Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
135.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Tamam her şey güzel özellikler süper .motor çok iyi ..ama be kardeşim bunun çizimini tasarımını yapan körmüymüş arkadaş bu kadar çirkin bir ucube yapmış ..yolda gidişi bile sanki bir çapraz gidiyor araç yolda çok güçsüz görünüyor ..

Sandero tasarım harikası olduğu için ,atrageyi beğenmemen normal tabi

Aynen öyle .ha şunu bileydin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Navigasyonlu, düşük kmli otomatik attrageını satmak isteyen varsa, malum sitedekiler dışında, lütfen mesaj arsın

• Dediginiz kombinasyon altin degerinde bu aralar, umarim denk gelir. Dun bir arkadas 9bin kmdekini 47bine aldi.Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mayıs 2017; 8:36:41 >
  • Bartındaki açık mavi olan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sunball

Bartındaki açık mavi olan mı?

Gunus gri idi o. Acik mavi rengi yok attragein. Evet o. Burda 2. Eli yok diye ileri geri konusanlar vardi. Haberleri olsun temiz attrage hele cvt ve fullse gayet hizli satiliyor.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Mayıs 2017; 10:51:37 >
  • Kayseri'de siyah var, renk sıkıntı

• quote:

Kayseri'de siyah var, renk sıkıntı

Whatsapp attrage turkiye kulubumuz mevcut arzu ederseniz pm den telinizi yazin gruba ekleyeyim. Daha cok kullanicidan bilgi alabilirsiniz.

• quote:

Navigasyonlu, düşük kmli otomatik attrageını satmak isteyen varsa, malum sitedekiler dışında, lütfen mesaj arsın

+1

bana da haber verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzy67

quote:

Navigasyonlu, düşük kmli otomatik attrageını satmak isteyen varsa, malum sitedekiler dışında, lütfen mesaj arsın

+1

bana da haber verin

Malesef intense plus cvt kitligi var. Gecen hafta 48 e bir arkadas 2. El aldi. Ilanlarda intense plus cvt kalmadi.

Ilana cikanda 2-3 gunde gidiyor zaten.

Rast gelsin.

Hayirli gunler.

• 2015 cvt intense plus navili 2bin kmde ederi nedir

• narec kullanıcısına yanıt
    50-52 arası gideri var. Piyasada navil cvt yok. Olan anında satılıyor zaten.
  • Ben de takip ediyorum. Sıfırını almak nasip olmadı. İkinci elleri Ortalama 44-45 arası fiyatları yazılmıştı, satıldı, başka şehirdeyim diye almadık. Sıfırını 51e aldılar zaten. 50 üstü ikinci el yerine dacia sandero olmadı bunun space starını alırım 10 daha eklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

2015 cvt intense plus navili 2bin kmde ederi nedir

Bence 50-52 degil 48-50 arasi daha mantiklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Ben de takip ediyorum. Sıfırını almak nasip olmadı. İkinci elleri Ortalama 44-45 arası fiyatları yazılmıştı, satıldı, başka şehirdeyim diye almadık. Sıfırını 51e aldılar zaten. 50 üstü ikinci el yerine dacia sandero olmadı bunun space starını alırım 10 daha eklerim.

Aracin 51 binliraya alinmis olmasi degerinin bu oldugu anlamina gelmez, bence de su an icin 50 bin ustu fazla olsada, aracin asil fiyati kardesi space stara bakarak hesaplanabilir ki buda 65 bin lira gibi bir rakamdir.

Space star guzel ancak arka diz mesafesi attr da oldugu gibi devasa degil ve bagaji yok sayilir.

Sandero ise attr. Donanimina ve mitsubishi kalitesine sahip degil.

Dizel alacaksaniz belki denebilir.

Hayirli gunler.

• Arkadaslar otomatik full paketlisini gecen hafta kayincoma il disindan aldim. Navi cc bluetooth hepsi mevcut. 1000 km den fazla yol yaptım. Arac parasina göre cidden muazzam. Bu donanimda bu paraya arac yok denilebilir.

1.97 boyum var, 115 kgyum arac beni hic yormadi. One oturdugumda arkama insan cok rahat oturabilir. Diz mesafesi cok iyi. Yakıtı ideal, 5.8 ortalamayla geldim. Yalniz 180 civari gittim bir sure, geneli 140/160 arasi. Yani bu arac gitmez diyenlere kanmayin. Genel olarak ben aractan cok memnun kaldim. Almaya niyetlenenlerin cok fazla dusunmesine gerek yok, tavsiye ederim.

Bu arada volvo c30 kullaniyorum. İyiyle kotuyu ayirt edecek kadar arac tecrubem mevcut:)

• quote:

Orijinalden alıntı: antrepocu

Arkadaslar otomatik full paketlisini gecen hafta kayincoma il disindan aldim. Navi cc bluetooth hepsi mevcut. 1000 km den fazla yol yaptım. Arac parasina göre cidden muazzam. Bu donanimda bu paraya arac yok denilebilir.

1.97 boyum var, 115 kgyum arac beni hic yormadi. One oturdugumda arkama insan cok rahat oturabilir. Diz mesafesi cok iyi. Yakıtı ideal, 5.8 ortalamayla geldim. Yalniz 180 civari gittim bir sure, geneli 140/160 arasi. Yani bu arac gitmez diyenlere kanmayin. Genel olarak ben aractan cok memnun kaldim. Almaya niyetlenenlerin cok fazla dusunmesine gerek yok, tavsiye ederim.

Bu arada volvo c30 kullaniyorum. İyiyle kotuyu ayirt edecek kadar arac tecrubem mevcut:)

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bazi arkadaslar dalga gecip duruyorlar kendilerince egleniyorlar bu yorumunuz aracin performansi hakkinda gayet aydinlatici.

Ayrica 1000 km surekli suruste surucusunu yormadigini belirtmenizde ayrica onemli.

Ve aracin ic hacmi hakkinda verdiginiz bilgilerde araci bilmeyen kisiler icin gayet guzel.

Ayrica daha attrage alip yada sizin gibi kullanip begenmeyen/ memnun kalmayan gormedim.

Hayirli gunler

• Mitsubishi resmi internet sayfasında, fiyat bilgisi kısmında artık Attrage yok.

Eldeki tüm attrage ları bitirdiler galiba.

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 0488
    https://hizliresim.com/nWGBWl

Bakalım Yeni model attrage lar gelecek mi.

Göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan.

Mitsubishi resmi internet sayfasında, fiyat bilgisi kısmında artık Attrage yok.

Eldeki tüm attrage ları bitirdiler galiba.

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 0488
    https://hizliresim.com/nWGBWl

Bakalım Yeni model attrage lar gelecek mi.

Göreceğiz.

evet ne manuel ne cvt sıfır km attrage kalmadı.

gelip gelmeyeceği muamma; temmuz ekim lafları dolasıyor ama kesin bir bilgi yok.

bir daha ele geçmeyecek bir fırsattı.

baya da bir kişi değerlendirdi ama.

böylece 2014 ten bu yana tam olarak 809 tane attrage satıldı.

temsayıda bu başarısından !! dolayı tebrik etmek lazım

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Haziran 2017; 20:20:51 >

• kendilerine fazla guvendi temsa. full donanim verdi fakat uygun fiyat vermedi. b sedanlar ekonomi amacli aliniyor oncelikle. kendini ispatlamis hyundai accent taktigi varken yanlis taktikle ciktilar sahaya. mallar elde kalinca uygun fiyata geldi mecburen ama is isten gecti. tutmayan araba damgasini yiyen zor kurtulur bizim milletin gozunde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

kendilerine fazla guvendi temsa. full donanim verdi fakat uygun fiyat vermedi. b sedanlar ekonomi amacli aliniyor oncelikle. kendini ispatlamis hyundai accent taktigi varken yanlis taktikle ciktilar sahaya. mallar elde kalinca uygun fiyata geldi mecburen ama is isten gecti. tutmayan araba damgasini yiyen zor kurtulur bizim milletin gozunde.

şimdi en çok tutan araba ne?

egea mı? yada symbol mü?

aynı donanım ve fiyatta mitsubishi amblemi ile çıksa bizim millet gene almaz.

subaru veya suzuki de bu şekilde.

yani yapacak bir şey yok bazı yargıları kıramıyorsun.

distrubütöründe kamyon ve pickuptan başkasını gözü görmeyince böyle oluyor.

aslında iyi de oluyor yoksa bizim gibi mitsubishinin kıymetini bilenler bu fiyatlara nasıl araba alacak.

attrage alacağıma anca boş paket i10 alabiliyordum veda boş paket stepway sandero sıfır olarak. ikisininde attrage ile uzaktan yakından ne donanım, ne iç hacim ne kalite, ne güvenlik olarak alakası yok.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Haziran 2017; 21:4:36 >

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.