Şimdi Ara

Minibüsteki iğrençlik puhahaha:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkez Üniversitenin önünden minibüse bindi.. adamın biri parayı uzattı arkadan bütün öğrenciler paraları verdi akıllının biri en sona sakladı kendini heralde ... çocuğun lafı şuydu :
    " Abi bi erkek öğrenci alırmısın ? "
    yani varya minibüste herkez koptu sanki herkez çocuğu dinliycketi birden sessiz oldu herkez benim hala aklımda böle bişi ... yaşanmış olması ve olayın içinde olmaktan ve sizinle paylaşmaktan gurur duyoyorum beyler ;)

Bakalım sizde hayatta başınıza gelen komiklikler varmı böylee... beklerim açıkçası.. iyi günlerss...

• Erkek öğrenci de % 50 bayanlara % 75 indirim var bilmiyonuz mu
  • muhahaha... bilmemmi..yaa.. artık böle yaşıycaz demkki kadın erkek ayrımı heryerde olduğu gibi minibüslerde bile olucak neyse.. hayırlısı bakalım ..
    ya sizde bölye hikayeler yokmu..
    bikeresinde biz arabayı kim daha ileri ittiricek diye bişi yapıyopduk arkadaşlarla... herkez sustu 2 kişi arabanın arkasından 2 kişi önünden ittiriyodu herkezden ınh ınnnnnnnhhhhh sesler gelirken birden herkez bi sustu arkadaşın teki zzzzorrrrrrrrtttt arkadan saldı yani sabahakadar gülmüştük.. bu olaya.. off off. ne günlerdii..
  • puhahaha... olabilir ya bunu hiç düşünmemeiştim ama ibnelik baya ağır kaçar ama yinede
    of allahım ya demek dünyada bütün ilginçlikler beni buluyo kimsenin başından geçen itiraf edeceği bi konu yok mu yaa alla alla.. nasıl bişi bu böle
  • Erkek ha zuhahaha
  • Kardeşlerim Hayatınızda ki ilginç olayları yazın ya bekliyorum benimki kadar ilginci yoktur ama .yinede okumak isterim !!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heh sen bekleye dur millet burayadı geyie sarmıs sen daha cok beklersin kardes
    millet anladı tabi senden daha güzelini yazamıcaklarını yazmıolar işte puhahahahahaha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.