Şimdi Ara

Mitsubushi lerininizin yakıt tüketimlerini paylaşalım. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
1
Favori
11.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    günlük 22 km şehirdışı + 8 km şehir içi gidiş olarak , dönüş olarak da aynı km.
    günlük toplam 60 km yaklaşık 16 km.si şehir içi.
    şimdi daha düzgün anlatabildim sanırım.
  • Mitsubishi Lancer 1.6 AT + Zavoli dönüşüm kiti (Yeni montaj yapıldı daha ince ayara girecek)

Shell Autogas ile bayram öncesi depo fullendi 2,10tl/lt den 76 TL lik gaz aldı. Benzin ile yapılan km leri küsüratlı ilk çalışma değerlerini aşağıya yuvarladım toplam 370km yol yaptım ve otogaz komple bitip araç benzine geçti. Araç tamamen İstanbul ş.içi trafiğinde kullanıldı (ağır bir dur kalklı trafiğe denk gelmedim ve sakin kullanım şartlarında) 0,206 kuruş/km.

Bugün Cebeci Petrol, Küçükköy Cebeci Cad. No:108 İSTANBUL adresinde Argaz marka Otogaz'ın 1,95tl/lt olduğunu gördüm ve deneme 10 tl lik gaz koydum test değerleri aynı kmleri verirse yukarıdaki Shellgas hesabına göre toplamda depomu 70,75Tl ye full leyecektim. Bu durumda sarfiyat 0,19 kuruş/km olacaktı.

İstanbul'da km olarak iyi mesafe götüren ve daha uygun katkısız otogaz mevcut mudur? İstanbul'da sorun çıkarmayan en uygun gaz nerede satılıyor? Aracacım yeni dönüşüm oldu ve otogaz satış yerlerini pek bilmiyorum. Forumda insanların İpragaz, Shellgas ve Totalgas dan memnun olduklarını gördüm. Hem araba performansı hem araç menzili olarak bu otogazları pek çok kişi sorunsuz kullanıyor, sizlerin tecrübeleri neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Mitsubishi Lancer 1.6 AT + Zavoli dönüşüm kiti (Yeni montaj yapıldı daha ince ayara girecek)

Shell Autogas ile bayram öncesi depo fullendi 2,10tl/lt den 76 TL lik gaz aldı. Benzin ile yapılan km leri küsüratlı ilk çalışma değerlerini aşağıya yuvarladım toplam 370km yol yaptım ve otogaz komple bitip araç benzine geçti. Araç tamamen İstanbul ş.içi trafiğinde kullanıldı (ağır bir dur kalklı trafiğe denk gelmedim ve sakin kullanım şartlarında) 0,206 kuruş/km.

Bugün Cebeci Petrol, Küçükköy Cebeci Cad. No:108 İSTANBUL adresinde Argaz marka Otogaz'ın 1,95tl/lt olduğunu gördüm ve deneme 10 tl lik gaz koydum test değerleri aynı kmleri verirse yukarıdaki Shellgas hesabına göre toplamda depomu 70,75Tl ye full leyecektim. Bu durumda sarfiyat 0,19 kuruş/km olacaktı.

İstanbul'da km olarak iyi mesafe götüren ve daha uygun katkısız otogaz mevcut mudur? İstanbul'da sorun çıkarmayan en uygun gaz nerede satılıyor? Aracacım yeni dönüşüm oldu ve otogaz satış yerlerini pek bilmiyorum. Forumda insanların İpragaz, Shellgas ve Totalgas dan memnun olduklarını gördüm. Hem araba performansı hem araç menzili olarak bu otogazları pek çok kişi sorunsuz kullanıyor, sizlerin tecrübeleri neler?

benzin olarak belirtiğiniz trafikte 8.5lt benzin mi yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

Mitsubishi Lancer 1.6 AT + Zavoli dönüşüm kiti (Yeni montaj yapıldı daha ince ayara girecek)

benzin olarak belirtiğiniz trafikte 8.5lt benzin mi yakıyor.

Benzinde 97Oktan kullanıyorum, 35 kuruş/km yani 9,5 lt takriben.

• quote:

Argas 10tl lik lpg ile 45km yol yaptı ve benzine geçti. 0,22 kuruş/km.
  • 47 litre benzin ile ankarada karma değer olarak 850 km.2011 mitsubishi colt elegance cleartec (asg)

günlük en az 50-55 km.güzergah,batıkentten çankaya nın mühye köyüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 21 Haziran 2011; 13:37:50 >
  • Şehir içi

Mitsubushi lerininizin yakıt tüketimlerini paylaşalım.

Şehir dışı

Mitsubushi lerininizin yakıt tüketimlerini paylaşalım.

Fazlasına gerek varmı. Araç imzamda..

• Şehirdışı 4.9 lt/100km
    Şehiriçi 5.4 lt/100km
    [Dizel]
  • 2004-05-06 outlander 2.0 cc ( turbosuz) LPG de yakıt degerleri nedir bileniniz var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.