Şimdi Ara

Mitsubushi lerininizin yakıt tüketimlerini paylaşalım. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lokosit

yok böyle bir cihaz

günümüz ileri teknoloji motorları için o derece tasarruf ettirecek bir alet olduğuna ben de inanmıyorum. az yakarsa kesin güçten düşer. illa bir yerden çıkar yani.
  • Sanırım arkadaş buraya ekoyak tarzı bir ürünün reklamı için girdi:)) Vay bee ne ürünmüş, fiftififti tasarruf sağlıyor
  • REKLAM FELAN DIIL ARKADASLAR,ZATEN SUAN ISTEYENDE OLSA TAKACAK DURUM YOK CUNKU FABRIKASYON URETIM BASLAMADI,YARIN BUYUK BI GRUPLA OTURUP PAZARLIK YAPICAZ URETIM ICIN,AMA ANLASIRSAK 4 AY ICINDE EVET 4 AY ICINDE MUHTESEM SISTEM GELIYOR,DAHA BITMEDI BITMIS AKULERINIZIDE CANLANDIRIYORUZ,DAHA BITMEDI ISIKLANDIRMA KULLANILAN AMPULLER ARTIK PATLAMAYACAK,SIZLER ISTER INANIN ISTER INANMAYIN,MALESEF TÜRK OLUP TA MUTHIS BULUŞ YAPANLARDA VARMIS(BEN DEILIM HABERINIZ OLSUN)BENIM ABIM YAPTI,ISTANBULDAN ANKARAYA 150-160 ORTALAMA HIZLA ANKARAYA 4 KISI VE HEPSISE IRI KIYIM,YARIM DEPO ILE INDIM,VE O ZAMAN CIHAZ YOKKEN ARABA SHIRICI 10 LT CIVARIYDI,GERISINI SIZ HESAPLAYIN,AMA UCUZ FIYAT OLMUYACAK,VE MIKNATISLI FELANDA DEIL,TAMAMEN BEYINLI BIR SISTEM,AMA BENIM ANLAMADIGIM SIFIR LANCER ALAN VARSA SORUM ONA,ILK ALDIGINDA HATTA ILK 4 DEPO BENZIN COKMU NORMALMI YAKTI,VE NE ZAMAN YAKIT DUZEYI NORMALE GELDI YANI KAC BIN KM DE
  • AZIZOGLUNUN SATIS MUDURU YANIMDAYKEN 100 KM YOL TESTI YAPTIM 95 KM HIZDA GECEN YAZ SONU 15 KURUS YAKTI VE ARAC O ZAMAN 250 KM TOPLAM YOL YAPMISTI
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:53:13 >
  • ACIKCA YAZMISIM ORAYA,CIHAZDAN ONCE 10 LT YAKAN ARABA SUNA SEHIR ICI 5,5-6 LT CIVARI YAKIYOR AMA TABI COK BASMAZSAM,BARSAM ISE 6,5 GIBI,AMA SUYUN SICAKLIGI 30 DERECEYE GELINCE DEVREYE GECIYOR,BIR DEPO ILE SEHIR ICI 880 KM YOL YAPTIM KIŞ ŞARTLARINDA,SIZ INANMAYIN,AMA BUNU YABANCI YAPSA VAYBE DERDINIZ,AMA AZ KALDI YAKINDA YINE VAYBE DEDIRTECEGIZ MILLETE,KOMBILERDEDE %35 TASARRUF YAPTIK,HEPSI YENI BITTI,
  • bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:53:51 >
  • EGER KARARSIZ YAKITI KARARLI HALE GETIRIRSENIZ COK SEY KAZANIRSINIZ
  • bu arada dün eve dönüşüm 6.6 lt/100 km ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogactarkan

ACIKCA YAZMISIM ORAYA,CIHAZDAN ONCE 10 LT YAKAN ARABA SUNA SEHIR ICI 5,5-6 LT CIVARI YAKIYOR AMA TABI COK BASMAZSAM,BARSAM ISE 6,5 GIBI,AMA SUYUN SICAKLIGI 30 DERECEYE GELINCE DEVREYE GECIYOR,BIR DEPO ILE SEHIR ICI 880 KM YOL YAPTIM KIŞ ŞARTLARINDA,SIZ INANMAYIN,AMA BUNU YABANCI YAPSA VAYBE DERDINIZ,AMA AZ KALDI YAKINDA YINE VAYBE DEDIRTECEGIZ MILLETE,KOMBILERDEDE %35 TASARRUF YAPTIK,HEPSI YENI BITTI,

yazdıklarına bakılırsa sanırım Ankara dan bir arkadaşımdan bahsetmişsin. o yüzden detaylar için PM den mesaj attım. belki aynı ortak tanıdıktan bahsediyoruz.
  • benim kötü carisma zaten 5.5 -6 lt yakıyor 100 km de bu mu yani % 35.

200 kmh ile giderken 14 litre yakıyorum dersem ben tasarrufun kralını yapmışım sadece pedela kibar davranarak. yermek için söylemiyorum fakat neyi nasıl yaptığı ile ilgili bilgi vermemişsiniz. deseniz ki yağmur suyunu alıyor elektroliz ile hidrojene ayırıyor enjektöre veriyor ve hidrojen yakan bi sistem şeklinde açıkmasanız daha ikna edici olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MitsubishiLancer

Aygaz Euro LPG + kesinlikle yakıt tüketimini düşürüyor.Economic sürmek istediginizde gösteriyor daha çok kendisini.Tavsiye ederim.Başka hiçbiryerden gaz almayın bence

Size birde petrol ofisinden gaz almanızı öneririm.farkı kendinizi görün.mecbur kalmadıkça aygaz asla almam
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.
    Bu forum sayesinde Colt ilgimi çok çekti.
    Bende fiesta 1.4 TDCi var ama mitsubishi Colt 1.5 Did AMT inform almayı düşünüyorum.

Yakıt olarak ikisini karşılaştırabilecek bi arkadaş varmı?
    Colt aldığım zaman pişman olurmuyum.(Amacım performans ve yakıt)
    Otomatik vites Colt sorun çıkarırmı yoksa manuel mi tercih etmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden tşk ederim,

saygılarımla,
  • Hortlatılmış bir konu daha.. :D

Burada Ali isminde arkadaşımızın dizel Colt yakıt verileri mevcut. Ayrıca kendisi çok aktif biridir. Sorduğunuz soruların cevabını sayfayı yeniyelene kadar size verir:D

http://mitsubishiclubturkey.com/viewtopic.php?f=8&t=669
  • net ölçüm yapabilmek için bu zamana kadar bekledim.malum yeni motorda ilk ölçümler sağlıklı olmuyor km yaptıkça yakıt tüketimi düşüyor.aracın deposunu doldurdum.hemde tabanca attıktan sonrada devam ettirdim ağzına kadar doldu anlayacağınız.750 km yaptıktan sonra tekrar aynı şekilde doldurduğumda 51 litre aldı.3.64 tl den almıştım benzini.buda km ye 0.247 kr.yapıyor.araç şuan 2700 km de.bu tüketim dahada düşer mi bilemiyorum.depo o anda 51 litre aldığına göre demekki 8 litre daha benzin vardı içinde kaba hesapla o da 100km götürse demekki bir depoyla 850 km yol yapılabiliyor.bu arada bu km nin yarısı şehir dışı ve performans denemeleride sık sık yapıldı.motoru zorladığım anlar oldukça fazlaydı.
  • İstanbul şehir içi tüketimi
    7.1 ile gezerken iftar vakti trafik kilitlenince böyle oldu
     Mitsubushi lerininizin yakıt tüketimlerini paylaşalım.
  • at 1,5 lancer sehirici ne kadar yakar
  • 2006 lancer m/t aracımı 44500 kmde aldım aldığımın ertesi günü atiker lpg taktırdım şu an 73500 km oldu atiker lpg sisteminden hiç sorun yaşamadım 32 lt lpg ile yazın 340-350 km kışın 310-320 km yol yapıyorum
    yakıt bence çok iyi ama benzinde ne yaktığını hiç hesaplamadım forumda 1 depo benzin ile 510-530 km gittiğini söyleyen arkadaşlar var
    hesaplıyorum 17 eylül 2010 tarihi itibari ile lpg de 19 kuruş yakıyor benzinde de 30 kuruş yakması gerekiyor demekki lpg ile 3190 tl tasarruf etmişim lpg ruhsat işlemesi dahil 1200 tl masrafım oldu yani 2000 tl kârdayım
    lpgsi olmayan arkadaşlara tavsiye ederim
  • En iyi gördüğüm değer 2010 lancer 4.4 litre/100 km yol bilgisayarında okduuğum değer.
  • atikerde sorun cikiyormu .depo simitmi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.