Şimdi Ara

Mitsubishi Attrage hakkinda fikri olan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
5.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Attrage ile Türkiye'de en fazla km yapanlardan biriyim. 62000 km oldu. Daha Allaha şükür balata harici parça ihtiyacım olmadı. Ha sadece lpg de montaj kurbanıyım. Onu diğer konuda da yazdım. Ama 6000 km de lpg takıp 70 000 km ye kadar hala sorunsuz kullanan tanıdıklarım var. Arabanın en kötü yanı başka arabaları gözünüz görmez oluyor. Ben mecbur kalmadıkça anahtarı cebimden çıkartarak çalıştıracağım bir araba almam mesela. Tabi onun için de nerden baksan 95-100 bin tl bayılmak gerekecek. D segment özelliklere c segment genişliğine ve b segment ekonomisine sahip değil Türkiye de belki dünyada tektir. Almayı düşünen arkadaşlar çevrelerine kulaklarını tıkayıp alsınlar. Almadan önce onlar konuşur aldıktan sonra siz konuşursunuz. Çünkü anlatacak çok şeyiniz olacak ve ağzı açık sizi dinleyecekler. Tecrübe ile sabittir.
  • Arkadaşlar merhaba,
    2014 intense (manuel) kullanıcısıyım, baskı balata değiştirmem gerekiyor.
    Servisleri aradım sadece parça fiyatına (baskı-balata-bilya) 1700 tl gibi bir rakam çıkardılar, işçilikle birlikte 2200 ü bulacak gibi...
    Bu aracın baskı balatasın da sadece exedy daikin mi kullanılabilir. Muadili daha uygun fiyatlı bir ürün var mı bildiğiniz?
    Birde Ankara'da bir tavsiyeniz olur mu?

Teşekkürler.
  • SAğına soluna bakınca fazla (ben hiç görmedim) görmediğin araca bulaşma.
    3-5 fazla ver bilindik aracı al.

Bu benim görüşüm.
    Belki parasının hakkını veriyordum tam F/P aracıdır lakin ülkemnizde buna pek önem verilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

SAğına soluna bakınca fazla (ben hiç görmedim) görmediğin araca bulaşma.
    3-5 fazla ver bilindik aracı al.

Bu benim görüşüm.
    Belki parasının hakkını veriyordum tam F/P aracıdır lakin ülkemnizde buna pek önem verilmiyor.

Aynen 2 3 ilde gezdim daha bu tipsiz şekilsizi sokaklarda göremedim alanlara da bişey diyemem saygı duyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Araçdan soğutur insanı. Üç kuruş ucuza binecez diye bizi düşürdükleri duruma bak.
    Nede olsa avrupa bizi kıskanıyor.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Bu attrage size ne etti kardeşim.

Gelen vuruyor.

Giden vuruyor.

Küçük Emrah’a döndü garibim.

• İnsanların tercihlerine saygı duymayıp neden hakaret ediyorsunuz size batan nedir? Millet dişinden tırnağından arttırıp para verip alıyor bu araçları, dut yaprağı ile değil. Hiç mi aile terbiyesi almadınız gerçekten çok ayıp şu yapılan ve çocukluk başka bir şey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan memnun, satan memnun, kullanan memnun... Gelip gelip ortalığı ne karistiriyonuz millet polo, reno almak zorunda mi?

Kim neyi begeniyorsa alsin.

Adam başlık acmis fikir istiyor ve kullananlar da fikir veriyir lakin arabadan anlamayan adamlar gelmiş kötü, berbat yorumunda bulunuyorlar ki arabaya ne binmis ne sürmüş!!!

• İnanılmaz bir araba fiyat performans canavarı müthiş sorunsuz tabi ilk sene aks kırılır direksiyon soyulur tekerlek yamulur falan ana bunlar sorundan sayılmıyor kendisi torpilli bir araç.

Biraz daha bütçenizi zorlayıp bilindik, kullanıcı sayısı ve yorumu fazla olan araba alın başınız ağrımasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

İnanılmaz bir araba fiyat performans canavarı müthiş sorunsuz tabi ilk sene aks kırılır direksiyon soyulur tekerlek yamulur falan ana bunlar sorundan sayılmıyor kendisi torpilli bir araç.

Biraz daha bütçenizi zorlayıp bilindik, kullanıcı sayısı ve yorumu fazla olan araba alın başınız ağrımasın.

Gunluk kin nefret kusma cemkirme iftira etme eylemini gerceklestirmissin gene,

Olmayan seyleri okmus gibi yazmaya da devam nasil olsa sallamak bedava,

aks kirilmismis, attragin aksinin kirildigini ispatlayamazsan en onde giden iftiracisin arkadasim yalan yanlis konusup konulari kirletip durma.

Tekerleginde yamuldugu filan yok ama yaz sen devam et iftira atmaya

Daha yazilanlari okumuyorsun cemkireceksin ya agzina ne gelirse yaziyorsun.

Bi direksiyonu dogru yazmissin hayret ettim demek dogruda yazabiliyirmussun cok enteresan.

Hayirli gunler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Sen konunda tekerlek yamuktu, aks fabrikasyon hatasından değişti demedin mi yanlış mı hatırlıyorum? Onları da yaz ki adam bir dünya para verip bu aracı alırken neden söylemediniz demesin yarın. Nerede iftira?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Sen konunda tekerlek yamuktu, aks fabrikasyon hatasından değişti demedin mi yanlış mı hatırlıyorum? Onları da yaz ki adam bir dünya para verip bu aracı alırken neden söylemediniz demesin yarın. Nerede iftira?

Aks degisti nerde, aks kirildi nerede, 3. Sinif gazetelerden betersin,

tekerlek yamuk degil, aksin tekerlege baglanan kısminda anca rot olcumuyle anlasilan gozle gorulmeyen yamukluk var yazdim, sen teker yamuk yaziyorsun, teker malum jant lastik birlesiminden olusan parca tekerde sorun yok

Bal gibide iftira atiyorsun.

Yada Okuma anlama sorunun var bilemedim.

Konuyu ben actim aks degisti ben yazdim hala beni bilgi saklamakla itham ediyirsun sonra iftira nerede.

Aha burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 3 Şubat 2018; 15:17:21 >
  • Hocam artık sizin imzanız olan "Hayırlı günler" yazmamışsınız garipsedim....

(sinirler yatışsın tebessüm olsun diye)

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

geldim geldim :))

hahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

Hocam artık sizin imzanız olan "Hayırlı günler" yazmamışsınız garipsedim....

(sinirler yatışsın tebessüm olsun diye)

Dalginlik iste :) "hayirli gunler" ®

• konuyu yine mitsubishi satış danışmanları basmış diyicem ama herhalde artık bayilerde bu araç yok2 sene sonra fren balatası bulamayacaklar haberleri yok:) canter balatası takarlar ,😁😁😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam emekli arabasi

• Bu arabayı övenler sahipleri sanırım, arabanın övülecek yanları var tabi de kullanması çok da keyifli bir araç değil. Olumlu yanlarından herkes bahsetmiş ama olumsuz ttaraflarindan pek bahseden olmamis. 2 yıl kullandım. Öncelikle dış gorunusune alisilamiyor, içi de pek iyi sayılmaz. Cvt ye belki ben alışamadım ama araç uzun yolda motor bağırmadan gitmiyor. Hızlanması kötü. Motor bagirmasin diye dengeli basmak gerekiyor sürekli. En kötü özelliği araç elinizde patlamiyor belki ama prim de kesinlikle yapmıyor. Prim yapmayan aracı almak da kafadan 3-5 bin den vazgeçmek demek. Az falan da yakmiyor normal yakıyor.

• herkes gidip patlayan şanzımanı övünce sorun yok
    tass aracını övünce satış temsilcisi ha

bu araç bu millete fazla
    neden satılmıyor?
    "ikinci elde prim yapmıyor"
    siz gidin primli araç alın
    sonra da enayilere üstüne koyup sıfırdan az fiyata satın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.