selam arkadaşlar 3 ay önce mitsubishi colt aldım fakat ne hikmettir bir türlü arabaya alarm taktırtamadım eğer colt aracı olupda taktırtan arkadaş warsa lütfen bilgi wersin. servis arabada değişik bir elektrik aksamı olduğunu ileri sürüyor (cambus gibi birşey dediler tam olarak hatırlamıyorum) ve henüz bu araç için alar geliştirilmedi diyorlar gerçeklik payı nedir. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşım alarm için niye servise gittinki?Adamların işcilikleri ortada.Bide normal bi alarmcıya git bilgi al.Alarm kitleri üniversaldir yani hemen hemen her araca uygulanır.Tahminim senin aracının elektrik konusu kilitlerle ilgilidir.Yoksa beyin her şekilde monte edilir bi sorunda çıkmaz.Dediğim gibi büyük ihtimal kilitlemede sorun çıkıyodur.Bunuda git bi baksınlar bakalım.Olmazsa anahtarla veya kumanda varsa onla kitlersin alarmı ayrı devreye alırsın.Alarmsız dolaşmamanı tavsiye ederim.
Bu arada marka olarak cenmax ve desiden şaşma.Her alarma iyi diyolar ama bunlardan başkası hikaye bunuda unutma ve israrla bu markaları ara.....
arkadaşım piyasada ucuz alarımlar var herhangi birinden alıp takabilirsin yavvv.
quote:
Orjinalden alıntı: daf54
arkadaşım piyasada ucuz alarımlar var herhangi birinden alıp takabilirsin yavvv.
Peki sonrası kilitlenme arızası,durup dururken gecenin bi vakti çalma,sireninin sürekli bozulması,cam modülü taktıysan kafasına göre camı kapaması...............vs.vs...Bu alarm işi şakaya gelmez.Aracın can damarından birisi olan elektrik sistemine müdahale deiyosun en nihayetinde.Bu iştede söylediğim markalar ve bi kaç marka daha hariç JAPON mallarının bile çoğu rezalet.........
kumandasız alarm oluyor, daha doğrusu aracın kendi anahtarı zaten kumandalı o kumandaya alarm takılıyor yoksa sorun çıkıyor birde montaj önemli iç döşeme ve sol konsol dağılıyor titiz işçilik olmazsa kötü
(Mitsubihshi colt 2005 model) Bende öyle bir araç arıyorum. Satan varsa haberdar ediniz beni. ve sitemde de mitsubishi colt ile ilgili bilgi yazabilirsiniz.
eğer düşünüyorsan colt lar güsel arabalar. endamlı bi araba ama daha sistemleri hakkında veya kullanışları hakkında bir bilgim yok. çünkü etrafta fazla kullanılmıyo...