Bakın elinde bu oyuncu havuzu bulunan bir kulüp olduğunu hayal edin. İlk 11 ilan edildiği an kulüp başkanı sahaya iner ve TD ü kovar. Hadi yapamadı, devre arası 45.dk kovar. Olaya takımcılık yapmadan bakın; Barış: İyi sol bek; forvet oynuyor. Samet: FB i yakmış, Panathinaikosu yakmış. ilk 11 yapmışsın, 1 maç iyi oynadı hakkını yemeyelim ama olayı bu adamın. İyi oynar, alakasız iş yapar en kritik yerde patlarsın. Kaan Ayhan: ????? Bir şey yazmaya gerek duymadım. Yunus Akgün: Kendisini oraya kendisi yazmaz. Kerem: İyisin güzelsin ama formda değilsin, alternatifin var. ALTAY: FB den şutlanmış, nasıl MANU aldı belli değil. 1 maç oynamadı, bak 1 maç oynamadı. Dalga mı geçiyorsunuz siz?
Ya arkadaşlar takımcılık falan yapmayın bak, ben FB liyim GS li oynamasın falan demiyorum. Barış Alper i koy yerine mis gibi oynasın mesela. Gerçekten olanlar inanılmaz. Mucize olmazsa bir euro daha olabilecek en iyi kadromuzla gitti. Ha mucize olursa tabiki anormal mutlu olurum ama bu Montanella yı haklı çıkartmaz. Hadi gelsin 1 kişi anlatsın şunu şunu yapmaya çalıştı, aslında çok mantıklı bu kadro desin! Tr düşmanı olmayan tek bir kişi böyle bir açıklama yapmaz. |
Bildirim