Bildirim
Misli Gireceğim yardım
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arjantin almanya handikap büyük risk bence tavsiye etmem, -
quote:
Orijinalden alıntı: sirwolf
arjantin almanya handikap büyük risk bence tavsiye etmem,
hocam Almanya oynuyamıyor yahu. Arjantin ortalığı dağıtıcak gibime geliyor.
Yada tüm parayı arjantine mi yatırsam diyorum? -
almanya arjantini eler dikkat et. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
almanya arjantini eler dikkat et.
Bende böyle düşünüyorum.
Gönlüm Almanyadan yana ama Arjantin de Messi var. Yenilirsede bir şey diyemeyiz -
arjantin yenebilir ama handikap büyük risk ayrıca almanya boş takım değil bence berabere bitme ihtimali yüksek maç, uzatmalarda ayakta kalan tur atlar gibi geliyo. -
Bence Arjantin maçına fazla oynama.
Bana nedense Brezilya maçı garanti gibi geliyor. Adamların savunması süper, ilerde cambazları var kesin gol yaparlar. Hollanda yan top, al ver oynuyor. -
Ben de Almanyaya misli(200-250 gibi) girmeyi dusunuyorum, ingiltere macında cok iyi oynadılar,,,zaten iyi takım buna ek olarak hızlanmıslar da, arjantin sadece ofanstan ibaret, defansları almanyaya dayanamayabilir ama alman defansının sağlam oldugunu dusunuyorum. -
arjantin maçına handikap yerine üst oynaman daha garanti bence. -
arjantin alır gibi almanya henüz ciddi bir ekiple oynamadı hep formalite maçlara çıktı ingiltereyi yendiğine aldanmayın tevez-higuain-messi o alman defansını deler geçer -
Beyler 50 lira yatırdım arjantine
diğer kuponları daha yapmadım. Fakat buraya geldiğimde içimde bi korku oldu yahu Almanya'yı izledim. Hepimiz farklı almanyayı mı izliyor? Bence o kadar iyi değiller. Kesinlikle iyi değiller ki Arjantin dağıtır geçer onların defansını -
Bende Arjantin'e güveniyorum.Fakat misli girmek için en ideali 2.15 orandan handikaplı İspanya'ya oynamak bence.
Paraguay (1H)-İspanya 2 2.15
100 Misli giriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: ThePhenoM
Bende Arjantin'e güveniyorum.Fakat misli girmek için en ideali 2.15 orandan handikaplı İspanya'ya oynamak bence.
100 Misli giriyorum.
İspanya maçını hiç düşünmemiştim, İspanyayı da düşüneceğim hocam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ugurkan
quote:
100 Misli giriyorum.
İspanya maçını hiç düşünmemiştim, İspanyayı da düşüneceğim hocam :)
Daha da iyisini buldum hatta.
Handikaplı İspanya'nın yanına 1.50 orandan ''en iyi Avrupa takımı'' olarak İspanya'yıda yazıyorum.
3.22 orandan 100 misli veya 50 misli basıyorum.Almanya'nın Arjantin'i geçmesi zor,geçse bile İspanya kusursuz ve topu sürekli ayağında tutan orta sahası ile zayıf Alman orta sahasını yol geçen hanına çevirir.Kısaca Almanya,İspanya karışısında perişan olur.Öte yandan Hollanda'nın da Brezilya'yı geçme şansı oldukça düşük.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ugurkan
quote:
100 Misli giriyorum.
İspanya maçını hiç düşünmemiştim, İspanyayı da düşüneceğim hocam :)
Daha da iyisini buldum hatta.
Handikaplı İspanya'nın yanına 1.50 orandan ''en iyi Avrupa takımı'' olarak İspanya'yıda yazıyorum.
3.22 orandan 100 misli veya 50 misli basıyorum.Almanya'nın Arjantin'i geçmesi zor,geçse bile İspanya kusursuz ve topu sürekli ayağında tutan orta sahası ile zayıf Alman orta sahasını yol geçen hanına çevirir.Kısaca Almanya,İspanya karışısında perişan olur.Öte yandan Hollanda'nın da Brezilya'yı geçme şansı oldukça düşük.
aman hocam 1-0 olsun Arjantinin olsun 50 misli girdim :)
-
İspanya H1
Brezilya 1
Bu kupona misli girilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMatador2
arjantin alır gibi almanya henüz ciddi bir ekiple oynamadı hep formalite maçlara çıktı ingiltereyi yendiğine aldanmayın tevez-higuain-messi o alman defansını deler geçer
Almanya ciddi ekiple oynamadı,,,ingiltereyi yendiğine aldanmayın,,,
bu sözler ilginç olmus cidden :)
İngiltereyi yenmedi,,,ezdi adamlar...ayrıca arjantin ve almanyanın rakiplerini kıyaslarsak almanyanın daha ciddi ekiplerle oynadıgını goruruz.
Mac sonucunu tabiiki ciddi rakiple oynayıp oynamamak etkilemez,,ama almanya ciddi rakiple oynamadı lafı komik olmus :) -
quote:
Orijinalden alıntı: kambochian
quote:
arjantin alır gibi almanya henüz ciddi bir ekiple oynamadı hep formalite maçlara çıktı ingiltereyi yendiğine aldanmayın tevez-higuain-messi o alman defansını deler geçer
İngiltereyi yenmedi,,,ezdi adamlar...ayrıca arjantin ve almanyanın rakiplerini kıyaslarsak almanyanın daha ciddi ekiplerle oynadıgını goruruz.
Mac sonucunu tabiiki ciddi rakiple oynayıp oynamamak etkilemez,,ama almanya ciddi rakiple oynamadı lafı komik olmus :)
almanya ile arjantinin maçlarını kıyaslamadım sadece almanya'nın oynadığı maçlara değindim ingiltere dışındaki takımları ciddi bir ekip olarak görmüyorum bu benim kendi görüşüm o ingiltereninde isminden başka bişiyi kalmamış nijeryada olsaydı elerdi ingiltereyi
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kambochian
quote:
Mac sonucunu tabiiki ciddi rakiple oynayıp oynamamak etkilemez,,ama almanya ciddi rakiple oynamadı lafı komik olmus :)
almanya ile arjantinin maçlarını kıyaslamadım sadece almanya'nın oynadığı maçlara değindim ingiltere dışındaki takımları ciddi bir ekip olarak görmüyorum bu benim kendi görüşüm o ingiltereninde isminden başka bişiyi kalmamış nijeryada olsaydı elerdi ingiltereyi
Yanılmıyorsam Almanyanın ilk golü ofsayt, ikinci golü balık gibi bir şeydi. İngiltere'nin ikinci golü verilmemişti.
İngilterenin sadece adı kalmış doğru, Almanya'da o maçta kötü oynadı. Arjantin gibi bir ekibe dayanabilceklerini hiç zannetmiyorum.
-
siz cidden izlememişsiniz Almanyayı :)
Benzer içerikler
- ilk yarı maç sonucu 1/1 ne demek
- nesine kupon bozdurma nasıl yapılır
- asya handikap nedir
- 0.5 üst ne demek
- bets10 hesap doğrulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X