Şimdi Ara

Minecraft Hamachi Server

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar minecraft hamachi server kuruyorum dh için, 1.1 olucak haberiniz olsun artık minecraftımızı güncelleme vakti geldi çünkü.
    Ağ adı : DH Forum / DH Forum 2
    Şifre : 123
    İp : 5.68.249.36
    Bukadar server durumunu sürekli güncelliycem büyük ihtimalle öğlenden saat akşam 10 a kadar açık olur.
    Server durumu : Kapalı Sonsuza Kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 18 Ocak 2012; 16:43:42 >

• Server Açıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namikal

Server Açıldı
    hala oralardamısın biz 2 kişi gelicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

hala oralardamısın biz 2 kişi gelicez

Alıntıları Göster
    Durumumu güncellemedim server boş ben misafirliğe gidicem ama açık yani haberiniz olsun.
  • quote:

Durumumu güncellemedim server boş ben misafirliğe gidicem ama açık yani haberiniz olsun.

Alıntıları Göster
    Oynayacaklar varsa gelirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 13 Ocak 2012; 19:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteFlash

Arkadaşlar minecraft hamachi server kuruyorum dh için, 1.1 olucak haberiniz olsun artık minecraftımızı güncelleme vakti geldi çünkü.
    Ağ adı : DH Forum
    Bukadar server durumunu sürekli güncelliycem büyük ihtimalle öğlenden saat akşam 10 a kadar açık olur.
    Server durumu : Açık

Server kapanmıştır bugünlük yarin yeniden açıcam değiştiremedim mesajı oyüzden böyle yapıyorum.
  • quote:

Arkadaşlar minecraft hamachi server kuruyorum dh için, 1.1 olucak haberiniz olsun artık minecraftımızı güncelleme vakti geldi çünkü.

Serveri açtım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Serveri açtım.
    Server kapanmıştır sonra açıcağım.
  • quote:

Server kapanmıştır sonra açıcağım.

Alıntıları Göster
    Server açılmıştır ama bu akşam ve yarin akşama kadar lag olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 14 Ocak 2012; 18:51:42 >
  • quote:

server açıkmı hala boşyer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

quote:

server açıkmı hala boşyer varmı

Alıntıları Göster
    Server açılmıştır.
  • quote:

Server açılmıştır.

Alıntıları Göster
    nasıl bağlancağımı anlatırmısınız.Yeni başladımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

nasıl bağlancağımı anlatırmısınız.Yeni başladımda

Alıntıları Göster
    Sonra anlatırım şimdi benim bir işim çıktı server bu akşama kadar kapalı kalacak
  • quote:

Sonra anlatırım şimdi benim bir işim çıktı server bu akşama kadar kapalı kalacak

Alıntıları Göster
    80 Kişilik Dedicated , TR'nin şuanki en kaliteli MC serverında oynamak isteyenler ;

http://forum.donanimhaber.com/m_56087439/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

80 Kişilik Dedicated , TR'nin şuanki en kaliteli MC serverında oynamak isteyenler ;

Alıntıları Göster
    Honanım heryere neden reklam yapıyorsun sorabilir miyim?
    Ve arkadaşlar server açılmıştır.
  • quote:

Honanım heryere neden reklam yapıyorsun sorabilir miyim?
    Ve arkadaşlar server açılmıştır.

Rating almak için.

Niye olacak oyuncu çekmek için , hamachi de sürüneceklerine düzgün serverda oynasın millet sen de yorulma.
  • quote:

Sen niye üstüne vazife olmayan bir konuya reklam yapmaktasın ? Sunucuya girdim 14-15 yaşında çocuklar dolu yönetim ekibide öyle. Adam gibi bir sunucu değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Sen niye üstüne vazife olmayan bir konuya reklam yapmaktasın ? Sunucuya girdim 14-15 yaşında çocuklar dolu yönetim ekibide öyle. Adam gibi bir sunucu değil yani.

Alıntıları Göster
    Bende girdim aşırı kasma var warplarda kasti kasti sonra connection time out diyip atti server cidden asiri kalabalik

• quote:

quote:

Ben 18 yaşındayım , kurucu wmturk 27yaşında , mod sadist 20 yaşında , diğerleri dediğin yaşlara yakın , doğrudur.

Minecraftın TR serverlarının hepsinde yaş ortalaması düşük yabancı serverlara girince anlaşılıyor fark , bu bizim servera özel birşey değil.

İstediğim yere istediğim reklamı yaparım , forum kurallarına aykırı herhangi durum yok.

quote:

Bende girdim aşırı kasma var warplarda kasti kasti sonra connection time out diyip atti server cidden asiri kalabalik

Az önceki readout 100 kişiyi denerken %99 olan ramin serverı kitlemesidir , laptopumla johnsmith texture ile herhangi kasma yaşamıyorum , donanımın kötüyse böyle dolu bir serverda kasması normaldir.

Hamachi serverına giren girer gel sen de benim konuma yaz nasılsa kime girmeyecek senin servera sorun yok , şuan TR nin en iyi serverıyız , yaş ortalaması olarak da diğer TR serverlarından daha üstünüz , illa serverı kötülemek istiyosanız daha iyi şeylerle gelin.

• quote:

quote:

quote:

Ben 18 yaşındayım , kurucu wmturk 27yaşında , mod sadist 20 yaşında , diğerleri dediğin yaşlara yakın , doğrudur.

Minecraftın TR serverlarının hepsinde yaş ortalaması düşük yabancı serverlara girince anlaşılıyor fark , bu bizim servera özel birşey değil.

İstediğim yere istediğim reklamı yaparım , forum kurallarına aykırı herhangi durum yok.

quote:

Az önceki readout 100 kişiyi denerken %99 olan ramin serverı kitlemesidir , laptopumla johnsmith texture ile herhangi kasma yaşamıyorum , donanımın kötüyse böyle dolu bir serverda kasması normaldir.

Hamachi serverına giren girer gel sen de benim konuma yaz nasılsa kime girmeyecek senin servera sorun yok , şuan TR nin en iyi serverıyız , yaş ortalaması olarak da diğer TR serverlarından daha üstünüz , illa serverı kötülemek istiyosanız daha iyi şeylerle gelin.

Alıntıları Göster
    Biz sana diyoruz burda reklam yapma git konu aç ama benim konumda yapma bunu.Bu arada honanım türkiyenin en büyük serveri olman umrumuzda değil. Milyonlarca hamachi server var ve ben yeni bir tane daha kurdum. Dh Forumla birarada oynamak için. Başka bir serverede girebilirdik. Önemli olan arkadaş çevrenle tanıdıklarınla oynamak. Hamachi bu yüzden var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.