Şimdi Ara

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB. (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.261
Cevap
37
Favori
134.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki

MİTSUBİSHİ ATTRAGE 1.2 CVT SEDAN HAKKINDA HERŞEY; TESTLER, KULLANICI GÖRÜŞLERİ VB.

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş

Orijinalden alıntı: only-e30

Yaklaşık 3 aydır bu araca sahibim

şehir içi kullanımı inanılmaz keyifli, benim gibi performanslı kullanım 2. plandaysa, performanslı olmadığı anlamına gelmesin bu yazdığım, gerektiği yerde sollamalar vs güvenlik sorunu yaşatmayacak şekilde süratleniyor araba

5 yıl garantisi olan , sorunsuz, tüketimi düşük otomatik bir araç arıyorsanız bence f\p dengesi olarak rakibi yok

çocuklu bir aile olarak bagaj genişliği arka diz mesafesi vs gayet yeterli puset vb ürünler rahatça sığıyor.

45 bin civarı bütçe ile
    saydığım özelliklerde başka araç yok. Bütçesi ve kriterleri bu seviyede olan arkadaşlar için tavsiyemdir

Yorum icin tesekkurler.

Daha alip kullanip memnun olmayan cikmadi.

Hayirli gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Haziran 2017; 15:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2015 model Attrage sahibiyim. 2015'in 9. ayında trafiğe çıktı. Aracın genel özellikleri fiyatına göre idare eder. Ancak şuan aracın kaportasında ve boyasında paslanmalar olmaya başladı ve araştırmalarıma göre bir kaç kişinin daha aracında bu şekilde paslanmalar olduğunu duydum. Atragge alacak arkadaşlar dikkatli olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliEkinci

Bende 2015 model Attrage sahibiyim. 2015'in 9. ayında trafiğe çıktı. Aracın genel özellikleri fiyatına göre idare eder. Ancak şuan aracın kaportasında ve boyasında paslanmalar olmaya başladı ve araştırmalarıma göre bir kaç kişinin daha aracında bu şekilde paslanmalar olduğunu duydum. Atragge alacak arkadaşlar dikkatli olsun.

aracın 12 yıl paslanmazlık garantisi var;

üretim hatası olmuş olabilir. temsaya başvurdunuz mu?,

tamda memnun olmayan çıkmadı dedikten sonra bir memnun olmayan çıktı.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Haziran 2017; 16:50:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliEkinci

Bende 2015 model Attrage sahibiyim. 2015'in 9. ayında trafiğe çıktı. Aracın genel özellikleri fiyatına göre idare eder. Ancak şuan aracın kaportasında ve boyasında paslanmalar olmaya başladı ve araştırmalarıma göre bir kaç kişinin daha aracında bu şekilde paslanmalar olduğunu duydum. Atragge alacak arkadaşlar dikkatli olsun.

fotoğraf paylaşabilir misiniz
    araçlarımızı kontroledelim aynı noktalarda pas mevcut mu
  • 10 yıl paslanmazlık garantisi var.
  • murtaza M kullanıcısına yanıt
    www.mitsubishi-motors.com.tr
    Garanti
    https://www.mitsubishi-motors.com.tr/garanti

12 yılmış yanlış yazmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtaza

www.mitsubishi-motors.com.tr
    Garanti
    https://www.mitsubishi-motors.com.tr/garanti

12 yılmış yanlış yazmışım.

olur öyle hatalar;

hayırlı günler.

• Merhabalar, mitsubishi colt tan ciddi şekilde attrage a geçmeyi düşünüyorum. Sormak istediğim ilk husus, İntence ile plus arasında navigasyon harici hangi farklar var?

• mask345 M kullanıcısına yanıt
    Isıtmalı led sinyalli aynalar , cruise control , bluetooth yok direksiyonun sadece sol köşesinde tuş var medya müzik değişimi vs için...

Navigasyon intense pluslarda şart donanım değil geneli navili satıldı azda olsa navisiz paket araçlarda mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 22 Haziran 2017; 10:39:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Isıtmalı led sinyalli aynalar , cruise control , bluetooth yok direksiyonun sadece sol köşesinde tuş var medya müzik değişimi vs için...

Navigasyon intense pluslarda şart donanım değil geneli navili satıldı azda olsa navisiz paket araçlarda mevcut...

Eklemeye yapmaya gerek yok.

• Bir yakınıma otomatik araç alacağız. 5 kişilik bir aileler. Çocuklarda yaşça büyükler. Attrage motor açısından keşke almasaydık dedirtir mi arkadaşlar?
    40 bin civarı başka düzgün araç bulamıyoruz.
  • Kagit uzerinde gucsuz gorunsede, 945 kg kasa agirligi ve hem cvt hem manuel sanzimanlarinin motorla uyumu sebebi ile sikinti yasamazsiniz. Mivec dohc olmasida ayri bir guzellik tabi.

Aile kullanimi icin her turlu yeterlidir.

Arzu ederseniz ozelden telefonunuzu verin whatsapp grubuna ekleyeyim daha cok kullanicidan fikir alin.

Belki yakinlarinizda bir kullanici bile olabilir.

Hayirli gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

Bir yakınıma otomatik araç alacağız. 5 kişilik bir aileler. Çocuklarda yaşça büyükler. Attrage motor açısından keşke almasaydık dedirtir mi arkadaşlar?
    40 bin civarı başka düzgün araç bulamıyoruz.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126728752

şöyle de bir yorum var güncel tarihli aracın performansına dair.

hayırlı günler.
  • konunun yerini; aylar sonra değiştiren yönetimi huzurlarınızda protesto ediyorum.

konu aralık ayında açıldı; bugünmü dikkatinizi çekti sayın yönetici ???

mitsubishi bölümüne girmeyen kişiler aracı tanısın diye otomobil genele açmıştım,

zaten mitsubishiyi bilen kişiler mitsubishi alt konusuna giriyor.

toptan silseydiniz daha iyiydi.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 22 Haziran 2017; 13:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

konunun yerini; aylar sonra değiştiren yönetimi huzurlarınızda protesto ediyorum.

mitsubishi bölümüne girmeyen kişiler aracı tanısın diye otomobil genele açmıştım,

hayırlı günler.

Sonuna kadar katılıyorum size.

Ben sadece otomobil genel kısmına bakan biri olarak sizin mesajlarınızla attage yi zamanında tanımış ve geçen günlerde de satın almıştım.

Esasen hiç bir markanın alt konusuna bakmam genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alahaddin

quote:

konunun yerini; aylar sonra değiştiren yönetimi huzurlarınızda protesto ediyorum.

hayırlı günler.

Sonuna kadar katılıyorum size.

Ben sadece otomobil genel kısmına bakan biri olarak sizin mesajlarınızla attage yi zamanında tanımış ve geçen günlerde de satın almıştım.

Esasen hiç bir markanın alt konusuna bakmam genelde

Konuyu sikayet uzerine buraya tasimislar kimlerin sikayet edebikecegini tahmin etmek guc degil.

Destek icin tesekkurler.

• Konuyu canlandıralım.

30 km ilçe merkezi ile köy arası.
    Hız 55 km/saat
    Ortalama yakıt 3.5 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Konuyu canlandıralım.

30 km ilçe merkezi ile köy arası.
    Hız 55 km/saat
    Ortalama yakıt 3.5 lt

Paylasim icin tesekkurler. Malesef konuyu buraya gomduler. Artik canlanmaz.

Hayirli gunler.

• quote:

hayırlı günler.

Sizi destekliyorum böyle yönetime yazıklar olsun.

• Sagolun destek icin.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.