Şimdi Ara

MITSUBISHI COLT sol ayna yerinden çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun aksam aynayı parkettıkten sonra kapatmıstım,cevıreyımdeacayim dedim ayna yuvasindan çıktı.elektrik aksami camda felan sorun yok.sadece yuvasindan çıkıverdi.servis yapilmaz dedi,ama bana tamir edilir gibi geliyor.su an bant yapıstırdım o sekilde kullaniyorum..yardımcı olabilecek arkadaş olursa memnun olurum.

• forumun en çok tavsiye edilen ve en çok övülen otomobili mitsubishi colt'un aynası yerinden çıkmaz, çıkamaz.
    çünkü colt, mercedes a sınıfı ile aynı fabrikada üretilir. mercedes'ten daha kalitelidir.

hayırlı günler.
  • tamam,haklısın bende diyorum beğeniyorum hiç degıstrmem arabayi.yani ortadan çıkmadı,hani parkederken aynayı cevirir kapatırız ya,onu tekrar açarken dondugu yerden mil yuvasindan çıktı. ama sonuçta çıktı.hani bildiğiniz bir usta feian varmı yapan ıstanbulda.bu arada araba 2006 model.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

forumun en çok tavsiye edilen ve en çok övülen otomobili mitsubishi colt'un aynası yerinden çıkmaz, çıkamaz.
    çünkü colt, mercedes a sınıfı ile aynı fabrikada üretilir. mercedes'ten daha kalitelidir.

hayırlı günler.

çok komikti gerçekten
  • quote:

forumun en çok tavsiye edilen ve en çok övülen otomobili mitsubishi colt'un aynası yerinden çıkmaz, çıkamaz.

hayırlı günler.

Her söze verecek bir cevabım var, ama bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım iri yarı mı, lafı koysam beni döver mi diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

hayırlı günler.

Her söze verecek bir cevabım var, ama bir söze bakarım söz mü diye, bir de söyleyene bakarım iri yarı mı, lafı koysam beni döver mi diye...

Ama arkadaşın haklılık payı da var biraz hani,her ne kadar üslubunu tasvip etmesem de.

• Tirnaklari kirilmistir buyuk ihtimal. Kaliteli bir silikon ile aynayi kapiya yapistirirsaniz tas gibi olur sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo Far ayağı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

hayırlı günler.

Ama arkadaşın haklılık payı da var biraz hani,her ne kadar üslubunu tasvip etmesem de.

Nerde haklilik payi?

1) Forumun en cok tavsiye edilen araci Colt degil, klimasiz Golftur.
    2) Colt ile Mercedes A serisinin zerre kadar alakasi olmadigini, arkadas 4. viteste ceed surmekten artan zamanda bir miktar arastirma yaparsa ogrenecektir.

• quote:

Tirnaklari kirilmistir buyuk ihtimal. Kaliteli bir silikon ile aynayi kapiya yapistirirsaniz tas gibi olur sorun olmaz.

eyvallah catalyst ama kapıya bağlandığı yerden değilde aynayı katladığımız yerden çıktı,yuvasından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.