Şimdi Ara

Yeni Captur - Kamiq - 2008 mi? Başka Bir Model mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Captur - Kamiq - 2008 mi? Başka Bir Model mi?

Merhaba arkadaşlar, Opel Astra J Hb 2014 1.6 136 hp manuel kullanıcısıyım. Aracım 69 binde. Eşim yüksek araç istediği için uzun süre kullanabileceğimiz fiyat-performans bağlamında mevcut aracımdan sonra beni hüsrana uğratmayacak bir B suv arayışına geçtim. Yukarıda karşılaştırmalarını attığım araçlar arasındaki 2008, pandemi dönemi boyunca 50 bin lira civarı zam yedi, galericilerin elinde heder oldu, şişe şişe bir hal oldu. Klostorofobik olduğunu söyleyenleri görüyorum. Fakat her halukarda en çok satan B suv lar arasına adını yazdırmış durumda, biraz sitemkarım bu aracın bu denli bir durumun içine düşürülmesi hususunda. 1.2 130 ps lik motoru radarımdaydı Allure si bile 237 bin lira imiş, o da şimdilik.Onun dışında yeni Captur ve yarın fiyatı açıklanacak olan Kamiq var radarımda. Capturda 1.3 130 ps DPF, Kamiqte ise 1.0 115 Dsg olanı radarımda olacak. Açıkçası ocağı yahut ilkbaharı bekleyip araçlar bollaşınca kararımı verme ihtimalim yüksek. Ama görünen köy ve tercihler bağlamında bakacak olurasak bu B Suv'ların bahsettiğim versiyonlarından hangisi fiyat-performans ve memnuniyet ölçülerimi karşılar fikirlerinize ihtiyacım var. Bunların haricinde Yeni Mokka (muhtemelen 1.2 130 ps) ve yeni Nissan Juke da B suvlarda o tarihlere kadar satışa sunulacaktır. Mokka da marjinal bir tasarıma sahip. Dizellerine kuvvetim yetmeyeceği için benzinlileri arasından tavsiye istiyorum. Alıp 2 yıl kredisini ödeyip en az 7 yıl kullanmayı planlıyorum. Uzun dönemde beni hangisi üzmez ve tatmin eder? Not: Kona, C3, Arona ilgi alanımda değildir.

Kriterler Özet: 1.6 136' Astramdan sonra kağnı gibi gitmeyen, yıllık 12 bin km yi geçmeyen ev-iş ve yıllık birkaç uzun yol yapan bir aile için uygun, yüksek sürüş pozisyonlu, yeni nesil, bagajı kullanışlı, şanzımanın otomatik olması şart değil.

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

• 500x’e de bakım derim özellikle Sport ile bu sınıfta en iyi yol tutan model.
    Arkada sunduğu bağımsız süspansiyon bu sınıfta tek olabilir.
    Full Led Farlar vs vs her özellik var.
    1.3 150hpliği şaka Makinesi olabilir.
    Ama test etmekte fayda var
    Yok diyorsan tartışmasız 2008 derim.
    Captur en son seçenek olur.
  • 500x’e de bakım derim özellikle Sport ile bu sınıfta en iyi yol tutan model.
    Arkada sunduğu bağımsız süspansiyon bu sınıfta tek olabilir.
    Full Led Farlar vs vs her özellik var.
    1.3 150hpliği şaka Makinesi olabilir.
    Ama test etmekte fayda var
    Yok diyorsan tartışmasız 2008 derim.
    Captur en son seçenek olur.
  • 500X i tavsiyeniz üzere bir araştırayım, tasarımı biraz heyecansız gibi duruyor. Ama motor ve süspansiyon bağlamında incelenmeye değer gibi.
  • birsonrakidurak B kullanıcısına yanıt
    500x kasa olarak eski ama çok başarılı bir araç kötü yanı kasa eskidi
  • Aralarında en iyisi 2008 gibi duruyor. Ama kesinlikle f/p aracı değil.
  • 2008 önden gerçekten çok kötü duruyor, bu kadar eblek bi tasarım görmemiştim epeydir.

Benim favorim captur, tasarimi çok hoş.
  • 2008in Active 1.2 130 manueli bile şuanki araç bulunamayan durumda 206 bin lira yazıyor. Kamiq'i alt vergi dilimine sokmaya çalışacaklarmış. Mokka fütüristik bir tasarımla geliyor Psa grubu olduğu için onun fiyatları da 2008den aşağı olmaz. Belki Captur bir nebze daha uygun fiyattan gelebilir, o yüzden Captura yakınım. Zaman gösterecek biraz da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peugeot son tasarımlarıyla revaşta, tutuldugu için herzaman piyasası olan araçlar arasında olcaktır.
    Takide hersey nasip kısmet işi peynir ekmek gibi deriz 1 hafta 1 ay yada aylarca satılmazken.
    Satılmaz dediğimiz araçlarda saatler içinde satılabiliyor.

Renault captur bir suv degil, binek aracın yükseltilmiş hali crossover.
    Piyasası olmayan gereksiz pahalılıkta bir arac.

Skoda da keza öyle, piyasası nasıl olur bilemem.

2008 mantıklı geliyor bu arabalar arasında.
    2 skoda
    3 renault

Belki psikolojik olabilir
    3008, kajdar,qq binen biri olarak yüksekte gittiğimi hiç anlamıyorum,
    Bu araclardan birini alırmıyım evet alırım.

Araba almakta satmakta zor iş, Allah kolaylık versin
  • Bu aylardaki aşırı talebin ardından gelen bir rüzgar olacak mı olmayacak mı, ya da daha beter bir piyasa mı olacak kestirmek mümkün değil. Beklemek de mantıklı değil aslında ama mali durumları düzeltip girişmek lazım. 2008 in fiyat artışını içten içe prostesto etsem de diğerleri de o fiyat bandında olacak sanırım. Tabii ki dediğiniz gibi Suv kelimesinin hakkını tam veremiyor B suv lar. Ayrıca bağımsız süspansiyonlu Astramdan daha kötü yol tutacakları da muhtemel. Otomatik vites şart olmasa da olsa iyi olur aslında. O bağlamda da Eat8 şanzımanıyla 2008 yine göz kırpıyor. O halde bol araba üretimi olan aylarda sıkı takipte kalıp 2008i beklesem daha iyi tavsiyenize bakılırsa. Görüşlerinizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederim.
  • Bu arabalar için Astra J'ye kıyılmaz be hocam, Opel Grandlandlar vardı bu bütçeye bakmanızı öneririm.
  • Evet Astra J'ye ve onun 1.6 136 ps sine kıymak kolay değil, fersah fersah bir konfor-yol tutuş-rijit yapı farkı hissedersem bu araçlarda test sürüşü falan yaptıktan sonra belki de vazgeçeceğim : ) Grandland x pek ilgimi çeken bir araç olmasa da fiyatları baya yüksek gözüküyor hocam liste fiyatlarında. 3008de gözüm vardı ama o da fırladı gitti. Arden Oto'nun gönderilerinden hatırladığım kadarıyla bir ara baya avantajlı fiyatlardan satıldı sanırım Grandland'lar.
  • Merhabalar
    Ben de B sınıfı Suv düşündüğümde listeyi Kamiq Captur ve 2008 olarak yapmıştım
    Dış basında çıkan tüm testleri okuyup izledim Hepsinde istisnasız Kamiq birinci.
    Olumlu yönleri
    iç mekan genişliği, malzeme işçilik kalitesi konforlu süspansiyon ve multimedya sistemi ekonomik motorlar
    Olumsuz bulunan yönler
    Oturma pozisyonu çok yüksek olmadığımdan Suv havası vermiyor (Bı yüzden crossover demek daha doğru) . Bazıları DSG den şikayet etmiş bazısı da beğenmiş
    Mayısta sipariş verdim Bu ay gelir umarım
    Peugeot 2008 için 300 bin üzeri fiyat çekilirken ve Euro 7.86 olmuşken Dolu model 240 bin altı olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebilgun

Merhabalar
    Ben de B sınıfı Suv düşündüğümde listeyi Kamiq Captur ve 2008 olarak yapmıştım
    Dış basında çıkan tüm testleri okuyup izledim Hepsinde istisnasız Kamiq birinci.
    Olumlu yönleri
    iç mekan genişliği, malzeme işçilik kalitesi konforlu süspansiyon ve multimedya sistemi ekonomik motorlar
    Olumsuz bulunan yönler
    Oturma pozisyonu çok yüksek olmadığımdan Suv havası vermiyor (Bı yüzden crossover demek daha doğru) . Bazıları DSG den şikayet etmiş bazısı da beğenmiş
    Mayısta sipariş verdim Bu ay gelir umarım
    Peugeot 2008 için 300 bin üzeri fiyat çekilirken ve Euro 7.86 olmuşken Dolu model 240 bin altı olmaz bence
    hocam fiyat vs hiç bişey belli değil nasıl sipariş verdiniz?
  • Yeni ford Puma bakılabilir....
  • Ebilgun E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, etraflıca araştırıp yönelmeniz neticesinde ben de bayiye gelir gelmez bir inceleyeyim. Gerçi çoktan tükenmiştir erken sipariş verip sıraya girenlerden ötürü. Ön farları Citroenden bozma gibi duruyor o kısmı pek sevemedim alışmak lazım gibi. Diğer disiplinlerde iyi ise iyi bir tercih olmuştur umarım izin için. Fiyat ne durumda hala netleşmedi sanırım.
  • agah07 A kullanıcısına yanıt
    Eski modelinin ismi ile yeni piyasaya çıkacak Ford'un B crossoverıydı sanırım. Evet o da bunlara rakip, gelsin ona da bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birsonrakidurak -- 16 Temmuz 2020; 15:58:24 >
  • Ford puma
  • 2008 çok sevildi çok da sattı 3008 yaklaşıcak neredeyse
  • Ben düşünüyoum bu ara 2008 almayı ekimde öde kampanyası da var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.