Şimdi Ara

.mkv uzantılı dosyaları oynatabilen dvd/divx player var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

.mkv uzantılı dosyaları oynatabilen dvd/divx player biliyor musunuz? Yada internetten indirdiğim HD divx'leri sadece bilgisayarda izleyebiliyorum. Normal evdeki dvd/divx player bunları göstermiyor. Bunları oynatabilecek dvd/divx playerlar hangileridir?

Lütfen bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Saygılar,

• Kimsenin bu konuda bilgisi yok mu?
  • Benim bildiğim kadarıyla şu an için bunu yapabilen bir dvd player yok. Ama sanıırm yurt dışında media center benzeri aletler var bunları oynatabilen. Ama onlarla ilgili de çok detaylı bilgim yok açıkçası
  • vlc media player türkçe
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

vlc media player türkçe

Arkadaş cihaz olarak sormuş sanırım. Sizin söylediğiniz bilgisayarda kullanılabilen bir player yazılımı
  • Forumda biraz arama yaparsan türkiyede butür cihaların olmadığını anlardın.Şu anda yurt dışnda kv oynatabilen tvix,nmt,ısthar,dune hd,tomacro media playerler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 1 Haziran 2008; 1:21:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

vlc media player türkçe

Arkadaş cihaz olarak sormuş sanırım. Sizin söylediğiniz bilgisayarda kullanılabilen bir player yazılımı

pardon

• Öncelikle bilgiler için herkese teşekkürler.

Evet sitede aptığım araştırmalardan Tr'de böyle bir ürün yokmuş ve alicandemir'in söylediği markalardan bahsediliyor.

Birde bir yerde xbox 360'dan bahsedildiğini okudum. Bende bu cihaz var. Bu cihazda seyredebiliyor muyuz. Bilgisi olan var mıdır?

Teşekkürler.
  • Evet Türkiye' de yok galiba hiç duymadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.