Şimdi Ara

Mimar Sinan GSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mimar sinan sinema televizyon bölümü nasıldır sizce? ülkedeki diğer bölümlere göre bayağı yüksek alıyor hatta en yüksek alan okul özeller hariç. dünyanın en iyi üniversiteleri sıralamasında mimar sinan yok. bu konu sizce önemli mi? sinema seçmek istiyorum ama iyi bi okul olmadığı yani acaba iyi bir okul değil mi diye aklıma takılıyor hep

• dostum gerçekten sinema alanına ilgi duyuyorsan, zaten msgsünün türkiyenin en iyi sinema okulu -akademi- olduğunu bilmen gerekiyor. bilgi ve kadirhasta iyidir
  • sağol cevap için. özel okula gitmek istemiyorum açıkçası mimar sinan bünyesinde bulunmayı çok istiyorum. ben kendime özel olarak da imkan yaratırım. yüksek bir puanla alıyor mimar sinan sinema tv hatta okulun en yüksek puanla alan bölümü. aynı zamanda istanbul üniversitesi gibi birçok üniversite radyo sinema televizyon bölümünden 15.000'den alıyor en son. yani bayağı fark var aralarında. değer değil mi mimar sinan? 2000 falan gelirse sıralamam boğaziçi edebiyat mı yazmalıyım diye kararsızım ikisi arasında. ama alanım sanat sinema tiyatro müzik falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Üniversitesi / İTÜ
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.