Şimdi Ara

Mitsubishi Attrage hakkinda fikri olan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sdkalpr15

Fikirleriniz için teşekkür ederim Fırsat bulursam ilk elden görmeye gideceğim bakalım nasılmış

Siz nerden duydunuz merak ettim,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi nerden duydum

• Attrage diye bir araba oldugunu malum reklami vb yok.

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Ben tass,ın yorumlarini 3 yildir okuyorum. Kendisi objetif birisidir. Önyargılı yorumlarinizi kendinize saklayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayınOzi

Ben tass,ın yorumlarini 3 yildir okuyorum. Kendisi objetif birisidir. Önyargılı yorumlarinizi kendinize saklayin.

Tamam
  • Piyasa koşulları dikkate alınınca fiyat-performans olarak en alınası araç diyebilirim. Üstelik donanım olarak da oldukça dolu bir araç. Güvenlik konusunda rakiplerinden açık ara önde.
  • Bizde de var bu aractan.eger sifir araca niyetliyseniz bu fiyata bu donanimda arac yok. Sekil semal aramayacak isimi görsün ariza vermesin vergisi yakiti uygun olsun derseniz on numara arac. E o kadar donanimda cabasi.

• Arabanın şeklinde çok takılacak bir durum yok bence.Tamam yakışıklı bir araç diyemem ama şık duruyor
  • tip göreceli, kişiye göre değişir, bence gayet iyi, wooow denmez elbette ama sunduğu donanım ve uygun fiyatıyla çoğu orta sınıf araca ben şahsen tercih ederim. uygun fiyatlı donanımlı araç arayanlara da öneri olarak sunuyorum forumda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

tass tavsiye eder. diğer arkadaşlar tip öğ der.

Kendi arabası olunca toz kondurmaz tabi.Gerçekleri söyleyince hoşunuza gitmiyor

Aksine arabami 45 gunde bir yikarim. :)) saka bir yana 11 yildir forumdayim. Beni taniyanlar az cok nasil yazdigimi bilir. Siz daha yeni uye sayilirsiniz tanimamaniz normal ama bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek en buyuk hata. Hayirli gunler

Hocam sizi tanımam bilmem sadece şu atrage konusunda gördüm sizi ama şu kendini bilmez seviyesiz kişilerle muhattap olmamak gerektiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

tass tavsiye eder. diğer arkadaşlar tip öğ der.

Kendi arabası olunca toz kondurmaz tabi.Gerçekleri söyleyince hoşunuza gitmiyor

Aksine arabami 45 gunde bir yikarim. :)) saka bir yana 11 yildir forumdayim. Beni taniyanlar az cok nasil yazdigimi bilir. Siz daha yeni uye sayilirsiniz tanimamaniz normal ama bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek en buyuk hata. Hayirli gunler

Hocam sizi tanımam bilmem sadece şu atrage konusunda gördüm sizi ama şu kendini bilmez seviyesiz kişilerle muhattap olmamak gerektiğini düşünüyorum.

Sagolun dogru diyorsunuz.

• 1,5 yıldır kullanıyorum 27bin kmde gayette memnunum. sormak istediklerinizi cevaplarım
  • Ben de bu forumda yazilanlardan görüp merak etmiştim ama kafama tek takılan malum 2. eldeki sinirliligi sanırım elden çıkarması biraz zor olur gibi duruyor

• E bi polo clio kadar degil elbet. Ama alirken ucuza aliyorsunuz diger markalara gore en az 5-6 bin tl az oduyorsunuz. Al satcilar icin 2. El sorun olabilir ama 5-6 yil kullanacaksaniz gayet ideal araba. Ayrica 2.elide sanilandan basarili. Daha gecen hafta bir arkadas uygun bir attrage icin baska bir sehre gitti almak icin. Arac tanindikca 2. Elide gelisecek. Hic reklami olmayan bir araci kim bilsinde alsin anca boyle arastiranlar biliyor.

• O da doğru haklısınız.

• Arabayı incelemistim fakat test sürüşü yapamadım. Araç fiyatına göre gayet başarılı bana göre.

İkinci elde satarken çok zorlanirsin dediler vazgecirdiler.Yoksa almaya niyetlenmistim epey.

İkinci eli dusunmuyorsan bir test sürüşü yap donanıma bak fiyatına bak diğer markalarla benzer araçları karsilastir.

Aklına yatarsa ki bence yatar al hocam.

• Aracin tipini onemsemeyen ya da begenen, uzun sure kullanacagi icin piyasa olayina cok onem vermeyen ve beklentisi fiyat ile orantili olan kullanici icin ideal.

• Arkadaslar, attrage alma arefesindeki arkadaslardan bu fiyattaki 2015 attragelarin iyice azaldigini her renkten kalmadigini duyuyoruz, su piyasada 525000 tl bo arac icin bence bedavadan biraz pahali. Niyeti olan geciktirmesin 3-4 aya bu fiyata 4 teker bi direksiyon araclari anca alabilecegiz bu gidisle.

• ucuz araç yok diye şikayet ederiz. Hergün fiyatlar yükseldi diye 2017 fiyatlari ile ilgili konu açarız. Ama şu piyasa da son kalan f/p araçları için ikinci eli kötü tasarımı tipsiz deriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

ucuz araç yok diye şikayet ederiz. Hergün fiyatlar yükseldi diye 2017 fiyatlari ile ilgili konu açarız. Ama şu piyasa da son kalan f/p araçları için ikinci eli kötü tasarımı tipsiz deriz.

Aynen hem hergun baklava borek yiyeyim hemde kilo aldirmasin demek gibi bir sey :) her guzelin bir kusuru var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.