< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Milli maç izleyip evine dönmeye çalışan kadın, tacizlerden usanarak böyle isyan etti (2. sayfa)
-
-
Bunun garantisi yok. Tek başınaysa cevrede başka kadın yoksa peçeli de taciz edilebilir.
Bütün kadınlar peçe taksın, taciz sayılarında azalma olmaz zira bu tiyniyetli insanlar yine harekete geçer.
Tacizi savunmuyorum diyorsun ama tacizciyi savunmuş oluyorsun "Kadınlar açık giyinirse tacize de hazırlıklı olsunlar" diyerek.
İnsanın hayvandan farkı içgüdüsel değil aklıyla, iradesiyle hareket edebilmesidir. Tarif ettiğin, açık kadın görünce kendini tutamayanlar, içgüdüsel hareket edenlerdir.
Şu konuda hem fikir olabiliriz, kızlar kıyafetlerini son zamanlarda çok abarttılar. Ben de doğru bulmuyorum ama taciz farklı bir olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim izlediğim videolardaki bütün taciz edildim diye ağlayanların hepsi açık saçık çıplak dolaşan kızlar. Ben bir tane bile kapalı örtülü bir taciz edilmiş bayan videosu görmedim, neden sence?
yaşı yetenler bilir, eskiden yol kenarında işe çıkan kadınların giyimi bugün birçok kadının standart giyimi ile aynı hatta bugün daha da tahrik edici giyinenler var.
bu böyleyken bu kızın sözlü tacize uğraması gayet normal, Amerika'da da oluyor böyle şeyler, belki soğukkanlı kuzeyli abilerde pek olmuyordur bilemem.
bunun pek bir çözümüde yok ama riski azaltmak mümkün, akıllıca duruma göre davranarak...
-
Ülke olarak artık bu sorun çözülmeli ulkemiz medeni olmadigi icin din ekseninde ve yobazinda cok oldugu bir ulke oldugumuz icin yeni anayasa ile ortadogu uyarlaması olması gerek örneğin İran gibi kadınlar cilbab giymeli giymeyenler ahlak polisi tarafından uyarilmali başına taciz tecavüz gelebileceği hatirlatilmali, cilbab dışında giyinen kadınlar yüzünden abdesti bozulan erkekler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 7 Temmuz 2024; 23:6:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dinle yobazlıkla alakası yok, bugün İsveç dünyada en fazla tecavüzün olduğu yer, keza İskandinav ülkelerinde tecavüz oranı çok yüksek.
Bu kadını ağlatanlar başlık altına toplanmışlar. Nasıl da kendilerini aklamaya çalışıyorlar.
"Bizim kültürümüz" denilen şey sadece kadın kıyafeti söz konusuysa hatırlanıyor herhalde.
Oysa bizim kültürümüzde şunlar da var:
- Harama uçkur çözmemek
- Nefis hâkimiyeti
"O da tahrik etmeseydi!.." mazereti, hep aynı sefil bakış açısının ürünü.
Tahrik olsan bile kendine hâkim olabiliyorsan, işte o zaman "insan" oluyorsun.
Oruçlusun, iftar vakti yaklaşmış, yani açlığın zirvesindesin. Mis gibi sıcak pidenin kokusu da tahrik edicidir. "O da böyle baştan çıkarıcı kokmasaydı!.." deyip pideye yumulabiliyor musun?
Yeri gelecek, evdeki nikâhlı eşine bile dokunmaman gereken durumlar söz konusu olabilecek (belki sağlık nedeniyle, belki başka sebeplerden). Tahrik oldum deyip, insanlıktan çıkmış mahluk gibi mi davranacaksın?
Açıkça söylenmese de, dillendirilen görüşlerin çoğunda "bastırılmış kadınlık, kışkırtılmış erkeklik" zihniyetinin belirtileri var.
Üstelik bu çarpık bakış, bazı mahkeme hatta yargıtay kararlarına bile yansıyor.
Utanmasını bilene, şu öykü çok şey anlatıyor:
Londra’lı genç bir İngiliz kızı, havanın iyice karardığı bir saatte, yolunu kısaltmak için Regent Park’tan geçerek evine gitmek istiyor.
Yalnız bizde değil, İngiltere’de de serseriler, magandalar, kötü niyetli yaratıklar var.
Genç kız, gece elektriklerin az aydınlattığı karanlık yolda yürürken, magandanın biri çirkin lâflar atıyor, önünü kesiyor, kızı çok korkutuyor.
Dehşete düşen genç kız çığlıklar atarak kaçmaya başlayınca, etrafta bulunan ve kızın sesini duyan İngiliz gençler koşup saldırganı yakalıyorlar.
Adam yargılanıyor. İngiliz hâkim ona “7 yıl ve 7 gün hapis cezası” veriyor.
Hâkime soruyorlar: “Adam kıza elini bile sürmemiş, sadece korkutmuş. Bu 7 yıl, 7 günlük ceza çok ağır değil mi?”
İngiliz hâkimin cevabı hukuk tarihine geçecek düzeydedir. Şöyle diyor:
“Kızı korkutmanın cezası sadece 7 gündür. 7 yıllık ilâve ceza ise İngiliz kızlarının gece parkta dolaşma ve parktan geçme özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır!”
Eğer kız "aşırı" derecede çıplaksa, polise bildirirsin, işlem gerekiyorsa o yapar.
Bunun dışındaki her fiilî davranış, eğilim, niyet veya bunlara haklılık kazandırırcasına belirtilmiş görüşler, insanlık dışıdır.
-
İsveç'de tecavüz edenler de İsveçli beyaz erkekler mi yoksa malum tipler mi onu söyle sen.Kadınlar açık giyinmeyecek ne demek sana mı soracaklar? Sen sırf kadınlar açık giyindi diye tecavüz edebileceğini mi zannediyorsun?
O dediğin erkeklik hormonunun alası bende var.Ben niye böyle düşünmüyorum ? Bu işin çözümü açık giyindilerse tecavüzü hak ederler değil adam gibi adam olup gerektiği yerde bakmamak ve irade göstermektir.Tahrik olmamaktır.Tabi içinde sapıklık olan erkeklik hormonunun arkasına saklanır.
Kadının giysisine laf edenler, Fas’ta 2 İskandinav kıza tecavüz edip başını kesenlerle aynı kafa yapısında tek fark yasalar . ceza alma korkusu engel oluyor , Afganistan gibi devletin fiili olarak devletin olmadığı bir durum bulsalar aynı ışıdcılar gibi kafa kesip tecavüz ederler.
Herkes sen ben değil genel düşünmek zorundasın.
Kadınlar açık giyinirse olacağı işte bu, İsveç tecavüz oranında dünya birincisi, diğer İskandinav ülkeleri de mi malum tipler? Bu malum tipler Arabistan'da Suriye'de yok mu orada neden tecavüz çok düşük?
Ayrıca kadınlar neden açık giyiniyor ki? Böyle bir kural mı var ? Ben kadınların göbek deliğinin görmek zorunda değilim artık işin iyice cılkı çıktı herkes adam gibi giyinse bu olaylar olmaz kimse de ağlamaz.
Damacanaya bile tecavuz edilen bir yer icin fazlaca iddiali sozler bunlar. Ulkende kadinlar guvende dolasamiyorlarsa o yer pek yasanilabilir bir yer sayilmaz.
Isvecte tecavuzlerin artisiyla ortadogudan gelen gocmen nufus dogru orantilidir. Yoksa tutupta Isvecliler tecavuz etmiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 8 Temmuz 2024; 0:47:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 milyon ülkede bir tane damacana üzerinden yorum yapılamaz,.bir tane damacana üzerinden bu sorunun üstü örtülemez,.bir tane damacana üzerinden kadınların sokakta çırılçıplak dolaşması legal görülemez.
İsveç'teki göçmenlerin geldikleri yerde taciz tecavüz oranı neden az ona bakmak lazım
Cirilciplak degilki! Bilinen bir damacana, ya bilinmeyen?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sürü psikolojisi,
aynıların sayısı arttıkça, farklı olana saldırılıyor.
İnsan cinslerinde de, köpek türlerinde de böyle görülüyor.
AMA insanız güya, nerde insanlığımız ve düşüncemiz o anda.
-
Yazın sahile git, herkes daha cıbıldak ama hiç vaka olmuyor (neredeyse : )
bu sefer de fazla giyinikler göze batıyor belkim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Temmuz 2024; 1:9:43 > -
o da öyle giyinmeseydi mi? bunu diyenler vitrinde bir ürün görüp dayanamayıp kucaklayıp kaçanlar mı? iphone 15 görse mağazada alıp cebine atıyor mu herkes? atm ler soyuluyor mu sürekli? beyin azalmış çevrenin etkisinden heralde cahiller bilgili, akıllıymış gibi davransa da yine cahil olduğu anlaşılıyor işte
-
Muhtemelen onlar da aynı kafada, hatta aynı eylemleri yapan tipler. Düz dünyacı üye Suriyede falan tecavüz az diye savunmalar yapıyor mesela.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X