Şimdi Ara

MITSUBISHI-COLT almaya karar verdim. NE DERSINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 model colt mt invite 1.3 almak üzereyim..
    lpgli. 50000 km.de 17500 tl. (vergiyi satici ödüyecek)
    metalik gri. ziebart boya korumali.

aracta degisen boya yok.
    cok diri gozukuyor. acikcasi arabayi begendim. ama MITSUBISHI ye daha once binmedim.
    nasildir?

parca fiyati?
    bakimi?

ikinci elde nasildir?

araci binmek icin aliyorum. en az 2 yil binerim sanirim kaza bela olmassa..
    birde kaskosu ne kadar olacak bu aracin?

cok soru sordum :)
    cevaplarinizi bekliyorum.

• Hayırlı olsun demekten başka bir şey yapamam.Okuduğum yorumlara göre gayet iyi bir araçmış."Tasselhoff"(umarım doğru yazmışımdır) adlı kullanıcı size daha geniş bilgiler verebilecektir.Tek bildiğim ekonomik oluşu ve Mitsubishi-Mercedes ortak yapımı oluşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Hayırlı olsun demekten başka bir şey yapamam.Okuduğum yorumlara göre gayet iyi bir araçmış."Tasselhoff"(umarım doğru yazmışımdır) adlı kullanıcı size daha geniş bilgiler verebilecektir.Tek bildiğim ekonomik oluşu ve Mitsubishi-Mercedes ortak yapımı oluşu.
    sizi de bekleriz ...

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=25945777
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

sizi de bekleriz ...

http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=25945777

Alıntıları Göster
    hayırlısı olsun;

colt 2007 yılı avrupa B segmenti araçlar içinde en az sorun çıkartan araç seçilmiştir alman ADAC tarafından

mitsubishi ise en az sorun çıkartan ilk 5 markadan biridir.

o bakımdan sağlam bir araç almaya niyetlisiniz merak etmeyin yeterki alacağınız araca has bir sorun olmasın.

şahsi önerim coltun amt yani otomatik vitesli alınmasıdır. zira otomatik vitesli colt 6 vitesli olduğu için manuel versiyonundan daha az yakıt tüketir.

siz lpg li alacakmışsınız mitsubishi takımında lpg taktıran arkadaşlar mevcut. onlardan motor lpg uyumu hakkında görüş alabilirsiniz.

colt benzinli olarak bile en ekonomik benzinli araçlardan biridir.

benzinli olarak istanbul şehiriçi 7,5 litre\100 km tüketmektedir.

bakımları çok uygundur. 60.000 km için toplam bakım masrafı 1000 ytl civarındadır. bakımlar 15000 de birdir.

parça fiyatları her yerli olmayan araç gibi pahalıdır ama mesajın başında bahsettiğim hususlar sebebi ile parça değişim oranı düşüktür.

ikinci elde giderek iyileşen bir grafik çizmekle beraber bir symbol 2. eli beklememek lazım ama 2. el alacaksanız bu sizin avantajınız şu an.

hayırlısı olsun başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

hayırlısı olsun;

colt 2007 yılı avrupa B segmenti araçlar içinde en az sorun çıkartan araç seçilmiştir alman ADAC tarafından

mitsubishi ise en az sorun çıkartan ilk 5 markadan biridir.

o bakımdan sağlam bir araç almaya niyetlisiniz merak etmeyin yeterki alacağınız araca has bir sorun olmasın.

şahsi önerim coltun amt yani otomatik vitesli alınmasıdır. zira otomatik vitesli colt 6 vitesli olduğu için manuel versiyonundan daha az yakıt tüketir.

siz lpg li alacakmışsınız mitsubishi takımında lpg taktıran arkadaşlar mevcut. onlardan motor lpg uyumu hakkında görüş alabilirsiniz.

colt benzinli olarak bile en ekonomik benzinli araçlardan biridir.

benzinli olarak istanbul şehiriçi 7,5 litre\100 km tüketmektedir.

bakımları çok uygundur. 60.000 km için toplam bakım masrafı 1000 ytl civarındadır. bakımlar 15000 de birdir.

parça fiyatları her yerli olmayan araç gibi pahalıdır ama mesajın başında bahsettiğim hususlar sebebi ile parça değişim oranı düşüktür.

ikinci elde giderek iyileşen bir grafik çizmekle beraber bir symbol 2. eli beklememek lazım ama 2. el alacaksanız bu sizin avantajınız şu an.

hayırlısı olsun başka sorunuz olursa sorabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    tesekkurler coltmastar :)

fiyat nasil peki arkadaslar?

almakmi lazim yoksa beklemek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverinc

tesekkurler coltmastar :)

fiyat nasil peki arkadaslar?

almakmi lazim yoksa beklemek mi?

Alıntıları Göster
    fiyat çok cuz değil; çok da pahalı değil.

şöyle açıklayayım; 2006 model aynı km deki amt ler (lpgsiz elbet) 18000 e rahat bulunabilir.

araba sitelerinde bir arama yapın göreceksiniz.

lpg nasıl monte edilmiş ne marka o da çok önemli.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 11 Ocak 2009; 10:13:12 >
  • quote:

şöyle açıklayayım; 2006 model aynı km deki amt ler (lpgsiz elbet) 18000 e rahat bulunabilir.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

hayırlı günler.

pm attim.

• quote:

Orjinalden alıntı: neverinc

2006 model colt mt invite 1.3 almak üzereyim..

aracta degisen boya yok.
    cok diri gozukuyor. acikcasi arabayi begendim. ama MITSUBISHI ye daha once binmedim.
    nasildir?

parca fiyati?
    bakimi?

ikinci elde nasildir?

1- Araç İstanbul aracıysa kazasız belasız boyasız olmasına çok muhtemel bakmıyorum. DİKKATLİ OLUN.
    2- Yetkili servise götürün. ADAM GİBİ BAKSINLAR. Adam gibi bakıp bakmadıklarını şöyle anlayabilirsin: Seni yarım saat bekletip araca 10 dk. bakıp 50 TL'den az paranı aldılarsa adam gibi bakmadılar demektir. Eyvallah deyip hemen başka servise git. Servisteki kaportacı gelsin doğru düzgün baksın. Sonra motorcu gelsin doğru düzgün baksın. Aracı alıp 3-5 km sürsünler vs.
    3- Araç servis bakımlı mı? servis kayıtlarına bir de kaza kayıtlarına baktır. Tanıdık sigortacın varsa kasko kayıtlarına da baktır tramer yetmez.

Herşey problemsiz ise aracın LPG'li ve kazasız olduğunu da düşünürsek fiyatı iyi bence. Gönül ister ki AMT olsun ama bu fiyat 1000 TL atar. Bende de LPG'li Colt var. Aldıktan sonra LPG taktırmayı tavsiye etmesem de (yapacağı tasarrufu amorti etmesi çok uzun sürmesinden dolayı) LPG takılı almak mantıklı. Bir de LPG'ye dikkat edin. Bir kere dandik marka olmasın.(burası tartışılır tabi) İkincisi, ne zaman takılmış. Üçüncüsü, arabaya uyumu nasıl. Örneğin motor arıza lambası sürekli yanıyor mu dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

2006 model colt mt invite 1.3 almak üzereyim..

aracta degisen boya yok.
    nasildir?

parca fiyati?
    bakimi?

ikinci elde nasildir?

1- Araç İstanbul aracıysa kazasız belasız boyasız olmasına çok muhtemel bakmıyorum. DİKKATLİ OLUN.
    2- Yetkili servise götürün. ADAM GİBİ BAKSINLAR. Adam gibi bakıp bakmadıklarını şöyle anlayabilirsin: Seni yarım saat bekletip araca 10 dk. bakıp 50 TL'den az paranı aldılarsa adam gibi bakmadılar demektir. Eyvallah deyip hemen başka servise git. Servisteki kaportacı gelsin doğru düzgün baksın. Sonra motorcu gelsin doğru düzgün baksın. Aracı alıp 3-5 km sürsünler vs.
    3- Araç servis bakımlı mı? servis kayıtlarına bir de kaza kayıtlarına baktır. Tanıdık sigortacın varsa kasko kayıtlarına da baktır tramer yetmez.

Herşey problemsiz ise aracın LPG'li ve kazasız olduğunu da düşünürsek fiyatı iyi bence. Gönül ister ki AMT olsun ama bu fiyat 1000 TL atar. Bende de LPG'li Colt var. Aldıktan sonra LPG taktırmayı tavsiye etmesem de (yapacağı tasarrufu amorti etmesi çok uzun sürmesinden dolayı) LPG takılı almak mantıklı. Bir de LPG'ye dikkat edin. Bir kere dandik marka olmasın.(burası tartışılır tabi) İkincisi, ne zaman takılmış. Üçüncüsü, arabaya uyumu nasıl. Örneğin motor arıza lambası sürekli yanıyor mu dikkat edin.
    atiker marka. garantisi dolmamis daha..

lamba yanmiyor. servis bakimli tum kayitlari mevcut. ben birde benim ustama goturucem..
    19000a haziranda almis ama yeni sirketi araba verdiginden bosa cikmis.. muhendisten.

atik bir araba gibi geldi.

amtlerin 17ye yanlarina yanasilmiyor ic anadoluda :)

istanbulda var ama ordanda biz kirsal insanlar alisveris yapmayi sevmeyiz :)

• quote:

atiker marka. garantisi dolmamis daha..

lamba yanmiyor. servis bakimli tum kayitlari mevcut. ben birde benim ustama goturucem..
    19000a haziranda almis ama yeni sirketi araba verdiginden bosa cikmis.. muhendisten.

atik bir araba gibi geldi.

amtlerin 17ye yanlarina yanasilmiyor ic anadoluda :)

istanbulda var ama ordanda biz kirsal insanlar alisveris yapmayi sevmeyiz :)

Alıntıları Göster
    guncel
  • quote:

guncel

Alıntıları Göster
    Araç kalitesini kanıtlamış, sorunsuz bir Japon! Sizi üzmeyeceği kanaatindeyim!!Arka koltuklarının v.s. kızaklı oluşuyla da iç mekan konusunda oldukça fonksiyonel!! Tasarım olarak da özellikle ön tasarımı bence oldukça güçlü yeni kasasına göre bile!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_Law

Araç kalitesini kanıtlamış, sorunsuz bir Japon! Sizi üzmeyeceği kanaatindeyim!!Arka koltuklarının v.s. kızaklı oluşuyla da iç mekan konusunda oldukça fonksiyonel!! Tasarım olarak da özellikle ön tasarımı bence oldukça güçlü yeni kasasına göre bile!!

Alıntıları Göster
    mıtsubıshı colt güzel bir terciholur hem fiyatıda uygunmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

mıtsubıshı colt güzel bir terciholur hem fiyatıda uygunmuş

Alıntıları Göster
    araci servise goturmek icin randevu aldim.

satici kaca aldin dedi. 2009sifiri 23000e birakiyoruz dedi. eski kasa tabi. yeni kasa cikinca eskilere rabet kalmamis.

sen iyi aliyorsun dedi. fiyat uygunmus, yenisini satmaya kalkmadigi icin uygun oldugunu anladim. arti lpgde cabasi :)

15inde alacam nasipse..
  • quote:

satici kaca aldin dedi. 2009sifiri 23000e birakiyoruz dedi. eski kasa tabi. yeni kasa cikinca eskilere rabet kalmamis.

sen iyi aliyorsun dedi. fiyat uygunmus, yenisini satmaya kalkmadigi icin uygun oldugunu anladim. arti lpgde cabasi :)

15inde alacam nasipse..

Alıntıları Göster
    İnşallah bir sorun çıkmaz şimdiden hayırlı olsun ...

• quote:

15inde alacam nasipse..

Alıntıları Göster
    quote:

15inde alacam nasipse..

yo biz coltologlar arasında eski kssa yeni kasadan daha makbul genelde:)

eski ksanın dizaynını beğenen daha çok yenisine göre.

hayırlı günler.

• quote:

quote:

15inde alacam nasipse..

yo biz coltologlar arasında eski kssa yeni kasadan daha makbul genelde:)

eski ksanın dizaynını beğenen daha çok yenisine göre.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    peki orjinal servis mi?

computest mi?

persembe sabah gosterecem, sorun yoksa alacagiz..

• quote:

peki orjinal servis mi?

computest mi?

Alıntıları Göster
    quote:

peki orjinal servis mi?

computest mi?

mitsubishi MUT3 bilgisayarına bağlanması lazım.

bu bazı resmi servislerde bile mevcut olmayabiliyor pahalı bir ekipman.

yetkili servise ekspertiz yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ocak 2009; 19:37:48 >

• quote:

quote:

peki orjinal servis mi?

computest mi?

mitsubishi MUT3 bilgisayarına bağlanması lazım.

bu bazı resmi servislerde bile mevcut olmayabiliyor pahalı bir ekipman.

yetkili servise ekspertiz yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Servis bakımlıysa çok farketmez. Çok da bakmazlar zaten nereye götürürsen götür.

Önemli olan kaporta-boya, şanzıman ve motor. Motoru zaten açmadan fazla birşey anlayamazsın, anca sesini dinler usta. Şanzıman da otomatik, onu açmaya kalksan bile zor açarsın Debriyaj ve fren balatalarına bak dicem ama fren neyse de debriyaj balatasına bakmak için şanzımanı debriyajı komple indireceksin çok çok zor. Anca boya-kaporta temizse iç döşeme vs problemsizse araç alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Servis bakımlıysa çok farketmez. Çok da bakmazlar zaten nereye götürürsen götür.

Önemli olan kaporta-boya, şanzıman ve motor. Motoru zaten açmadan fazla birşey anlayamazsın, anca sesini dinler usta. Şanzıman da otomatik, onu açmaya kalksan bile zor açarsın Debriyaj ve fren balatalarına bak dicem ama fren neyse de debriyaj balatasına bakmak için şanzımanı debriyajı komple indireceksin çok çok zor. Anca boya-kaporta temizse iç döşeme vs problemsizse araç alınır

Alıntıları Göster
    valla ustayla konustum.
    kapartoya bakariz.
    kayitlari inceleriz.
    bilgisayara baglariz.
    birde gezeriz soyle, sesi dinleriz dedi..

• quote:

valla ustayla konustum.
    kapartoya bakariz.
    kayitlari inceleriz.
    bilgisayara baglariz.
    birde gezeriz soyle, sesi dinleriz dedi..

Alıntıları Göster
    Mitsubishi Colt,Amca oğlu Jazz ın yerien alacak yakında sanırım..

Bu aralar çok atağa geçti..

Kimse beğenmiyor ama benim hoşuma gidiyor nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.