Şimdi Ara

Milo & Kate Temmuz'da Gösterilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lionhead Studios, Fable serisi ile bizi büyülemeye devam ederken bir yandan da diğer projeleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Firmanın 1 numaralı ismi Peter Molyneux tarafından yapılan açıklamaya göre daha önce Milo & Kate olarak E3 2009 fuarında Natal (şimdiki adı Kinect) için duyurulan yapımlarında büyük gelişme sağlandı.

Molyneux açıklamasında şu sözlere yer verdi "Size E3 2009'da gördükleriniz sonucu oluşan beklentilerinizden 10 kat daha inanılmazı için söz veriyorum; çünkü Milo'da gördükleriniz sadece teknoloji demosuydu. Sanırım herkes kendi kendine şunu sormuştur. Bu gerçekten büyüleyiciydi, ama tam olarak bu nedir?"

İşte bu soruya Molyneux oyunun tamamen oynanabilir duruma geldiğini ve gelişmiş olduğunu vurgulayarak yanıt veriyor. Kinect'in en büyük yapımlarından birisi olma ihtimali hayli yüksek olan Milo & Kate'in yeni gösterimini merakla bekliyoruz.

kaynak:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Molyneux_Milo__Kate_10_Kat_Daha_iyi_Olacak-7224.htm

Bir süre önce Milo & Kate'in ilk gösterildiği halinden 10 kat daha iyi olduğunu açıklayarak heyecanlanmamıza yol açan Peter Molyneux, şimdi de bu oyunun gösterim tarihini açıkladı.

Milo & Kate'i E3 fuarında göstermemelerinin bazı mantıklı açıklamaları bulunduğunu söyleyen Molyneux, Temmuz ayında Oxford'daki TEDGlobal adlı etkinlikte oyunun yeni halinin gösterileceğini müjdeledi.

Bunun yanı sıra Kinect'te daha önce bulunan teknik problemlerin giderildiğini söyleyen Molyneux, Kinect ekibinin bu iş için büyük çaba harcadığını ve madalyayı hak ettiklerini düşünüyor.

E3 fuarındaki bazı oyunların tanıtımında Kinect'in gerçek zamanlı olarak kullanılmadığına dair iddialara Molyneux yanıt vermiş oldu. Move ve Wii-mote'dan çok farklı bi teknoloji olan Kinect bakalım sorunsuz karşımıza çıkacak mı?

kaynak:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Milo__Kate_Temmuzda_Gosterilecek-7241.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfun -- 18 Haziran 2010; 12:44:44 >

• Ben de diyordum bir Milo ne oldu ona E3'de göreneyince iptal ettiler sanmıştım.
  • kinectle beraber xbox sitesinin natal bölümü değişince videoyuda koymamışlar dedim gitti milo o kadar etkilenmiştim.ama 10 katı daha iyi gelecek diyor bakalım nasıl olacak.
  • Bir tek bu karakter olursa tutmaz bu
  • ms atar yapabilir ama molyneux asla
  • kinectanimals oyunundaki kaplandan az cok kinectin nasi bi teknoloji harikasi oldugunu gorduk. milo daha gelismis olursa ki olucak eglence sektorundeki temel taslardan biri milo olucaktir ama milo ile kate yer degistirse benim isime daha cok gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 17 Haziran 2010; 15:08:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Bir tek bu karakter olursa tutmaz bu

Şu işi tam olarak yapsalar ben tek karaktere de razıyım.
    Sanal insan ne demek ya? Resmen devrim yaparlar.
  • İnsan merak ediyor. 10 kat ne demektir. Acayip merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

kinectanimals oyunundaki kaplandan az cok kinectin nasi bi teknoloji harikasi oldugunu gorduk. milo daha gelismis olursa ki olucak eglence sektorundeki temel taslardan biri milo olucaktir ama milo ile kate yer degistirse benim isime daha cok gelir

Aynen...

• bende cok merak ettım bı cıksada su alsak bı denesek off kım bekleyecek sımıd bunun cıkmasını :(
  • Bence bu bir oyun değil de ara yüz olarak gelebilir. Sanal insan menü gibi. Milo ya şunu yap, bunu yap vs diyebiliriz.

Konsolu açınca Milo bizi karşılayabilir.
  • Forumdan birisi "Milo'yu belediye zehirledi galiba." demişti
  • molyneux gibi bir oyun dahisinin laflarına da yalan der şimdi millet o zaman makaraya gel işte

adam kanırtacak beyler
  • Kılo. Apaçi veya emo kılığına sokar günde 10 posta döveriz.
    Süper teknoloji, şimdiden ellerim kaşındı.
  • Bir süre önce Milo & Kate'in ilk gösterildiği halinden 10 kat daha iyi olduğunu açıklayarak heyecanlanmamıza yol açan Peter Molyneux, şimdi de bu oyunun gösterim tarihini açıkladı.

Milo & Kate'i E3 fuarında göstermemelerinin bazı mantıklı açıklamaları bulunduğunu söyleyen Molyneux, Temmuz ayında Oxford'daki TEDGlobal adlı etkinlikte oyunun yeni halinin gösterileceğini müjdeledi.

Bunun yanı sıra Kinect'te daha önce bulunan teknik problemlerin giderildiğini söyleyen Molyneux, Kinect ekibinin bu iş için büyük çaba harcadığını ve madalyayı hak ettiklerini düşünüyor.

E3 fuarındaki bazı oyunların tanıtımında Kinect'in gerçek zamanlı olarak kullanılmadığına dair iddialara Molyneux yanıt vermiş oldu. Move ve Wii-mote'dan çok farklı bi teknoloji olan Kinect bakalım sorunsuz karşımıza çıkacak mı?
    kaynak:
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Milo__Kate_Temmuzda_Gosterilecek-7241.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.