Şimdi Ara

Minecraft ağ kesme sorunu [DEV SORUN]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu konu çok ciddi bi hale geldi.Bildiğimiz minecraft oyununu önceki bilgisayarımda oynuyordum.
    Şimdi çok daha iyi bi bilgisayar aldım.Ona da yükledim ve ilk önce single oynadım herhangi birşey yoktu.sonra herşey bir arkadaşımın hadi gel hungergames girelim demesiyle başladı.

Girdik oynuyoruz 5 dakika geçti bi anda skype oyun moyun herşey gitti.Noluyoz dedim gittim internete baktım mavi ışık yanıp sönüyo(normalde sarı veya yeşil ne derseniz onlardan 4 tane yanar )şimdi sadece mavi ışık yanıyodu.Dedim kendı kendıme tesadüfe bak ya tam oynarken gitti diye sonrasında bu olay tekrarlanmaya başladı tamamen doğrulamak için bazı testler yaptım herhangi bir serverda oynarken (hamachili hamachisiz vesaire)Hertürlü multiplayerda 5 dakka sonra interneti yok ediyo minecraft.

Daha önceden dediğim o mavi ışık yanıp sönme olayı da acayip iğrenç birşey yarım saat kapat aç yapmak gerekıyo düzeltmek için.Şimdi buna bir mantık yürütecek bir çözüm bulabilecek biri varmı bunu merak ediyorum.Lütfen "Dostum o internet sağlayıcısıyla alakalı bir sorundur" demeyin internet sağlayıcımı da aradım herhangi bir bakım/veya kontrol gibi birşey olmadığını söyledi.Yardımlarınızı bekliyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.