merhaba arkadaşlar,mini cooperlar hakkında bilgi almak istiyorum, hangi markaların var, performansları ne, fiatları, yani bu arabalar hakındaki tüm bilgiler.şimdiden teşekkürler
hangi markaların var ne demek sen hatchback le sedan la falan karıştırıyosun galiba mini cooper ı
google da neler var neler bi arat zahmet olmazsa
akıl istemedim bilgi istedim, zahmet oluyorsa cevap yazma, syg
bilgiyi internetten de bulabilirsin cok genel konusmussun sen kafana takilan sorulari sor
insanlar sana yardim eder...
quote:
Orjinalden alıntı: mnyk
merhaba arkadaşlar,mini cooperlar hakkında bilgi almak istiyorum, hangi markaların var, performansları ne, fiatları, yani bu arabalar hakındaki tüm bilgiler.şimdiden teşekkürler
hangi markaların mini cooperları var ne demek???mini zaten bir marka.
Hangi alt modelleri var demek istemiş arkadaş işte :
3 ana alt grubu var Mini One : 1.6 lt 90 beygir Mini Cooper: 1.6lt 115 beygir ki bu motor 1.6 120 beygirlik bir model ile 2007 de değişecek Mini Cooper S: 1.6lt 170 beygir: Bu motor da 1.6 turbo içeren bir ünite ile değişecek 175 beygir olarak çıkacak Bir de Mini Cooper S in JWC kiti ile güçlendirilmiş bir model i daha var: 1.6 220 beygir gücünde. Motor farklılıkları kabaca bu şekilde , donanımlarında ıvır zıvır değişiklikler olabiliyor ne de olsa BMW soyuna karıştı.
quote:
Orjinalden alıntı: mnyk
akıl istemedim bilgi istedim, zahmet oluyorsa cevap yazma, syg
Ne sormak istediğini aktaramamışsan adamın suçu ne
Googleda
mini cooper için, Türkçe dilindeki yaklaşık 60.900 sonuç var...
guzel sırın ama pek performans vermıyor. eger bıraz daha yukarı cıkabılırsen fıyatta saab ın spor modellerını alabılrsın yada 2. el bulursun. saab 9-3 sport sedan yada 9-3 convertable (tek kapı ) coupe cabrıo saablar bılındıgı gıbı motor ve guvenlık acısından volvodan sonra gelır. motor ise beygır aranları yuksektır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme