Şimdi Ara

MİMARLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mimarlık istiyorum, internette biraz araştırma yaptım öyle yorumlar okudum ki cidden mimarlıktan soğudum ve mimarlık okuyan veya mimar olmuş abim varsa bir yorumunu alırım mimarlık hakkında?

• Uppp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayâllerdeki gibi pembe ve havalı bir bölüm değil, okuyan arkadaşlarımın çoğu bölüm değiştirdi. Eğer mimarlığı gerçekten istiyorsan ve en azından seni soğutmayacak kadar ortalama üstü bir okulda okuyabileceksen oku, ama gerçekten istediğine emin ol öyle bir iki aylık hevesle olacak şey değil bu ciddi bir tutku olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xKisaBoylu X kullanıcısına yanıt
    usta cidden çok istiyorum ama cidden soğudum adam okuma demiş resmen
  • ODTÜ veya İTÜ'de İngilizce olarak kazanabilirsen okumaya değer.Sanat dallarından tut, mühendislik disiplinleri ve sosyal bilimlere kadar çok iyi eğitim veriliyor.Birde yurt dışında yüksek lisans yaparsan Dünya'nın bir çok yerinde yüksek maaşa çalışabilirsin.İngilizce okuduğun taktirde en kötü Rusya'da 4000 dolara başlarsın.Bu bölümü yerenlerin çoğu özel üniversiteden ve Türkçe bölümlerden mezunlar.Zaten tıp hariç tüm bölümleri yurt dışında çalışabilecek seviyede okuyamazsan tatmin edici iş bulamazsın.
    Birde ODTÜ ve İTÜ uçuk hedef gelebilir ama bu bölümün eğitimi o kadar yoğun ki YKS'de %80 üzeri başarı sağlayamıyorsan bu bölümü de hakkıyla okuyamazsın.Yani o tabela üniversitelerinde okursun ama 2000 liraya kölelik yaparsın.
    Benimde hedefim Mimarlık.Umarım başarılı oluruz.Zaten çok fazla alternatif bölümde yok ki.Tıp istemiyorsan eğer Bilgisayar Mühendisliği var yurt dışında para eden, onun da iyi üniversitelerde puanları aşırı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gallagher Brothers -- 20 Kasım 2018; 13:6:11 >

• Gallagher Brothers G kullanıcısına yanıt
    bana çok uçuk gelir hocam gerçekçi olmak gerekirse ya akdeniz yada deü istiyorum hakkımızda hayırlısı
  • örnek mesala eğer istediğim başaarıyı sınavda sağlarsam ne olursa olsun bu bölümü seçeceğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ İÇ MİMARLIK
    6 ay önce açıldı
    YTÜ Endüstri
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 1 Nisan 2021; 21:24:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.