Şimdi Ara

Milli maç izleyip evine dönmeye çalışan kadın, tacizlerden usanarak böyle isyan etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız kendine piyasa yapmış x e video atmakla hangi sorununu çözdükü eline telefon alan hemen fenomon olma derdinde bir şekilde. 

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Ne kadar ilginç :) Mülteci değiller yani. Hepsi mi türkmüş? Vay arkadaş ya nasıl olacak şimdi? Bence yeniden oraya gidip bakmak lazım belki ırkı başkadır sapıkların :

ahahahaha  

• Colda kullanıcısına yanıt

Alakası yok. %20 desen belki..

• Colda kullanıcısına yanıt
    Herşeyi müslümanlığa nasıl getiriyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SISU kullanıcısına yanıt
    Ne cinselliğin afrikası o eskidendi şuan Türkiye de cinsel devrim yaşanıyor.Kızlar hiç olmadıkları kadar şehvetli ve azgınlar sokağa bildiğin çıplak çıkıyorlar dikkat edersen artık kimse bekaret muhabbeti falan da yapmıyor.Millet sokak ortasında yiyişip sevişiyor aldatmak normallesmiş yeni kuşak deli gibi sevişiyor.Cinselliğin afrikası muhabbeti eskide kaldı.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    Ben hala Afrika'da kaldım demek ki...

Bir anda ahlaksızca kabak gibi açıldı birileri evet, nükleer çekirdek gibi çıtlatarak yiyişiyorlar, zaten gizliden gizliye vardı bu ilişkiler o gizli ilişkiler açığa çıkarken acıtmasın diye ülkeyi de serbest bırakmak zorunda kaldılar...

Farkındaysanız Sağlık Bakanı açıklamasa da sosyal medya mecralarında yazılıyor; Covid2 ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar salgın gibi yayılıyormuş, hak edenin soyu kurusun soyu kırılsın, zaten göçmenlerle yatıyormuş çoğu, gerçek yüzlerini bilen bunlarla yatar mı?

Ekonomik sebeplerle olduğu ve yönlendirme olduğu kesin de sanırım özellikle sosyal medyada kolaylıkla müşteri bulunabildiği için fuhuş da patladı, hiç mi düşünmezsiniz benden önce kim dokundu diye?

https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158449899

🤮🤮🤮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 8 Temmuz 2024; 15:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Klür134 K kullanıcısına yanıt

Her şeyi yaratan Allah değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buna laf atan da nasıl bi yoklukta düz bir kezo işte

inanasim gelmiyo. laiksiniz ya çıplak gezip piyasa yapip bana taciz ettiler de dersiniz

bok vardı kamerada zırladın

feminist foşik woke lobisine koz malzeme verin sizin üstünüzden prim yapsınlar böyle

başka da bi boka yaramıyor senin kezbanlığın bu saatten sonra.

herşeyi yaygara yapmaya ağlakça duyar kasmaya bi son verin amacınız ne.

memleket elden gidiyor kadının derdi götüme niye baktınız

sosyal olguyu cherrypick yapmak yerine. bütün olarak değerlendireceksin

götüne bakabilir bakması sorun değil uzaktan laf atar çünkü sen hayat kadını gibi dolaşıyorsun toplum arasında.

nerden bilcek anlında mı yazıyor yollumusun değilmisin erkek milleti yoklar baktı ki kısa giyiyrsun laf atmıştır ne ağlıyrsun bebe gibi

toplum içinde tipine göre yargılanabilirsin hele hele metropolse laf yemek bişey değil. taciz de sayılmamalı.

böyle utanmazca türk erkeğine iftira atmaya çalışan karalamaya çalışanlardan tiksiniyorum artık.

dediğim gibi en çok Woke'ların ekmeğine yağ sürüyrsunuz.

"aa bak türk erkeği arap gibi bunlar medeniyetsiz sapık türkler barbar millet hadi kürdüstan kurulsun"" kampanyasına bi fidan da sen diktin.

eline telefon alan şuursuzca ilgi toplamaya çalışıyor.

utanmıyomusnuz abi ya tipine bakıyorum Türk kızısın yabancı fln da değilsin. aynı candan aynı kandanız.

bi insan kendi ırkının erkeğinden niye tiksinir ki bu kadar acımasız davranır ki

sen neysen ben de oyum ne farkımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1shot1kill -- 8 Temmuz 2024; 17:23:49 >

• Keşke şu araçları ve şahıslarıda ifşa etseymiş plakalarını flan gösterseymiş ve rezil etseymiş çok güzel olurdu.

Hatta sokak ortasında tacizci var sapık var diye bağırıp milleti oraya yığıp bir dövdürse güzel olurmuş...

iskandinavya da durum farkli. madur olan kadina toplum nezninde farkli töhmetler yuklenmiyor, sosyal hayatinda merakli gozlerin hedefi olmuyor.
    biz ve bizim gibi ulkelerde ne yazikki durum bu.

yillar once ingilterede bir olay olmustu, gece yarisi bir kadin sehir parkinda korkutulmus, bakin sadece korkutulmus herhangi bir fiziksel eylem yok. kadin o olaydan sonra psikolojik destek almaya baslamis. korkusundan gece disariya cikamamis, park bahce gibi yerlere gidememis.

peki mahkeme ne yapmis. fiziki bir eylem olmasa dahi saniga korkutmadan, psikolojik zorbaliktan 1 yil.
    bir ingiliz kadininin kisi hak ve ozgurlugunu kisitlamadan 6 yil ceza vermis.
    bakin arkadaslar kisi hak ve ozgurlugu kisitlama.

burada baldiri ciplakligi desteklemiyorum. bilakis kadinlar da begenilme gudusunun artik suyunu cikarmis vaziyette.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa yoldan şöhret oldu ağlayarak sizlayarak. Siz de burda birbirinizi yiyin.

• Kadına düzgün giyen zihniyet kendini düzeltmeli bu kadar basit.
    Köpekler bir çocuğa saldırdığı zaman neden yanında ebebeyni yoktu demekten farkı yok.
    Yanlış, yanlıştır.
    Erkektir hormonludur. Ne yapsa yeridir. Diye düşünmek gayette yanlış o hırmonlar herkese meyil edebilir.
    Yazlık bir mekanda yaşıyorum. Önümden bikinili biri geçse çok garip bir durum değil yani. Bence bütün kusurları gösterdiği için dezavantaj.
    Kısacası bugün şortluya yapanların yarın pantolon giyene öbürgün ise çarşaflıya taciz yapmayacağının garantisi yok.
    Yapmayacaklar bu kadar basit.

Kadın düzgün giysin diyenler kendine çeki düzen versinler çünkü bence kendilerinin de tacizci potansiyeli olduğu için empati kuruyorlar.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt

kadın x e ağlayıp piyasa yapacağına emniyet gitseydi.

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Bu genç kızı piyasa yapmakla itham etmek? Emniyete gitse sence ne olurdu? Bu genç kız toplumda git gide artan ve ahlak(sız) bekçileri tarafından kılık kıyafete bağlanan sözlü taciz olaylarına dikkat çekiyor. Bu video ile ne piyasa yapabilir?

Hep aynı kesimin bu kıza yakışıksız ithamlarda bulunması çok acı.

• Navi kullanıcısına yanıt

x e ağlamakla eline ne geçti beni aydınltırsan sevinirim.  videodan çıkardığım sonuç benim oydu.

• Yaklaşan bir tehlikeye, toplumsal bir soruna dikkat çekti. Bence cesur bir iş yaptı.

Sonuç olur olmaz o ayrı önemli olan cesur bir adım atması.

hersene taksim oluyor ne yaklaşması.  cesurmuş ha ha ha şikayet ederseniz cesur olursunuz aksi halde piyasada yer edirnisiz işiniz gücünüz savunma sizin. 

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Senin ve senin gibi düşünenlerin iyi olmasını beklemiyorum. Bari sessiz kalın da kötü olmayın. Hala utanmadan piyasa diyorsun.

Şu konuda bazıları içindeki tüm kötülükleri döktü resmen. Burada da, başka yerlerde de. Tiksindirici mesajlar okudum. İnsanların bu kadar acımasız ve gaddar olacabilecegini düşünmezdim.

tm bro siz iyi tarafta kalın kötü taraf emniyette. 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.