Şimdi Ara

MİMAR SİNAN MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu bölümle ilgili bilgisi olan, tanıdığı olan, mezun olan kişiler hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı ?

• Bölüm zor okuması harika ama insana kafayı yedirir demişlerdi ytü ile kıyaslanacak olursa sanatsal açıdan mimar sinan teknik açıdan ytü daha iyi demişlerdi yine aklında bulunsun hayırlı olsun çok güzel bir bölüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zavallıpikaçu

Bölüm zor okuması harika ama insana kafayı yedirir demişlerdi ytü ile kıyaslanacak olursa sanatsal açıdan mimar sinan teknik açıdan ytü daha iyi demişlerdi yine aklında bulunsun hayırlı olsun çok güzel bir bölüm :)

Sağol cevap verdiğin için. Sen olsan hangisini tercih ederdin ? Mimar Sinanın yeri de malum :)
  • ben de olsam karar veremezdim senin gibi :)
  • quote:

ben de olsam karar veremezdim senin gibi :)

aslında sıralamam 17 700 ilk tercih olarak İTÜ inşaat düşünüyorum. Ama ucundan falan kaçarsa ne yazacağımı bilemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abaci33 -- 20 Temmuz 2016; 20:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaci33

quote:

aslında sıralamam 17 700 ilk tercih olarak İTÜ inşaat düşünüyorum. Ama ucundan falan kaçarsa ne yazacağımı bilemedim :)

bence o da gelebilir geçen seneye göre bak mezunları falan bulmaya çalış face instagram hesaplarından falan onlar da yardımcı olur detaylı bir şekide bilgi verirler :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abaci33

quote:

bence o da gelebilir geçen seneye göre bak mezunları falan bulmaya çalış face instagram hesaplarından falan onlar da yardımcı olur detaylı bir şekide bilgi verirler :)

Sağol teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.