Şimdi Ara

MIT Girişimcilik dersi için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MIT den girişimcilik dersi alıyorum fakat ödev olarak nihai kullanıcıya ulaşmam ve PERSONA yaratmam lazım.Şirketin faaliyet konusu Alkollü İçkiler Üretimi ve Gıda Mühendisi olduğum için yeni bir ürün geliştirdim şimdi soru şu;siz alkol tüketen biri olarak şarabın üzümden başka hangi gıda maddesinden yapılmasını isterdiniz ve BAL dan yapılmış bir şarap fikrine nasıl bakardınız fiyatının ne kadar olmasını beklerdiniz ?

Dersi tamamlamam ve ödevi teslim etmek için fikirleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tp5

Arkadaşlar MIT den girişimcilik dersi alıyorum fakat ödev olarak nihai kullanıcıya ulaşmam ve PERSONA yaratmam lazım.Şirketin faaliyet konusu Alkollü İçkiler Üretimi ve Gıda Mühendisi olduğum için yeni bir ürün geliştirdim şimdi soru şu;siz alkol tüketen biri olarak şarabın üzümden başka hangi gıda maddesinden yapılmasını isterdiniz ve BAL dan yapılmış bir şarap fikrine nasıl bakardınız fiyatının ne kadar olmasını beklerdiniz ?

Dersi tamamlamam ve ödevi teslim etmek için fikirleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkür ederim.

Baldan yapılan şarabı almazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcki hemen hemen her şeyden yapılabiliyor .
    Yani sarap da lüks bir icki

Uzum bal a gore daha ucuz

Yani aciklayacak olursam cevap maddi imkanlarımız çünkü param olsa en kaliteliyi alirim en yillanmisini (normlade içki tuketmedim hiç ama düşününce buna ulasirim )piyasadaki çıkış fiyatina da bağlı

Ve tat,koku,reklam,vs gibi yuzlerce parametre var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.