21 milyon olmasının özellikle bir sebebi olduğunu düşünmüyorum.Hatta 21 milyonda değil 20998... küsüratlı. Burada dikkat etmeniz gereken arzın sınırlı olması.Daha önce böyle bir hedef ile böyle sınırlı arzlı bir para üretilmedi. Araba dünyayı en çok kirleten araç. Çok uzak olmayan dönemde musilaj sorunu yaşadık.Fabrika atıkları sebep olarak gösterildi hep. Bir fabrika ile rigi aynı kefeye koymadım.Rigleri aynı kefeye koyuyorum. Ben giderim bir fabrika dolusu ekran kartı alırım al sana fabrika.İstihdam da sağlarım bu bekçi, bakımcı, elektrikçi, çaycısı, muhasebecisi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 15:57:2 > |
MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (9. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpekSinemaya gittiğinde birisi tek bir koltuk yerine bütün koltukları alıyor ve sen filmi izleyemiyorsun, ne düşünürdün?
Çok basitleştirdim ama işte bu yüzden kızılıyor.
Bostan korkuluğu gibi ayakta izler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki ayakta izlememesi için ne yapması gerekiyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: showshowPeki ayakta izlememesi için ne yapması gerekiyor ?
Bilmem konuyu açan arkadaşa sor zoruna gitmişki konu açmiş
Dünyada Ethereuma rakip olabilecek finansal bir kuruluş yok.5 sene sonra Ethereumun fiyatına bakıp hepimiz şok olacağız.Umarım konu silinmez ve burda kalır.
-
Neden zoruma gitsin dostum senin burda gosterdiğin tepki afedersin bitarafınıda yırtsan çokta fifi.
Sadece sebeplerini tartışalım paylaşalım diye konu açtık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: showshowDünyada Ethereuma rakip olabilecek finansal bir kuruluş yok.5 sene sonra Ethereumun fiyatına bakıp hepimiz şok olacağız.Umarım konu silinmez ve burda kalır.
teknolojiokuEkran kartı madenciliği için sela vakti! Nasıl bilirdiniz?https://www.teknolojioku.com/teknoloji-tv/ekran-karti-madenciligi-icin-sela-vakti-nasil-bilirdiniz-61093a2088e5f82ab67e0494İyi bilirdik hocam gömün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ortalık kart dolu ama sözde oyun için alacaklar kart beğenmiyor. Her modelin LHR versiyonu ve TI lar dolu ama sözde oyuncular beğenmiyor. Mining yapılabilsinki ilerde birisine çakayım. O millete çakarken iyi ama kimse ona çakmasın
-
Hahahahha Ethereum.org gir bak bakalım pow ne kadar devam edecekmiş.
PoS’un ethereumun fiyatına etkisini de araştır.
Copy+paste haberler yerine kendiniz araştırıp öğrenseniz zaten böyle olmayacak.
Kaldı ki Ethereum madenciliğinin bitmesi Ethereumun finansal rakibinin olduğu anlamına gelmiyor.
Kaldı ki alternatif kazılabilir bir dünya coin var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 16:25:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonuç olarak böyle bi taraflarına baka baka dönüyorlar😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Miningciler beni bloklasın. Sıkıntı çıkmasın aramızda
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpekSinemaya gittiğinde birisi tek bir koltuk yerine bütün koltukları alıyor ve sen filmi izleyemiyorsun, ne düşünürdün?
Çok basitleştirdim ama işte bu yüzden kızılıyor.
Parasıyla değil mi? Sanane.
-
quote:
Orijinalden alıntı: showshowNeden zoruma gitsin dostum senin burda gosterdiğin tepki afedersin bitarafınıda yırtsan çokta fifi.
Sadece sebeplerini tartışalım paylaşalım diye konu açtık.
Neden zoruna gitigini açıkliyim sana görünüşe bakılırsa ya.sende.miming işe ile oğraşıyorsun yada işsizsin durmadan yazıyorsun
Evet.Mining ile uğraşıyorum.
O yüzden soruyorum neden zoruma gitsin senin burda olumsuz olumsuz konusman ?
Evet rigleri kurunca emekli ettim kendimi.
-
Atari, Nes klonu, Sega mega drive, playstation, pc vb her ortamda oyun oynamış biri olarak eski zamanlarda olsam bende çok kızardım. Oyun oynamak ihtiyaç veya bağımlılık her ne derseniz. Genç yaşlarda birisi ailesinin maddi durumu iyi değilse şu ortamda pc toplayıp oyun oynayamayacağı için elinden kızıp sövmekten başka bir şey gelmez.
Kendince haklıdır. Para kazanmak için mining yapan da pek haksız sayılmaz lakin kızılmasına da kızmaması gerekir.
-
Konunun amacı kimsenin kimseye kızması değil aslında burda ki karşıtlığını belki insanların düşüncelerini soru işaretlerini gideririz diye tekrar tekrar anlatmaya çalışıyorum.
Yoksa oyun oynamak isteyen en kötü gider konsol alır yine oynar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 16:46:53 > -
ağlayanlar babasının cebinden para çalan çoluk çocuk . gerçek erkekler odaları gpu doldurup para bastı.
-
Basmaya da devam edecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: showshowBasmaya da devam edecek.
Adam ironi yapıyor. Bu miningciler neden böyle. Doğru düşünen birine denk gelemedim henüz.
-
Herkese cevap verdim de seni kaale almadım farkındaysan...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X