
MİLLİ EĞİTİM KİTABINDAN ANCA BU OLUR!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sen böyle yorumlar yaptığına göre biliyorsun.
Ben de senin yorumlarını bekliyorum. -
Lise 1-2 'ye giden bir öğrenciden ancak bu cevap beklenir
mewluth bu öğrencilerin kulaklarını çekmek lazım -
mevluthun imzasında mahmut abi dıye şahsın adresı var
ama gözükmüyo hayret ya. -
quote:
Orjinalden alıntı: wiww
arkadaslar bu meb lise 1-2 öğrencilerine bi kitap veriyo bedava adı "dünya edebiyatından seçme öyküler"
bu kadar ucuz bu kadar açık olarak saçma mesajlar veren bi kitap daha yoktur
kitabı bilenleri ve okuyanları yoruma davet ediyorum
baba lise 1'e geçtim de sen bu kitabı bana biraz anlatsana... -
kitabı gördüm bizim okula da geldi okul açıldığın da dağıtacağız o kadar da kötü bir kitap değil bence bir iki yerine baktım hepsini okumadım kaldı ki adamlar ne yapsın bunu yapabilmeleri bile iyi birşeydir bence -
quote:
Orjinalden alıntı: wiww
arkadaslar bu meb lise 1-2 öğrencilerine bi kitap veriyo bedava adı "dünya edebiyatından seçme öyküler"
bu kadar ucuz bu kadar açık olarak saçma mesajlar veren bi kitap daha yoktur
kitabı bilenleri ve okuyanları yoruma davet ediyorum
Herkes senin gibi düşünmeye bilir.O kitapta bir çok hikaye insanlara güzel mesajlar veriyo.Ayrıca sana iyilikte mi yaramıyo ne güzel meb kitap dağıtıyo işte.Herkes bir kitabı okuduğunda o kitaptan alınan mesaj kişiden kişiye farklılık gösterir. -
Mesaj verilmez, mesaj alınır. Herkes kendi seviyesine göre okuduğu eserden ders vs. çıkartabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X