Şimdi Ara

Minolta 7000i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu makine ile alakali hic bir bilgi bulamadim nedir bu makina?bana 1 haftaya gelecek eski oldugunu biliyorum ama kendisi hakkinda hic bir bilgim yok:)

• Up!!!
  • Güzel bir SLR (filmli) makinedir.
    DSLR gibi birbirinden çok farklı özellikleri olmaz SLR makinelerin,

buradan ingilizce kullanım klavuzuna göz atabilirsin,
    indir
  • bende bir tane var fakat ne öğrenmek istediğinizi anlamadım. oldukça iyi bir gövdedir, ff uyumlu a mount bütün lensleri kullanabilirsiniz hem de..
  • Aslina bakarsaniz ilk sefer bôyle bir makinam olacak o yuzden merak ettim eski bir makina oldugunu biliyorum benim asil yapmak istedigim macro cekimler
    Filmli makina oldugunu biliyorum lakin ayni zamanda kart girisi oldugunu da soyledi dayim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

Aslina bakarsaniz ilk sefer bôyle bir makinam olacak o yuzden merak ettim eski bir makina oldugunu biliyorum benim asil yapmak istedigim macro cekimler
    Filmli makina oldugunu biliyorum lakin ayni zamanda kart girisi oldugunu da soyledi dayim?

program kartları onlar. şimdiki dijital makinalarda makro, portre moduna benzer bir şey ama kartlarını ben hiç bir yerde bulamadım. daha sonraki modellerde o program modları makinanın içinde geliyor zaten.

dslr lardaki gibi makro çekim için makro lens almanız gerekiyor, uzatma tüpü falan önermiyorum çünkü filmli bir makina olduğu için sonucu hemen göremezsiniz. aslında makro lens olsa bile yine filmli makina önermem çünkü doğru sonuca ulaşmak için baya bir deneme yanılma yapıyorsunuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin8584

Aslina bakarsaniz ilk sefer bôyle bir makinam olacak o yuzden merak ettim eski bir makina oldugunu biliyorum benim asil yapmak istedigim macro cekimler

program kartları onlar. şimdiki dijital makinalarda makro, portre moduna benzer bir şey ama kartlarını ben hiç bir yerde bulamadım. daha sonraki modellerde o program modları makinanın içinde geliyor zaten.

dslr lardaki gibi makro çekim için makro lens almanız gerekiyor, uzatma tüpü falan önermiyorum çünkü filmli bir makina olduğu için sonucu hemen göremezsiniz. aslında makro lens olsa bile yine filmli makina önermem çünkü doğru sonuca ulaşmak için baya bir deneme yanılma yapıyorsunuz..

Sagol kardesim dayim sagolsun hediye yolluyor benim icin zor olacak cektigim pozu goremiyecegim icin;)

• quote:

Orijinalden alıntı: mephistopheless

Güzel bir SLR (filmli) makinedir.
    DSLR gibi birbirinden çok farklı özellikleri olmaz SLR makinelerin,

buradan ingilizce kullanım klavuzuna göz atabilirsin,
    indir

kardeşim dosya tam inmiyor sana zahmet yeniden upload eder misin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.