Şimdi Ara

Milli maç izleyip evine dönmeye çalışan kadın, tacizlerden usanarak böyle isyan etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Milli maç izleyip evine dönmeye çalışan kadın, tacizlerden usanarak böyle isyan etti
    Milli maç izleyip evine dönmeye çalışan kadın, tacizlerden usanarak böyle isyan ettix (formerly twitter)
    Feminist Haber (@feminizmhaber) on X
    https://x.com/feminizmhaber/status/1809893223294234939

• zevzek zevzek yorumlar yapmışsınız hemen,

kadın da giyimine kuşamına dikkat edecek arkadaş., mini giyip dışarı çıkarsan bunlar yaşanabilir maalesef.

ben bu kadına ağzı sulanarak bakan o erkekler haklıdır demiyorum, ama kadın da bu kadar açılırsa karşı tarafta da şehvet uyandırır arkadaş.

Zaten ayar oluyorum kadınların bu batı özentiliğine, oralarını buralarını açıp sokaklarda yalnız başlarına gezmelerine.

Elin amerikanı sonuna kadar açtı diye sen de açmak zorundamısın ? neyine niye özeniyorsun mesela ? senin kültürünle onun kültürü bir mi ?

Örnek vermek gerekirse amerika'da hayat kadınlığı serbest ve bir meslek konumunda, oysa bizim kültürümüzde zina ve benzeri şeyler hor görülen şeylerdir.

hayırdır yoksa sen şuna mı özeniyorsun ?

kadın da erkek de dikkat edecek arkadaş, özetle bu şekilde.

O kız peçeli çıksaydı kimse rahatsız etmezdi bunu sen de biliyorsun.

Kızın altında resmen don kısakığında şort var, sokaklarda kızlar artık açık giyinmiyor resmen "çıplak" dolaşıyor artık işin iyice cılkı çıktı.

Kadınlar açık giyinirse tacize de hazırlıklı olsunlar ağlamasınlar, tacizi asla savunmuyorum ama kızlar da tahrik etmek için nasıl giyinilmesi gerekiyorsa öyle giyiniyor.

Olm
    Kadına sendr düzgün giyin diye Adamlara neden kiziyordunuz.

Hava yagmurluyda semsiye al,
    Korona varsa maske tak
    Yol eğer ki micirliysa yavaş dikkatli ve direksiyonu iki elle kavrayarak sur demek ne kadar normalse abaza dolu bir ülkede ve 10 milyondan fazla en udugu belli olmayan istilacinin istila ettiği bir ülkede de sizde o topluma göre giyinin demek kadini eleştirmek değil, kadını sınırlamak değil kadıni korumak için söylenmiş bir sözdür.
    Hala kafanız mi basmıyor başını eg diyor. Ben eğdim diğeri egmemis işte.
    Neden anlamak istemiyorsunuz bu ülkenin bazı gerçekleri var. Hatırlatmak istemem ama akşam minibüse binen kiza tecavüz edip kolunu başını kestiler. Siz sanıyor musunuz bunu yapan kişi içeri atıldığında tehlike geçti
    Milyonlar var. Yoksa banane kim ne giyerse giysin ancak birde ülkenin her gerçeklerini bilip hala böyle mal mal ağlayan mallar var.

İsveç'de tecavüz edenler de İsveçli beyaz erkekler mi yoksa malum tipler mi onu söyle sen.Kadınlar açık giyinmeyecek ne demek sana mı soracaklar? Sen sırf kadınlar açık giyindi diye tecavüz edebileceğini mi zannediyorsun?

O dediğin erkeklik hormonunun alası bende var.Ben niye böyle düşünmüyorum ? Bu işin çözümü açık giyindilerse tecavüzü hak ederler değil adam gibi adam olup gerektiği yerde bakmamak ve irade göstermektir.Tahrik olmamaktır.Tabi içinde sapıklık olan erkeklik hormonunun arkasına saklanır.

Modernlikle ilgisi yok bunun erkeklik hormonu ile ilgisi var.
    İsveç de modern ama dünyanın en fazla tecavüzün yaşandığı ülkeler arasında birinci. İskandinav ülkelerinde tecavüz oranı çok çok yüksek.

Bu genel bir sorun, erkeklik hormonu diye birşey var, "sen önüne bak yürü kardeşim" ile olacak işler değil bunlar, kadınlar açık giyinmeyecek bu işin çözümü bu.
  • cinselliğin afrikası sayılabilecek bir ülkede sıradan durumlar..

• Kadına saldıranlar Türkmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan kalitesi Afganistandan hallice olunca sonuç normal.

• zevzek zevzek yorumlar yapmışsınız hemen,

kadın da giyimine kuşamına dikkat edecek arkadaş., mini giyip dışarı çıkarsan bunlar yaşanabilir maalesef.

ben bu kadına ağzı sulanarak bakan o erkekler haklıdır demiyorum, ama kadın da bu kadar açılırsa karşı tarafta da şehvet uyandırır arkadaş.

Zaten ayar oluyorum kadınların bu batı özentiliğine, oralarını buralarını açıp sokaklarda yalnız başlarına gezmelerine.

Elin amerikanı sonuna kadar açtı diye sen de açmak zorundamısın ? neyine niye özeniyorsun mesela ? senin kültürünle onun kültürü bir mi ?

Örnek vermek gerekirse amerika'da hayat kadınlığı serbest ve bir meslek konumunda, oysa bizim kültürümüzde zina ve benzeri şeyler hor görülen şeylerdir.

hayırdır yoksa sen şuna mı özeniyorsun ?

kadın da erkek de dikkat edecek arkadaş, özetle bu şekilde.

• Dreadfrost kullanıcısına yanıt

sanane kardeşim. sanane? eğ kafanı yürü..

Bundan fazla açılan kadına tecavüz etmek normal mi o zaman? Birinin de elleri görünüyor, erkekler tahrik olup taciz edebilir. Devletin zaten kılık kıyafet yasaları var, yasal sınırlar içinde giyinen her kimseyi korumak devletin görevidir. Devlet halk için vardır, devlet halkını koruyamıyorsa, "o zaman o kadar açık giyinmesin" demek yobazlıktır.

Tacizcileri savunmak için kendini yıpratma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 7 Temmuz 2024; 21:34:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modernlikle ilgisi yok bunun erkeklik hormonu ile ilgisi var.
    İsveç de modern ama dünyanın en fazla tecavüzün yaşandığı ülkeler arasında birinci. İskandinav ülkelerinde tecavüz oranı çok çok yüksek.

Bu genel bir sorun, erkeklik hormonu diye birşey var, "sen önüne bak yürü kardeşim" ile olacak işler değil bunlar, kadınlar açık giyinmeyecek bu işin çözümü bu.

• Madem hormonlar dedin

Hormonları ne engelleyecek???

Normal bile giyinse engeleyecek mi.

Adam damacanaya halleniyor

• @AccUssEdGR rumuzlu üyenin cevabını neden alıntılayamıyorum veya neden tagleyemiyorum bilmiyorum ama.

ben gidip kadınlar komple kapansın cilbaba girsin demedim orada.

videoyu açtım izledim kız basbayağı mini giymiş işte kendisi gösteriyor. demek istediğim kadının giyim kuşam konusunda biraz daha dikkatli olmasıydı.

olayı öyle bir anlatıyorsun ki ben kendini açan kadına erkeklerin taciz tecavüz etmesi haktır diyorum sanki.

onun dışında, bir Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşı olan bir türk olarak zaten ben anayasadaki tüm herşeyi kabul etmiş oluyorum otomatikman.

hemen diyorsun ki "kılık ve kıyafet şekilleri anayasaca belirlenmiştir, yok devlet koruyamıyosa şöyle giyinsin demek yobazlıktır." ama yasanın kendisi yanlış sonuçlara vesile oluyorsa ? olamaz mı ?

ve son olarak ben yobaz gerici bağnaz bir insan değilim kesinlikle.

Tam aksine kadınların oralarını buralarını açmalarını çağdaşlıktan,modernlikten saymak buna karşı çıkanlara yobaz demek yobazlıktır bana göre.

• Kız üstümde forma var diyor altına don giymiş onu söylemiyor

• Erkek ahlaksızlığını, sapıklığını kadının kıyafeti belirlemez. O erkeğin zaten içinde vardır bu pislik, sadece bahane arar çıkmak için. Bütün kadınlar astronot kıyafeti giyse dünyada, bu tip insanlar yine bir fırsatta ortaya çıkar ve onlara hallenir.
    Erkek hormonu vardır elbette, bunu inkar etmiyorum ama bu kontrol edilebilir bir duygudur. Yukarıda bahsettiğim kendini kontrol edemeyenlerdir.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

çarşaf da giyse çözüm değil..

• Navi kullanıcısına yanıt

çok yanlış ve gerçeklikten uzak bir bakış açısı, sen bir erkek olarak karşından iki ayrı kadın tipi geliyorken hangisi dikkatini çeker?

biri azami derecede neredeyse yatakta yatar gibi açık diğeri ise bu ilk örneğe nazaran oldukça kapalı ve de şehvet uyandırıcı şekilde olmaktan çok uzak.

samimi söyle ama, ikisine de bakmam diyerek kestirip atma.

ama ben vereceğin cevabı kestirebiliyorum hikayenin sonunda yobaz olan gene ben olacağım.

• İsveç'teki modern erkekler neden kontrol edemiyor?

Dikkat çekmek ayrı, harekete geçmek ayrıdır. Bir yerde çok açık saçık diyelim bir kadın gördüğünde begenebilirsin, belki aklından birşeyler geçer ama gidip o kadına salça olamazsın, rahatsız edemezsin. İnce bir çizgi vardır arada. Ahlaksız davranan erkektir bu durumda.

• SISU kullanıcısına yanıt

Ben de bunu diyorum. Kadının kıyafetinden ziyade erkeğin tıyniyetidir belirleyici olan. Kadının oturduğu sandalyenin sıcaklığından bile tahrik olacak erkek var.

Tmmda damacanaya hallenen insanlar var ülkemizde mini giymesi ile cilbab giymesi arasında fark varmi gözünü görse zaten zevke gelecek yobaz insan çok bu ülkede, Bi terim var bilirmisin bayan olsun nefes alsın yeter

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Navi kullanıcısına yanıt

O kız peçeli çıksaydı kimse rahatsız etmezdi bunu sen de biliyorsun.

Kızın altında resmen don kısakığında şort var, sokaklarda kızlar artık açık giyinmiyor resmen "çıplak" dolaşıyor artık işin iyice cılkı çıktı.

Kadınlar açık giyinirse tacize de hazırlıklı olsunlar ağlamasınlar, tacizi asla savunmuyorum ama kızlar da tahrik etmek için nasıl giyinilmesi gerekiyorsa öyle giyiniyor.

• %99.99'u müslüman olan ülkede böyle şeyler olmaz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.