Şimdi Ara

Mirc İle Team Arama olayı nasıl arkadaşlar ? Biri bana anlatabilirmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mirc İle Maç Yapacak Team aramayı bi kişi anlatırsa cok sevinirim. Nerden ne yapacagız nereye girecegiz tek tek anlatırsanız geniş çaplı makbule geçer.Team arıya arıya öldüm ya...

Anlatan arkadaşımıza simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo`seDu[R] -- 3 Şubat 2009; 0:48:10 >

• Off hadi anlatın su olayı
  • Arkadaşım aç mirci gir bilmemne.clan gibi bir ağa klana alım var mı de budur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

Arkadaşım aç mirci gir bilmemne.clan gibi bir ağa klana alım var mı de budur..

kardeş benim teamım var zaten. clan aramak için açmadım ben bu konuyu. maç yapacak team aramak istiyorum mircden nasıl yapacam resimli veya açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
  • Önce irc.quakenet.org ' irc serverına bağlan mirc ile ardından, #5e5 kanalına girip Maç yapacak team aradığını belirt atlar zaten herkes Olay bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 3 Şubat 2009; 2:38:15 >
  • www.senoyna.com/irc

gir kanala 5e5 yaz mac yapcak team aranıyo falan yaz onlar sana özelden yazar bu kadar

yalnız flood yapma banlarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©@®SI

www.senoyna.com/irc

gir kanala 5e5 yaz mac yapcak team aranıyo falan yaz onlar sana özelden yazar bu kadar

yalnız flood yapma banlarlar

tamam sagol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.