Dipnot: Seçtiğiniz ağ adresi dolu ise bir sonraki numarayı yazarak giriş yapınız.Örneğin; Ağ Adı: Kılıçaslan Kingoms (Dolu ise) Ağ adı: Kılıçaslan Kingoms 2 (şeklinde giriniz) Paylaş
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik
Hocam laptop ta kacinci katta olduguma nereden bakabilirim? Birde ben birkac birsey yukleyeyim derken yazilari kuculttum Nasil buyutecegim?
Elmas kacinci katta bulunur? Bu kata nerden bakilir nasil anlanir? Laptop ta acamadim bir turlu
Dostum F3'e basarak kaçıncı katta olduğunu görebilirsin. "y" senin katını gösteriyor. Elmas genellikle 8-15 arası çıkıyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuk The Shinigami
quote:
Hocam laptop ta kacinci katta olduguma nereden bakabilirim? Birde ben birkac birsey yukleyeyim derken yazilari kuculttum Nasil buyutecegim?
Elmas kacinci katta bulunur? Bu kata nerden bakilir nasil anlanir? Laptop ta acamadim bir turlu
Dostum F3'e basarak kaçıncı katta olduğunu görebilirsin. "y" senin katını gösteriyor. Elmas genellikle 8-15 arası çıkıyor.
Laptopta f3 parlakligi aciyor sorun o
O zaman oyunda ayarlardan onu bulup değiştirebilirsin aklıma başka bir şey gelmiyor.
Teşekkürler arkadaşlar elmas falan buldumda lava düşünce işler değişti
Mahmut uzun zaman oldu yerin altta 16. oluyor
O acıyı yaşayacaksın bir kere ama fazla değil sıkar
yada tek tek sayabilirsina ama net bir çözüm olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: -_-_-
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Iron Pickaxe kullan.
İyim siz nasılsınız efendim Ayarlar kısmından düzeltebilmeniz gerekiyor
Binary_
kullanıcısına yanıt
one?
quote:
Orijinalden alıntı: cecuan
one?
Ben İngilizce'sini yazmıştım sonra fark ettim arkadaşlar Türkçe'sini yazmışlar. Demir Kazma demek.
Binary_
kullanıcısına yanıt
tamam hocam zaten kullanıyorum elmas falan buldum kırıyorum.2-3 tane çıkardım lava düştüm sonra :D bu arada multiplayer oynamak istiyorum çok eğlenceli olur çoklu olursa var mıdır sizin serverınız