Sende bana cevap verecek yürek var mı |
MININGCILERE NEDEN KIZILIYOR ? YTD (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Biraz daha kaale almayayım kendini önemli biri san.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 17:0:1 > -
biz de istediğimize kızarız o parayla değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Akılcı cevap :)
-
Konuyu açan arkadaş etherium bitmiycek diyor sen hayal görmeye devam et ayni burdaki kurt ile eşeğin hikayesi gibi
Kurt ile eşek tartışıyorlarmış. Kurt: Çimen yeşildir. Eşek: Çimen sarıdır. Sonunda konuyu orman kralı aslana anlatmışlar. Aslan kurta bir ay hapis cezası, eşeğe de özgürlük kararı vermiş. Kurt şaşkınlıkla aslana yaklaşmış ve sormuş: Hakikaten sen de çimeni sarı mı görüyorsun? Aslan: Hayır çimen yeşildir. Kurt: O halde neden bana 1 ay hapis cezası verdin? Aslan: Eşekle tartıştığın için…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir cok yorumunda düzeltme yapmak lazim. Suan cok fark edebildigini sanmiyorum, senin icin söyliyim yinede, konunun en basina burda yazdiklarim kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir diye de sen yaz yine ne olur ne olmaz. Bazi yorumlarin hele bomba :) ha ben bildigim icin inanirim veya ne zaman oldugunu bilirim, sorun degil ama simdi adam evi barki basip biseyler alip seni suclu bulmasin (kisa vadede) bazi seyleri burda yazmamak daha iyi aslinda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 4 Ağustos 2021; 17:8:45 >
Vay güzel kardeşim, biterse de canım sağolmasın mı :)
Sen ekran kartı alabil diye bitiricekler 3 trilyon dolarlık piyasayı.
-
Hocam konu başlığı ve ilk konuya "Bu başlık altında yazılanlar tamamen YTD.
Şahsi fikir ve görüşlerimdir." ekledim yeterli olur sanırım.
-
Orta vade de vergi incelemesi yaparlar. Aynı ADSENSE'de olduğu gibi geriye dönük faizler vs... Ne olacak bu kazançlar yanınıza vergisiz kalacak mı sanıyorsunuz. Tabi ki bu benim kişisel öngörümdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfighter -- 4 Ağustos 2021; 17:22:4 > -
Hocam vergiden kimse kaçmıyor ki, herkes vergilenmenin yapılmasını faydalı yönlerinin ağır bastığını düşünüyor.
Hangi trader ile hangi madenci ile konuşursanız sorun hepsi vergilendirmenin yapılması taraftarı.
Ek olarak daha önce bir kaç yerden geriye dönük vergi alınmayacak şeklinde haberler okumuştum.
https://www.donanimhaber.com/kripto-paralarda-geriye-donuk-vergi-olmayacak--135893
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 17:28:55 > -
Evet göruyoruz neler olduğunu elon musk mudur muslukmudur 1 tweet atıyor ortalık şahlanıyor millete bu 3 kağıtçıya inanip hemen işe girişiyor adamın elinden böyle alırlar kazancını ondan sonrada tv lere çıkarlar coçuğum aç yardım edin diye 1 veya 2 olmuştur tv ye çıktı haberlere bir.uyanık o sanki basmış tüm parasını eee sonra.naptın diyorlar napıcam paramı geri almak için bu seferde kredi çektim yine başladım diyor Allah akıl fikir.versin ne.diyim daha
Ekran kartı konusuna gelicek olursak ben bir ekran kartını aldımı 5 yıladan aşağıya değiştirmem onun için ister düşsün ister düşmesin fiyatlar sorun değil
düşmesede.oturup ağlıycak halimiz yok
Hocam, bu yuzden vergilendirme yapılsın istiyoruz ya.
Ek olarak Elon Musk ile ilgili düşüncelerimi ve o twit atıp piyasa aşağı yukarı yapma etkisini yavaş yavaş kaybettiğini daha önceki postlarım da belirtmiştim.
Kimsenin ağlaması gibi bir temennim söz konusu olamaz.Herkesin istediği ürünleri alabileceği bir dünya olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi showshow -- 4 Ağustos 2021; 17:39:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Çetooooo
Bu mesaj silindi.Hocam 1 dolara nasıl alınıyor yav aklım almıyor, gerçek mi bu
-
atmıştır 1 dolara 3080 in maketini alamazsın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TR_mahmutpekSinemaya gittiğinde birisi tek bir koltuk yerine bütün koltukları alıyor ve sen filmi izleyemiyorsun, ne düşünürdün?
Çok basitleştirdim ama işte bu yüzden kızılıyor.
Torrentten indirir evde izlerdim
Ucuz mining yapılamayan bir kart alacak olsanız kızmakta haklısınız ama 2. el yada sıfır bir güçlü GPU alsanız mining yapıp kazdıklarınızı kenara atsanız zaten o kartın parası çıkacak azıcık beyninizi çalıştırın dicem ama maalesef ülkemizdeki düşük IQ problemi DH Form'da da mevcut!!!
-
Adamlar fetva bile almışlar hocam :)
-
Elektriği depolamıyorsan duran bir enerji değil, boşta kalır olduğu yerde durup daha sonra kullanamazsın. Orada bir enerji var kullanmak, kullanmamak veya depolamak hiç bir fark oluşturmuyor, he tabiki üretildiği koşullara bağlı en basit olarak petrol kullanarak üretiyorsan jeneratör vs mantığı benzin kullanırsan benzin harcamış olursun kullanmazsan harcamamış olursun, ama rüzgar baraj gibi üretilen yerlerde aynı şey geçerli değil kullanmak veya kullanmamak arasında fark yok. Ortaya çıkan tüm enerjiyi depolayabiliyorsan geçerli bir durum boşa elektrik tüketimi, doğaya zarar vs muhabbeti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nvidia lhr kartlar ile çok sağlam bir tokat attı. Oyun endustrisinin, grafikerlik sektörünün bitmesine kimse izin vermez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X