Şimdi Ara

Minecraft Hamachi Ağları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
7.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle böyle bir bölüm açılması daha iyi oldu.

Burada hamachi ağlarını paylaşalım.
    Creative mi Survival mi olduğunuda yazarsanız iyi olur.

DoğuCraft
    Şifre:123 yada 1

Creative

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeemoyuHisset -- 15 Şubat 2012; 19:33:52 >

• Takip.
  • Creative olsun aga
  • beyler kalıcı bir creative server açsak süper olur ?
  • Aslında survive bir oyun kursak teamspeaktende irtibat halinde oynasak fena olmaz. 10 kisi olsak yeter faction quest ve meslek pluginleride ekleriz tadından yenmez.Western bi kasaba seklinde 5 e 5 takımlara ayrılırız.Belli bi süre sonra pvp ekleyebiliriz.hatta bu takımlarla boss eventleri falanda yapabiliriz uzun süreli bir oyun imkanı saglanır amacsızlıktan kurtarabiliriz oyunu.Yalnız yas sınırı yada en azından olgun arkadaslar toplayabilirsek seviyesizlikten uzaklasıp daha eglenceli oyunlar cıkarabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Aslında survive bir oyun kursak teamspeaktende irtibat halinde oynasak fena olmaz. 10 kisi olsak yeter faction quest ve meslek pluginleride ekleriz tadından yenmez.Western bi kasaba seklinde 5 e 5 takımlara ayrılırız.Belli bi süre sonra pvp ekleyebiliriz.hatta bu takımlarla boss eventleri falanda yapabiliriz uzun süreli bir oyun imkanı saglanır amacsızlıktan kurtarabiliriz oyunu.Yalnız yas sınırı yada en azından olgun arkadaslar toplayabilirsek seviyesizlikten uzaklasıp daha eglenceli oyunlar cıkarabiliriz.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

Aslında survive bir oyun kursak teamspeaktende irtibat halinde oynasak fena olmaz. 10 kisi olsak yeter faction quest ve meslek pluginleride ekleriz tadından yenmez.Western bi kasaba seklinde 5 e 5 takımlara ayrılırız.Belli bi süre sonra pvp ekleyebiliriz.hatta bu takımlarla boss eventleri falanda yapabiliriz uzun süreli bir oyun imkanı saglanır amacsızlıktan kurtarabiliriz oyunu.Yalnız yas sınırı yada en azından olgun arkadaslar toplayabilirsek seviyesizlikten uzaklasıp daha eglenceli oyunlar cıkarabiliriz.

Sunucuma gelmenizi isterim.Sunucumuzda klan meslek sistemi var.Marketimiz var.Herobrine ı totem ile çağırabilirsiniz ve en iyisi PvP sunucumuz ama başlar başlamaz size saldıramayacaklar.Eğer bir klana girer ve karşı klana düşman olursanız saldırabilcekler.Yani survivalde PvP de yapabilirsiniz.Karşı klana Claim de atabilirsiniz powerleri düşerse.Sunucu VPS ve Herzaman onlinedır.Sitemizhttp://mostcraft.tk/ IP adresi : 176.31.229.42:25570

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elinize sağlık
  • arkadaşlar yeni açıldı minecraft serweri bana ayit
    skype si olan herkez ağa gelsin olmayanları atarım

Hamachi ağı:
    Ağ Kimliği:süleymancraft
    şifre:123

NOT:SKYPE Sİ OLANLAR GELSİN SADECE
  • Ağ adı:Mertcraft111111
    Mertcraft2222222
    Mertcraft333333
    Şifre:123
    Kısa bir süre için OP alımı olacaktir.Komutları iyi bilen Pluginden filan anlayanlar kabul edilirse 1 hafta deneme OP olcaktır...
    Not:Sw yeni olduğu için plugin filan yok ama yakın zamanda yüklenecektir...

Saygılar... Mert Güleç(mtg100)
  • takip
  • Kralll1
    Kralll2
    Kralll3
    Kralll4
    Kralll5

hepsinin şifre 123 ip 5.172.198.2
  • minecraft hamachi wswme gelin şimdi açtım bomboş
    hamachi ad mineciz1
    şifre 1
    ip:5.50.17.145
  • Canlandırılsın konu.
    Arkadaşın dediği gibi kalıcı creative veya surviva olsun.Şehir yapalım birlikte stad yapalım.Caddeler vs vs.Teamspeak açıp muhabbet edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Weezer -- 14 Haziran 2012; 10:37:18 >
  • Reserved
  • Ağ:LokumCraft
    Şİfre:1
    İp:5.204.41.108

İsteğe göre creative yada survival açabilirim.Plugin yok.Yüklemeyi bilmiyorum anlatan olursa yükleyebilirim.
  • minecraftloveee1

minecraftloveee2

minecraftloveee3

minecraftloveee4

şifre : 123

(16 yaşından küçükler gelmesin ve 2 ağda birden bulunmayın ... )

• Crafters-01

Crafters-02

Crafters-03

Şifre:123

Server rağbet görürse hamachi serveri daha açılacaktır 2 ağda birden bulunmayınız!
  • Herkeze merhaba benim adım "Mertcan" ve size bomboş 2 tane hamachi ağı veriyorum yeni açtım çabuk olunn (ha bu arada 1.6 olmayanlar gelmesin)

MineCrafTürkiye 123
    vee
    MineCrafTürkiye-2 şifre gine aynı 123

bekli,yorumm
  • Arkadaşlar ben bir tekkit lite server kurmayı düsünüyorum gelcekler gelsin

IDlar: Hepsini deneyin!

TekkitCrafty1
    TekkitCrafty2
    TekkitCrafty3

Şifre:123 Hepsinin şifresi aynıdır

Herkezi beklerim!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.