Şimdi Ara

Mitsubishi Space Star izlenimlerim (Önyargılarınızı yıkacak) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
19
Favori
44.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hassey

Forumda son zamanlarda rastlanmayan kalitede bir inceleme yazısı olmuş.

Emeğinize sağlık.

Üslup ve bilgilerinizi aktarırken kullandığınız cümle yapısıyla okunması keyifli bir yazı ortaya çıkmış.

"EDİTÖR" olduğu iddiasıyla ucube bir üslupla sözüm ona test yaptığını iddia eden öğrenci kardeşlerime ithaf edilir.

Dostum kimden bahsettiğini adım gibi biliyorum :) Hani şu ailesinin arabalarıyla benim diye gezen zatı muhterem olmalı. En az senin kadar gıcığım ona, yalnız değilsin. Ne bir bilgi verdiği var ne bir şey sür sür git çık klasik iyi gidiyor ya torku yüksek geyiği yap ne bir foto koy ne bir şey adı ne ? İnceleme...

Bu arada arabayı bende çok beğendim inceleme de sıkmadı kazasız belasız sürün :)

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla,Almayı tasarladığınız araçta beklentilerinizi iyice belirleyip o yönde karar vermişsiniz.

Kazasız belasız kullanın.İnceleme,detay için elinize sağlık.

Bu başlık altında şehiriçi tüketim verilerinizi belirli aralıklarla paylaşmanız,bu aracı ve Sedanını düşünenler için fikir vermek adına faydalı olacaktır.
  • hackersun kullanıcısına yanıt
    i 10 un 1.0 ını bilmiyorum ama 1.2 otomatiği çok ciddi yakıyor, şehir içi 10 LT lere rahat çıktığını forumdaki i10 sayfasında okuyabilirsiniz, benim arkadaşımda var o da 10 Lt lerde geziyor.
  • Ölü doğdu diyenler gitsin polo falan alsin hyundai alsın.
    Bu fiyata alınabilecek sıfır en mantıklı aracı tercih etmişsiniz. Sizi tebrik ediyorum. Sadece ikinci eli iyi diye araba alıp kazık yiyenlere ders niteliğinde birçok yönden değerlendirerek, araştırarak almışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç güzel, güle güle kullanın, ALLAH kaza bela vermesin, ancak şöyle de birşey var, bu fiyata 2 tane 2012 model colt alınıyor,
    şunun gibi;

pert mert ama 22,000 lira, fiyat konusu sıkıntılı

• hocam b sınıfı araç siz ayna aydımlatması direksiyom aydnlatması istiyorsunuz :)
    Hayırlı olsun lpg taktırırsanız motorsikletlerle yakıtta yarışırsınız mitsu sorun çıkarmaz taşgibi arabadır az ucuz olsa da hanıma alsam bende ama para yok:)

• Aracın dış tasarımı fena değil ama iç tasarım rezalet. 2014 yılında 2000'li yılların başlarına ait bir iç tasarım. Ha retro çalıştılarsa orasını bilemem :)
  • Zevkli ve şık bir araba. Bir nevi COLT havası görür gibi oldum. Güzel bir inceleme olmuş. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

i 10 un 1.0 ını bilmiyorum ama 1.2 otomatiği çok ciddi yakıyor, şehir içi 10 LT lere rahat çıktığını forumdaki i10 sayfasında okuyabilirsiniz, benim arkadaşımda var o da 10 Lt lerde geziyor.

Doktor bi bayanda gordm en dolusunu, merak ettim sordum ne yakiyor diye 7.6 falan dedi.

Benim koca ASX o kadar yakiyor zaten

• Güzel bir inceleme olmuş. Ellerinize sağlık.
  • @dentul Teşekkürler. Verileri paylaşırım tabii. Ama ben tampon tampona trafiğe çok sık girmiyorum, o yüzden fazla aydınlatıcı olmaz.

@commandx Dediğiniz gibi düşünerek aldım. Bu ülkede ikinci el araç piyasası güvenilir değil, sıfırı tercih ediyorum. Sıfırda da kendi açımdan en efektif tercihi yapmaya çalıştım. İkinci el derdim yok, uzun yıllar kullanacağım. Bu vergi düzeninde, bir daha kolay kolay araba yenilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

araç güzel, güle güle kullanın, ALLAH kaza bela vermesin, ancak şöyle de birşey var, bu fiyata 2 tane 2012 model colt alınıyor,
    şunun gibi;

pert mert ama 22,000 lira, fiyat konusu sıkıntılı

Teşekkürler, sağ olun. Aslında bu fiyata 8 tane Lada Niva da alınabiliyor. Şunun gibi:
    Düz vites ama olsun sonuçta filo sahibi oluyorsunuz. Üstelik pert olmuşlardan bulabilirseniz, 10-12 tane bile alabilirsiniz.

@ayaştakalmazsana Bugüne kadar hep C segmenti sedan araçlar kullandığım için bazı şeyleri abartıyor olabilirim. Ama küçük aracıma alıştım artık, bir daha gereksiz lüksleri aramam. 1300cc üstü, çok yakan araba mı? Bir daha asla.

@CAD34 @ankay2 Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 18 Ağustos 2014; 14:41:01 >

• bir ara nerdeyse civic ile mukayese edeceğinizi sandım.. aracın adı space star değil micky Mouse olsa daha iyiydi. aynı aracı seneye ilana koyun 30 binden satamazsınız. aracı alan nadir vatandaşlarımızdan biri olmalısınız. kazasız belasız,,, hayırlı olsun diyelim.
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    Güzel sözleriniz için teşekkürler. Fakirlik işte, mazur görün. Görmemişin arabası olmuş. Ben de isterdim; çok param olsun, 150.000 TL'ye dizel otomatik araç alayım, herkes bana hayran olsun, işyerindeki, sitedeki insanlar parmağıyla göstersin, AVM'ye girince "üffff" desinler ama imkansızlık işte. Bütçem buna yetti. Satma meselesine gelince, evet eylül sonunda satmayı düşünüyorum. 28 bin TL'den müşterisi hazır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Güzel sözleriniz için teşekkürler. Fakirlik işte, mazur görün. Görmemişin arabası olmuş. Ben de isterdim; çok param olsun, 150.000 TL'ye dizel otomatik araç alayım, herkes bana hayran olsun, işyerindeki, sitedeki insanlar parmağıyla göstersin, AVM'ye girince "üffff" desinler ama imkansızlık işte. Bütçem buna yetti. Satma meselesine gelince, evet eylül sonunda satmayı düşünüyorum. 28 bin TL'den müşterisi hazır.

sahibinden de bir tane bile ikinci eli yok. olsa almayı düşüneceğim bir araç. neden satacaksınız?
  • Alyp uzun yyllar kullanyrym diyenler için mantykly bir seçim tam bir ?ehir içi arabasy bagaj hacmide bunu do?rular nitelikte fiyaty yüksek kesinlikle ikinci elde de?er kayby fazla olacaktyr .
  • Hayyrly olsun. Fiyat pahaly gibi ancak, bu pahaly fiyat bir Civic'in ancak yarysy ediyor. Tüm araçlar pahaly. Ben farkly beklentilerim oldu?u için Space Star dü?ünmezdim ama ?ehir içi kullnym için mantykly bir araç. Ton ba?yna 93bg güçle gayet iyi bir çeki? sunaca?yna, özellikle ?ehir içi dü?ük hyzlarda CVT'nin de etkisiyle her daim atak olaca?yna eminim. 2000rpm ile 100km/h hyz yapmasy güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Dilediğini yazabilirsin, benim açımdan sıkıntı yok. Öyle bir derdim yok çünkü. İster eleştir ister yerden yere vur, ister göğe çıkar, ister Tata'yla kıyasla. Ben araba seçimini, bir yandan televizyonda embesil zeka seviyesindeki dizilerini/yarışmalarını izleyip bir yandan foruma "2012 Fiesta mı alsam, 2005 BMW 5.20i mi alsam, yoksa Lada Niva mı alsam veya Gürcistan'dan 500SEL mi alsam" diye başlık açarak ya da kulaktan dolma bilgilerle, olmadı çapsız satış temsilcilerinin yalan dolan bilgileriyle yapanlardan değilim. Bilgim, birikimim, alt yapım var. Araştırdım, inceledim, değerlendirdim, tercihimi yaptım ve memnunum. Bu başlığı da araçla ilgili Türkçe kaynak bulunmadığı için paylaşım olsun dedim ama çok da gerekli değilmiş aslında. Herkese tercihi ve aldığı araba hayırlı olsun, keyifle sürsün.

Konuyu başından beri okudum, sizi tebrik ediyorum. Son zamanlarda kendinden bu kadar emin ve bilgili bir alışveriş yapan birisine rastlamadım.

Tam bir mühendislik örneği :))

Biz mühendisler bu tip konularda takık durumdayız. Fiyat performans işini mühendislerin belirlemesi lazım :)

Şunu da belirtelim; balonda giden CEO ve mühendis olayını da atlamıyorum yanlış anlaşılmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Overtakes

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2013-model-mitsubishi-space-star-1.2-cvt-otomatik-175855975/detay

İyi yakalamışsınız ilan tarihi dün bu arada. Araç çok hoşuma gitti ama fiyatının 20-30.000 bandına inmesini beklemem gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.