MMM NEDİR? MMM bir banka değildir. MMM paranızı işletmez, biriktirmez. MMM, HYIP ve Network Marketing gibi online bir iş değildir. MMM yalnızca insanların birbirlerine yardım ettiği bir topluluktur. MMM size teknik ve temel bir program verir. Bu program sayesinde dünya çapında milyonlarca yardım almak isteyen katılımcılar yardım vermek isteyen katılımcıları bulur. Hangi katılımcı yardım etmek istiyorsa ücretsiz olarak yardım eder. Bütün Bağış ve Yardım Transferleri için Bitcoin kullanıyoruz. Sistem %20-100 sistemi ile çalışmaktadır.Standart olarak aylık yüzde %20 Günlük yapıcağınız MMM ekstra görevleri ile birlikte aylık %100 kadar kazanç sağlıyabilirsiniz MMM Ekstra konusunu aşşagıda özel olarak anlatağım. NASIL ÇALIŞIYOR? MMM insanların karşılıklı iyi niyet ilkerine bağlı kalarak birbirlerine finansal yardım temin ettiği bir topluluktur. Biz transfer işlemlerinde Bitcoin altyapısını kullanıyoruz. MMM‘de, herhangi bir sözleşme imzalamak yada gayri menkullerinizi rehin bırakmak zorunda değilsiniz. MMM sisteminde hiç kimse borçlu değildir. Her şey çok basit: bir katılımcı yardım ister başka bir katılımcı yardım eder. MMM‘in katılımcılardan tek istediği birbirlerine karşı dürüst olmarı ve saygı göstermeleridir. Sizin bir finansal ve mali yardıma ihtiyacınız varsa yardım isteyin veya finansal durumunuz yardıma uygunsa yardım edin. MMM katılımcıları alışveriş işlemlerinde Bitcoin ile çalışırlar. Farklı ülkelerden katılımcılar arasında düzgün transferler organize etmenin mümkün olan en iyi yolu Bitcoin iledir. Bitcoinin amacı mali ilişkilerde devrim gibi yenilikler gerçekteştirmektir. MMM’in ideali ise insanların arasında devrim gibi sosyal ekonomik yenilikler getirmekdir. MMM’in ve Bitcoin’in kombinasyonu bize modern dünyada adil ve özgür finans sistemi oluşturabilmede önemli değişiklikler yapmamız için gereken imkanı sağlamaktadır. ÇOK ÖNEMLİ! MMM de Paranın toplandığı merkezi bir hesap yoktur. Toplam para akışının bütün olarak sağlandığı bir nokta da yok (ve Doğal olarak paraların kolayca çalınabilme şansı da yok :-)). Tüm para, katılımcıların kendileri arasında dağıtılır! Yüz binlerce ve milyonlarca hesap üzerinden katılımcılar birbirlerine doğrudan hiçbir aracı olmadan bitcoin transferi yaparlar! (Onlara Neden Gerek Var değil mi ? :-)) Gerçek olan şu ki MMM Sadece süreci ve işlemleri düzenlemektedir.Bundan daha fazlası değil. Bu sistem insanlara aittir. Aptallar Hariç! Bu sıradan insanların birbirleri ile yardımlaştığı gerçek bir yardımlaşma fonudur. KATILIM NASIL YAPILIR? ÖNCE BURDAKI BAĞLANTIDAN SİTEYE ULAŞIN VE SİZE RESİMDE GÖSTERİLDİĞİ ŞEKİLDE KAYDINIZI OLUŞTURUN SİZİN İÇİN YAZICAĞINIZ BÖLÜMLERİ TÜRKÇE OLARAK GÖSTERDİM YANLIZ BU LİKTEN AÇICAĞINIZ KAYIT BÖLÜMÜ BU GÖRÜNTÜLER EŞLİĞİNDE BÖLÜMLERİ DOLDURUN. http://turkey-mmm.net/?i=stansiya KAYIT OLDUKTAN SONRA EĞER BİTCOİN HESABINIZ YOKSA ÖNCE KENDİNİZE BİR BİTCOİN HESABI AÇIN ARKADAŞLAR Bitcoin Kayıt için Linklerhttps://www.btcturk.com/
KAYITDAN SONRA ADIM ADIM YAPILACAKLAR 1)www.mmmoffice.com gidin oturumunuzu açın kişisel ofisinize giriş yapın .
BITCOIN HESABIMIZI KİŞİSEL OFİSİMİZE EKLİYORUZ
2) Artık yardım sağlama işlemi için hazırız arkadaşlar en az 10 TL en fazla 10 bin USD Karşılığı Türk Lirası burası önemli eğer ilk oluşturcağımız yardım siparişinde 50 USD ve üzeri Karşılığı TL olursa 1 kereye mahsus olarak 20 USD kayıt parası alıyoruz sistemden Bence bu fırsatı kaçırmayın derim sadece 2 hafta 50 usd kalıcak karlar artı 20 usd para kazanıcağız şimdi yardım sağlama işlemine geçelim.
NOT Oluşturduğumuz sipariş sırada ve detaylar için siparişin eşleştirilmesini bekliyeceğiz Bu 1 günde olabilir 1 haftada ama burda bizim bir kaybımız yok çünkü kazancımız sipariş oluşturduktan sonraki günden itibaren hesabımıza eklenir günlük %3.33 1= Evet yardım sağlama sıramız geldi adım adım işlemler için resimleri takip edin 2= Alıcı üyeye bitcoin hesabımızdan transferi gerçekleştirdikten sonra ödemin ekran görüntüsünü ekleme için ödemeyi tamamladım butununa basıyoruz.
3= Bitcoin hesabımızdan alıcı olan üyeye bitcoin gönderdik ve bunun kanıtı olan resmi ekliyoruz. 4= Evet resmi ekledik ve ana sayfaya geldik gördüğünüz gibi sayaç kalktı ve işaret kutusu yarım dolu alıcı ödemeyi onayladıktan sonra tam dolu olucak ve artık bizim gönderdiğimiz mavro (para) ile başka bir üyeden yardım alabileceğiz Onuda yardım alma kesiminde görüceksiniz. 5= Evet yukarida bahsettiğim gibi alıcı gönderinizi onayladı artık yardım alabiliriz şimdi yardım alma işlemini yapıcağız adım adım . ADIM ADIM YARDIM ALMA İŞLEMİ OLUŞTURMA 1= Evet Burası Mavro Burda Kazançlarımız ve Ne kadar yardım alabileceğimiz gözüküyor 2= Ok ile gösterilen Bölüme tıklıyoruz. 3= Sisteme eklediğimiz Bitcoin cüzdan hesabını seçip next butonuna tıklıyoruz. 4= Aynen Resimde gösterilen şekilde işlemleri yapıyoruz. 5= Çekmek istediğimiz miktarı kutuya 10 ve katları olarak ekliyoruz yada all hepsi olarak seçebiliriz.
6= Yardım isteğini oluşturduk.Ve yardım isteğimiz sırada eşleştirilmesini bekliyor. 7=Eşleştirme gerçekleştirildi belirtilen sürede üye bize ekranda gözüken miktarda bitcoin göndericek 8= Bu bölüme geldiyseniz üye size bitcoin gönderdiğini gösteren transfer resmini ekledi sizde eğer bitcoin aldıysanız artık gelen ödemeyi onalıyabilirsiniz. 9=Evet arkadaşlar üye bize bitcoini gönderdi bizde onayladık ve bu şekilde Yardım alma işlemini tamamlamış olduk
Yardım aldıktan sonra sistem bizden bize verdiği standartlar şeklinde bir mutluluk mektubu yazmamızı istiyor yukarda bunun yazılmış bir örneği duruyor ama ben size daha kolay bir örnek kalıp hazırladım onu takip ederek yazabilirsiniz
Mektup örneği de yayınlıyım kendi bilgilerinizle değiştirip gönderirsiniz mektubu. Parantez içine bilgileri doldurun yeter. Bu mektup işi önemli arkadaşlar. Yapmamazlık etmeyin. Örnek metin: (ADINIZI YAZIN)
(KAÇ TL GÖNDERDİĞİNİZ) (YARDIMI GÖNDERDİĞİNİZ TARİH) (NE KADAR TL YARDIM ALDIĞINIZ) (YARDIMI ALDIĞINIZ TARİH) Teşekkürler MMM türkiye birlikte dünyayı değiştireceğiz Teşekkürler Sergey mavrodi kurucumuz. MMM “EKSTRA” MMM Topluluğu sürekli devam eden bir işlem süreci ve hızla gelişen bir performans gösteriyor! Topluluğun üyelerinin etkili bir şekilde sistemin gelişimine katılması ve hatırı sayılır bir ikramiye alması için MMM “EKSTRA” programı oluşturuldu. Bu program, topluluğu aktif bir şekilde geliştiren katılımcılara daha yüksek faiz kazanmaları için fırsat verir. MMM “EKSTRA” programının asıl amacı, yardımlaşma sistemini geliştirmek için katılımcıları sistematik ve günlük işe teşvik etmektir.MMM ekstra ile günlük yapıcağınız online bir görev ile ayda 100% kazanç sağlamanı mümkün bunu daha kolay anlamanız için size bir video kayıt ettim MMM ekstra başlamadan önce bu videoyu mutlaka izleyin kolay gelsinhttps://www.youtube.com/watch?v=uLzYGxVJFDs İZLEMENİZİ TAVSİYE ETTİĞİM VİDEOLAR https://www.youtube.com/watch?v=4aJJFwy7L9U