Şimdi Ara

MNG Kargo'dan Akılalmaz Açıklama: Kargonuz yolda kaybolmuş olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 Aralık'ta İstanbuldan çıkan kargom 8 gündür İstanbul aktarmada bekliyordu. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdum. Bugün Doğubank şubeyi aradığım da muhtemelen kargonuz kayboldu ürünü aldığınız firmaya söyleyin yeni ürün yollasınlar. Ürün küçük bi paket olduğu için muhtemelen kaybolmuştur. Dediler. Paket tablet dokunmatiğiydi. Bu demek oluyor ki telefon gönderdiniz o da kaybolabilir. Biri alabilir kayboldu diyebilir. Açıklaması kolay nasıl olsa paket küçük olduğu için kayboldu.

MNG Kargo'dan Akılalmaz Açıklama: Kargonuz yolda kaybolmuş olabilir.

• bahsettiğiniz olay bizimde başımıza geliyor arada sırada. bir e ticaret sitesinde görev yapıyorum. aktarmalarda paketler kaybolabiliyor. biz müşterimize ürünü yeniden gönderiyoruz kaybolan paket içerisindeki ürünlerin ücretini kargo şirketinden tahsil ediyoruz. dediğiniz gibi telefon paketide kaybolabilir. gönderen firma faturasını kestiyse ki kesmek zorunda aynı işlemler gerçekleşir.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben n11 i ya da satıcıyı olayın içine katmıyorum. Tek sıkıntıları mng ile anlaşma yapmış olmaları. Yapacak bişey yok olan olmuş. Zaten yeni ürün gönderecekler. Benim sıkıntım MNG kargoya dikkat edin. Ayrıca Kayıp olayını e ticaret ile sınırlamak da yanlış. Bireysel gönderilerde bir iphone 8 kaybolsa süreç sonunda ne olacağını tabii ki kimse bilemez. Ben 10 liralık gönderi için 10 kez aradım 10. aradığımda kayboldu dediler onu bile sakladılar.
  • benim de aras kagomu kaybetti. bildiğin mutfak dolabını kaybetti. neyseki uzun görüşmeler sonrası arada hb ve adore vardı 1 ay geçtiktebn sonra yenisini alabildim.
  • Kargo olduğu gibi duruyor artık uğraşmıyorum da adamlar takmıyor aga. Çinden verdiğim sipariş 1 haftada gelsin, istanbuldan ankaraya 10 gün oldu 10. Deve kervanıyla gelse valla gelmişti. Tek bişey söylüyorum utanmazlar utanmazlar. Kargo şirketi kargoyu kaybediyor. E demezler mi sana sen ne iş yapıyorsun neye göre kargocusun. Bunlar insanı ticaretten usandırıyor. Müşteri mi bekliyor kargo acil mi hiç umurlarında değiliz.
  • MNG Kargo ile gönderim yapan hiçbir satıcıdan alım yapmıyorum. Adamlar dağıtıma çıkarmadan gelip şubeden teslim almamızı bekliyorlar. Şubeyi arıyorum ŞUBEDEN teslim diyor, satıcıyı arıyorum yok efendim adrese teslim diyor. MNG'mi uzak duracaksın, kafan rahat olacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.