Arkadaşlar merhaba öncelikle uzun zamandır sadece ofis bilgisayarımı ve evde taş devrinden beri benimle birlikte yolculuğunu devam eden laptop kullanıyorum en son bilgisayarımı 10 sene önce toplamıştım anlayacağınız olaylardan bir haberim. Biraz boş vakit bulmakla ve arada sırada gelen üniversite yıllarından kalma alışkanlıklardan oyun oynamak istiyorum. Oynayacağım oyunlar ( Cs go , Age of IV , Bannerlord vs) ekstra sistem kasan oyunlarla pek alakam olmamakla beraber god of war ı da merak etmiyor değilim. Belli başlı bir bütçem yok ama olabildiğince en ucuz sistemle bu oyunları bakın yeni tabirlere alışık olmamakla beraber 4k oynatsın uçsun kaçsın gibi bir derdim yok. Tek istediğim zamanla güncellene bilen bir bilgisayar olması. Yazıyı çok uzun tutuysam kusura bakmayın şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. |
Minimum fiyat sistem tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ama siz yine de yaklaşık bi bütçe belirtin Bi de monitörde alınacakmı.
-
Bütçe olarak 7 8 bin bandında kalmayı planlıyorum ekran hariç
-
God of war falan derseniz APU tabir edilen işlemci içindeki dahili e.kartlı sistemler epey zayıf kalır.Biraz ,e.kartını sağlama almak gerek.
Hepsi,içinde;
Toplam 8282 TL. Kasanın şekline şemaline bakmayın Önemli. olan bu bütçe ile ,içindeki bileşenler. Ve onları tutabilecek bi kasa.
Bu makina ,işinizi gayet uygun bi şekilde ,görür
-
Emeğiniz için teşekkür ederim bu sistemde önümüzdeki zamanlarda güncelleme yapmak istersek anakart acaba problem çıkartır mı
-
Ryzen 5600, takılabilir .Daha üstünü tavsiye etmem.Ki,5600 gayet yeterli bi işlemcidir.
-
Dostum age of 4 biraz ağır bir oyun iyi islemci ve ekran kartı olmadan 60 fps akıcı oynanmıyor biraz bütçeyi artirman lazim rtx3050li bir pc isini görür
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X