Herkese Merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyorum. Yeni üye oldum. Bu üç aracı beğeniyorum. 25-26 milyar arasında, yukarıda belirttiğim araçlardan siz hangisini tercih ederdiniz. Neden? Benim gönlüm Lancer 'dan, mantığım (çünkü astra Ülkemizde çok satan ve bilinen bir araç, kullanıcı tarafından her yönüyle test edilmiş durumda.) Astradan yana...
Lancer türkiyede satmamıştır.Motoru 1.6 98hp cansız bir motordur ve 1.4 arabalardan tokat yer(bizzat biliyorum) ama hoş arabadır.
Lancer iyi seçim, motorunun cansız olduğuna katılmıyorum. Hatta biraz bu işlerde iyiysen 1,8 motorlu araçları sen tokatlayabilirsin ( eğer bu bir marifetse), donanımı oldukça iyi
Astra tutulan bir otomobil ama bazı kronik Opel rahatsızlıklarına ve servis yollarını aşındırmaya hazırlıklı olmalısın.
Almera donanım seviyesi olarak 3.ünün içinde en iyisi fakat kabinde motor ve yoğun tekerlek sesine katlanacaksın
Lancer donanım olarak full bir araçtır. Hatta aynı fiyata spoiler de taktırabilirsiniz. En kaliteli malzeme ve işçilik Lancerde 3 ü arasında.
quote:
Orjinalden alıntı: HG1972
Herkese Merhaba. Forumu uzun süredir takip ediyorum. Yeni üye oldum. Bu üç aracı beğeniyorum. 25-26 milyar arasında, yukarıda belirttiğim araçlardan siz hangisini tercih ederdiniz. Neden? Benim gönlüm Lancer 'dan, mantığım (çünkü astra Ülkemizde çok satan ve bilinen bir araç, kullanıcı tarafından her yönüyle test edilmiş durumda.) Astradan yana...
Uzun sure kullanılacaksa Lancer iyi bir secim olur. Birkaç seneye satarım diyorsanız Astra daha uygun olur bence.
astra o kasa artık düşünülmemeli. almera dizayn olarak guzel hb den bahsediyorum tabii.1.5 motoru ldukça ekonomik depo ile 850 km yaparsın limitlerinde kullanırsan. lancer a gelinece ikinci el kaygıların varsa uzak dur.ama full donanımıyla ve fiyatıyya alınabilecek bir araba.
almeradaki donanım çok iyi astra zaten kalmadı artık yeni kasa varken eskiye bakılmaz lancerde 2. elde sorun yaratabilir
Hiçbiri
2. el bakabilirsiniz
Yorumlarınız için teşekkürler. Aslında lancer üzerinde duruyordum ama, yorumlarınızdan sonra biraz daha araştırmaya karar verdim..
Bence kesinlikle bu düşüncelerin arasından Astra diyorum diğerlerinden daha sağlam duruyor
almera
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme