Şimdi Ara

Minix Neo X8-H siparis verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ismail Belcikada yasiyorum. Dun Dealextreme den
    MINIX NEO X8s ve
    Mele F10-Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse siparis verdim... urun daha elime gecmedi dogal olarak...

SORULAR

1. Bu modeli almakla iyimi yaptim
    2.Mele F10-Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse kullanan arkadaslar performansdan memnunlarmi
    3.iptv en basit nasil izlerim cihazla
    simdilik bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail40 -- 4 Haziran 2014; 23:40:43 >

• X8s çıkmış kı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de beklediğim bir cşhaz ne ara çıktı ki :) ?
  • Benim icinde supriz oldu minix neo x7 almaya karar vermisdim.
    Sonra dealxtremede buna rastladim ve bunu aldim.
    Aralarinda pek para yonunde fark yoktu.
  • dostum selam. ürün geldi mi acaba. inceleme felan yapmayı düşünüyor musun. bu arada dts filmlerde nasıl acaba.
  • urun hala gelmedi sadece 2 gun once air mouse gondermisler... gelince inceleme yapmayi dusunuyorum yardimlarinizla tabi...
  • Dealextreme bugun parami tekrar iade etti paypaldan. galiba urun ellerinde yok cunku daha cikmadi benim aldigimda on siparis falan yazmiyordu zaten
    neyse simdihttp://promotion.geekbuying.com/promotion/minix_x8_and_x8-h_presale_campaign promosyon varmis ordan siparis vercem..
  • Ben geekbuying den verdim on siparisi valla 150 $ air mouse ve usb card reader paketi hediye hazirani bekliycez artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dun geekbuyingden siparis verdim geri sayim biter bitmez...
    ama elime ulasmasi 7.ayi bulur galiba cunki on siparis bir urun saticinin eline 6 yada 8 haziranda gelcekmis..

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html

bunlarda hediyeleri ilk 500 kisiye vereceklermis

Minix Neo X8-H siparis verdim Minix Neo X8-H siparis verdim Minix Neo X8-H siparis verdim Minix Neo X8-H siparis verdim Minix Neo X8-H siparis verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail40 -- 28 Mayıs 2014; 18:52:32 >

• Benim sipariş bugun postaya verilmiş geekbuying den almıştım erken gelecek sanırım. Umarım gümrüğe takılmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim cihazida yollamislar... Bu arada Dealextreme den siparis verdigim Mele F10-Pro 2.4GHz Wireless Air Mouse hala gelmedi...
  • buda cihaz ile ilgili yeni video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail40 -- 5 Haziran 2014; 0:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

Ben geekbuying den verdim on siparisi valla 150 $ air mouse ve usb card reader paketi hediye hazirani bekliycez artik

Kardes senin cihazdan haber varmi. Ben kargodan takip edemiyorum bir bilgi cikmiyor bende...
    birde DX den almis oldugum air mouse de daha gelmedi ve bunuda track numarasi oldugu halde takip edemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail40

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

Ben geekbuying den verdim on siparisi valla 150 $ air mouse ve usb card reader paketi hediye hazirani bekliycez artik

Kardes senin cihazdan haber varmi. Ben kargodan takip edemiyorum bir bilgi cikmiyor bende...
    birde DX den almis oldugum air mouse de daha gelmedi ve bunuda track numarasi oldugu halde takip edemiyorum...

Bugün Türkiye ye girmiş benimki. Geekbuying den air mail ile almıştım kargo değil benimkisi. Gümrüğe takılmazsa haftaiçi ulaşır inşallah. Benimkini ayın 4 ünde vermişler postaya ancak geldi singapurdan. Dx belli bir limitn üzerine tracking maille yolluyor altındaysa küçük bir miktar ödeyip extra tracking mail ile alabiliyorsun sizde böyle bir durum mu oldu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 16 Haziran 2014; 18:28:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazlarınız gelince artık sıkı bir inceleme yaparsınız,zira ben de almayı düşünüyorum bakalım.
  • İncelemeyi bende merak ediyorum.. Hadi hayırlı olsun
  • cihazlar gelmedi mi?
  • Cihaza sahip olanlar kayıplara karışıyor.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

Cihaza sahip olanlar kayıplara karışıyor.. :)

Aynen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.