|
Bildirim
|
tasshelhoff demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
distrübütör gibi üyesin habayisi bukadar reklam yapsaydı şirketler bile sembol almazdı |
Ben tass,ın yorumlarini 3 yildir okuyorum. Kendisi objetif birisidir. Önyargılı yorumlarinizi kendinize saklayin.
|
Aksine arabami 45 gunde bir yikarim. :)) saka bir yana 11 yildir forumdayim. Beni taniyanlar az cok nasil yazdigimi bilir. Siz daha yeni uye sayilirsiniz tanimamaniz normal ama bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek en buyuk hata. Hayirli gunler |
ucuz araç yok diye şikayet ederiz. Hergün fiyatlar yükseldi diye 2017 fiyatlari ile ilgili konu açarız. Ama şu piyasa da son kalan f/p araçları için ikinci eli kötü tasarımı tipsiz deriz.
|
konuyu yine mitsubishi satış danışmanları basmış diyicem ama herhalde artık bayilerde bu araç yok2 sene sonra fren balatası bulamayacaklar haberleri yok:) canter balatası takarlar ,😁😁😁😁
|
Dalginlik iste :) "hayirli gunler" ®
|
herkes gidip patlayan şanzımanı övünce sorun yok
tass aracını övünce satış temsilcisi ha bu araç bu millete fazla neden satılmıyor? "ikinci elde prim yapmıyor" siz gidin primli araç alın sonra da enayilere üstüne koyup sıfırdan az fiyata satın |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeytinbey -- 27 Ocak 2017; 15:54:4 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ocak 2017; 16:12:3 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ocak 2017; 16:19:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Ocak 2017; 17:24:22 > |
|
|
|
|
|