Şimdi Ara

mjet mi vtec mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.si CİVİC ELEGanCE 2009 2010 MODEL
    2.si FİAT BRAVO 1.6 MJET SPORT STYLE 120 hp 300 tork 2010-2011 MODEL (CAM TAVAN ) İKİSİ DE BEYAZ OTOMATİK..
    şimdi civic benzinli çok yakıyo diye biliyorum lpg atınca bagaj daralıyor,ayrıca denemedim ama rampada bayılıyordur.4000,4500 devirle çık demeyin lütfen..bravo nun tork ve beygiri beni cezbeden ama ikinci eli çok cansız, çok zarar ederim düşüncesi var.gönlüm performaslı olduğunu düşündüğüm bravodan yana ama bilmiyorum. civic de güçlü ikinci el var. yıllık 18-19 bin KM yapıyorum.yanlış bişey yapmaktan korkuyorum sonuçta memurum kazancımız belli,yorumlarınız çok değerli benim için,şimdiden teşekkürler.

• Ben olsam dizel olanı tercih ederdim alıpta binemedikten sonra bir anlamı kalmıyor LPG ile binerim diyorsanız benzin ayrı alıp LPG ayrı alıp bineceksiniz yakıt hesabında benzini de katın kış aylarına şehir içi ve kısa mesafelerde LPG ye geçmeden yol biter çoğunlukla.Ayrıca torkun az olması araç sollamalarında atik olmayan cansız motor olarak kalır 300 NM tork yanında sonuçta bir nevi güvenlik için torkun yüksek olması gerek araç sollamalarında ve yakıt ekonomisi apayrı birşey LPG lide olsa şehir içinde ve şehirdışında 3-4 bin devir bandına çıktıkça yakıt artarak ekonomi söz konusu olmayacak tabi sürekli 90 km ile giderim derseniz ayrı bir durum tabi.İkinci el olarak temiz her araç satılır mesela sözde marea tutulmaz derler aldığım arabanın müşterisi hazır satıyorum desem Allahın izniyle aldığım paraya veririm biraz beklesem karda ederim.Almadan önce aklımda birsürü soru işareti vardı ama şimdi diyorum iyi ki almışım kulaktan dolma sözlere itibar etmediğim için doğru karar vermişim diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i20 mi ibiza mi
    4 yıl önce açıldı
    dizel mi lpg mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.