Şimdi Ara

mirc te ban kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar bazen mircte zurnaya vs giremiyorum ban lı oluyo bunu nasıl engellerım yada girebilirim.

• ne yaptında ban yedin dostum.adamlar senin ip yi banlamışlar.Statik ip kullanıyorsan ordakiler ban ı kaldırana kadar giremezsin.Ama ip ni gizleyip başka bir isimle girebilirsin.Tabi benim bildiğim bu.Steganos internet anonym diye bir program var ip ni gizliyor onu kur ve ip ni gizle.Tabi bu program hızınıı düşrür ona göre.Tabi adamalr ile oplarla yani irtibata geçip ban'ı kaldırmalarını ricada edebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcnet

mrb arkadaşlar bazen mircte zurnaya vs giremiyorum ban lı oluyo bunu nasıl engellerım yada girebilirim.

nickname yada IP'ye ban atmis olabilirler, ikisini de degistirip de girmeyi dene.
  • arkadaş gayet iyi açıklamış aynen öyle

quote:

Orjinalden alıntı: mabanaxar

ne yaptında ban yedin dostum.adamlar senin ip yi banlamışlar.Statik ip kullanıyorsan ordakiler ban ı kaldırana kadar giremezsin.Ama ip ni gizleyip başka bir isimle girebilirsin.Tabi benim bildiğim bu.Steganos internet anonym diye bir program var ip ni gizliyor onu kur ve ip ni gizle.Tabi bu program hızınıı düşrür ona göre.Tabi adamalr ile oplarla yani irtibata geçip ban'ı kaldırmalarını ricada edebilirsin.
  • aynı yere baglanan birine mesela "/msg ahmet ........" diye msj atıp ondan op lara konuyu iletmesini isteyebilirsin...
  • İneternet bağlantısını 10 dakkalına kesersen ban otomatik kalkar. Ban nedenine bak bazı sunucular makinelerde trojen vardıye otomatik ban atıyorlar. bunu önlemek için "Ad-Aware SE Personal " ile pc'lerini temzileye bilirsin. Bazende fazla mirc programı açarsan ban yersin örneğin zurnaya aynı ip adresinden 3 kişiden fazla girez eğer girmeye çalışırsan sunucudan banlanırsın .

Saygılarımla kolay gelsin
  • Eğer internet bağlantısını kesemezsen proxsi ile girmeyi dene ,proxsi bulacağın adres

Http://www.mircturk.com/proxylist.asp dur eğer kullandığın scriptin proxy ayartlarını biliyorsan bu site sana her zaman yardımcı ola bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahkan -- 8 Ocak 2005, 11:09:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO HİLE VE CEZALARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek yapman gereken modemi restart yapmak...tabi ip'ni değiştirdiğinden emin ol...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.