Şimdi Ara

Minolta 70-210 f3,5/4,5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metalik boyalı olan gövde,crop makinada kullanıcam.
    Daha önce kullanan var mı? Nasıl bi performans alırım? Dxdyum harici bir yorum bekliyorum.Fiyat 100 lira civarı olucak.

• 3.5-4.5 olanın gri versiyonu yok diye biliyorum ama

bahsettiğin bu sanırım . eğer bu ise önermem

http://www.dyxum.com/lenses/Minolta-AF-70-210mm-F4.5-5.6-II_lens51.html

Fakat aşağıdakinden bizzat kullanıyorum enfes bir lens . Bunu da yaklaşık 100-125 civarına bulabilirsin .

http://www.dyxum.com/lenses/Minolta-AF-70-210mm-F3.5-4.5_lens49.html

Bu fotoğrafı bahsettiğim modelle çekmiştim .

Minolta 70-210 f3,5/4,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 8 Haziran 2016; 16:23:16 >

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    Doğrudur kusura bakma.Lens bakmaktan şaşı oldum artık,mezuniyetimin fotolarını falan çektirmek için zoom lens bakıyorum.Aslında ucuz olabilecek her lens : D aslında 50mm 1.7 falan da buldum 100 lira altına ama şu an zoom daha bi alınası duruyor.Ama performansından emin olamadım.Yakınlaştırınca keskinliği falan kaybedicekse hiç gereği yok diyorum.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-sony-75-300-lens-cok-temiz-306974290/detay

Fiyatı iyi gibi . Çok iyi denemez ama vasatın üzerinde denilebilir .
  • İlginiz için teşekkürler,
    Dediğim gibi metalik yüzeyli olanını 100 liraya alıcaktım ama param yetişmedi,160a çıkıcak olsam ebaydan kovalarım açıkcası,sanırım 60-80 arası bi fiyata 70-210beercan bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

İlginiz için teşekkürler,
    Dediğim gibi metalik yüzeyli olanını 100 liraya alıcaktım ama param yetişmedi,160a çıkıcak olsam ebaydan kovalarım açıkcası,sanırım 60-80 arası bi fiyata 70-210beercan bulunabilir.

evet 60 dolar civarına buluabiliyor arada . Bazılarında optikte mantar oluyor ama lens ff olduğundan çoğunlukla crop gövdede fotoğrafa yansımıyor bu mantarlar . Öyle bişey bulabilirsen uygun fiyatlı olur . Rica ederim . .
  • Alternatif olarak , minolta af 100-300 apo ve 100-200 f4.5 da aklınızda olsun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok sağol,
    Ama Türkiye'den lens alıcağıma Ebaydan falan auction kovalarım,direkt alırım geçerim.Seçenek bol ve ucuz.Kargo parası versen bile daha ucuz.
  • tokina 70-210mm F4-5.6 af aldım
    Fiyat 50 tl + kargo :) Umarım yanıltmaz
  • quote:

tokina 70-210mm F4-5.6 af aldım
    Fiyat 50 tl + kargo :) Umarım yanıltmaz

http://www.dyxum.com/lenses/Tokina-70-210mm-F4-5.6-SD-AF_lens250.html

lens bu ise gerçekten güzel lens . Pentax K110D ile kullandım , renkleri ve keskinliği gayet güzel . Gövdesi de tank gibi sağlam . Hayırlı olsun hocam fiyat gayet makul imiş
    Sağolun hocam,
    Evet bu,yani umarım budur
    Devamlı minolta aratıyordum,bu sefer sony uyumlu tüm lensleri arattım,baktım bitane 75 e tokina var :)
    Girdim baktım herkes sharp yazıyor dedim alıp geçeyin,indirim istedim sağolsun 50 ye senin olsun dedi hemen kargoya verdi,henüz parasını bile ödemedim,seviyorum böyle dürüst satıcıları
    Bi gelsin görelim,son olarak da güzel bir 50mm bulucam,heralde 35 mm falan olur malum crop uz

Fakat buna bir parasoley ve polarize falan alıcam,malum ölücüyüm,var mı bildik ucuz bişey iş görüründen :) N11 de falan vardı da bilemedim 3lü set 50 lira,parsoley,uv,polarize
    bu lens 52mm
  • quote:

Sağolun hocam,
    Evet bu,yani umarım budur
    Devamlı minolta aratıyordum,bu sefer sony uyumlu tüm lensleri arattım,baktım bitane 75 e tokina var :)
    Girdim baktım herkes sharp yazıyor dedim alıp geçeyin,indirim istedim sağolsun 50 ye senin olsun dedi hemen kargoya verdi,henüz parasını bile ödemedim,seviyorum böyle dürüst satıcıları
    Bi gelsin görelim,son olarak da güzel bir 50mm bulucam,heralde 35 mm falan olur malum crop uz

Fakat buna bir parasoley ve polarize falan alıcam,malum ölücüyüm,var mı bildik ucuz bişey iş görüründen :) N11 de falan vardı da bilemedim 3lü set 50 lira,parsoley,uv,polarize
    bu lens 52mm

Hocam uygun fiyat istiyorsan beklemeyi göze alıp aliexpressten iste bence hem parasoleyi hem filtreleri . 1 dolarlık filtreyi burada 4-5 dolara satıyorlar . Gerçekten iyi bir lens ama , K110D gibi eski bir gövdede bile sonuçları iyiydi .

• Ben de beğendim değerlerini.Belki ileride satarım,güzel lensler değer kaybetmez :)
    Beklemeyecek biri gibi miyim :) Varsa güzel bir link alırım.
    Belki bir video bile çekerim çünkü bu lensle ilgili hiçbir video bulamadım.
    Bir beercan lense yakın performans veriyor sanırım.
    Atanabilirsrm iki üç seneye full frame e geçerim :) O zamana kadar A58 idare etain beni,zaten pek kullanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Minolta 70-210 f3,5/4,5
     Minolta 70-210 f3,5/4,5

Lens geldi :)
    Stock 18-55 ile kıyaslarsak aşırı ağır bir lens
    makinada bi defa lensi görmedi ama sonra problemsiz çalıştı
    Af si biraz kararsız gibi
    En sıkıntılı taraf arada içinde çakıltaşı varmış gibi bir ses çıkarması ve aşırı ağır çevirme halkası

Öneri olanların önerilerine açığım :)

http://www.aliexpress.com/item/52mm-UV-Filter-Lens-Hood-CPL-Filter-For-Sony-for-Pentax-For-Nikon-for-Canon-EOS/32640223194.html?spm=2114.13010608.0.54.6I4TNa

Bunu aldım geçtim
    ama lensi belki bakıma veririm,tam çözemedim.Bunlar ilk fotolar,netlemede biraz problem yaşadımien düşük netleme mesafesi 1,5m yazıyo o biraz zorladı galiba beni.90mm den zaten bu,210 mm de netlemedi,netlese zaten makro olurdu heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.