Şimdi Ara

Mimar adaylari gelin dertleselim biraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasilsiniz arkadaslar moraller filan nasil?
    Ygs kac net diye sormuycam, beklentinize gore nasil yaptiniz ?
    Lys calismalar, tempo vs. ne alemde %100 veriyormusunuz kendinizi ?

Benim sinavim bekledigim gibi gecmedi ama moralim yerinde yani boyle birseyde bekliyordum , kendimi biraz lys ogrencisi gibi goruyorum. Genel anlamda ygs ile lys ayni miktarda calismisimdir hatta bu 6 aylik calisma doneminde kendimi verme konusunda cok kotuyum, moral var istek var ama 1 hafta oldu nerdeyse kendimi kaptirmisim oyunlara oyun oynuyorum 1 haftadir. Hatta kendi kendime dusunuyorum sinav aciklanana kadar oyna zaten ygs'den once cok calistin lys konularin cogu bitik kafani dagit filan. Anliycaginiz kafam baya karisik sizde durumlar nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mimar diyince girdim de konunun mimarlikla pek alakasi yok hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ginflon kullanıcısına yanıt
    Dostum mimarlik ile bu zamanlarda ne konusabiliriz ki sadece rakiplerimin moralleri ve calisma durumunu merak ettim

Sizin dusundugunuz konular biraz daha boyle lys aciklandiktan sonra; hangi unide mimarlik egitimi daha iyi, nelere dikkat etmeliyiz mimarlik icin konulari olabilir. Ancak biraz erken degilmi onlar icin

Yoksa gelin sabaha kadar konusalim mimarlik icin valla hevesle dinlerim veya konusurum

• Ben sahsen ygsden beklentimin biraz altinda yaptim, suan calisma tempom baya kotu sene basinda 7-8 saatlere kadar calisabiliyoken simdi 3-4 saat calissam sukur, ilk donem ogrendigim lys konularinin tamamini unutmus gibi hissediyorum konularin listesini cikardim tikleyemedim o derece ve gozumde baya buyudu acikcasi bu yuzden calisasim gelmiyo. Aksama kadar 5 dk donanima giriyim diye girip sosyal medyada takilir gibi cikamiyom. Durumlar boyle valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zaman diliminds oyun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.