gittigidiyor.com üzerinden aldığım ürün 24/10/2018 tarihinde mng kargoyla tarafıma gönderildi.Normalde diğer kargolarla 2-3 gün içinde ulaşan ürün 30/10/2018 tarihinde Diyarbakır Çölgüzeli şubesine ulaştı.Ama bir türlü bana gelmiyor.Nedense yaklaşık 3 gün şubede beklettiler. Bende telefonla ulaşmaya çalıştım.2,5 gün içinde 444 0606 numaralı çağrı merkezinden yaklaşık her saat başı aramama rağmen telefon bir türlü düşmedi.Şube numarasını(0 412 255 0 255) aradığımda telefon otomatik meşgule düşüyordu(En az 20 arama yapmışımdır.). tam 2,5 gün boyunca oraya da ulaşamadım.Baktım olacak gibi değil şubeye gittim.Şube sorumlusuyla görüşmek istediğimi söyledim.Şube sorumlusu yoktu ve Çalışan kişi şube sorumlusunu bilmediğini söyledi :).Sonra şubedeki iki sabit telefonunda açık halde yazıcının üzerine bırakıldığını gördüm.Ağzıma geleni söyleyip şubeden çıktım. Ufak bir araştırma yaptığımda(twitter,basın vsvs.) hiç bir yerde bu firma ile ilgili iyi bir şey söyleyen görmedim.Siz siz olun bu firmadan uzak durun.(Gerçi bana göre kargo firmalarının çoğu işe yaramaz ama mng den daha kötüsünüde görmedim yani.) En sonunda mng kargo sayfasında canlı destek diye chat bölümüne yazdım.Şikayetiniz iletip tarafınıza dönüş yapılacak dendi ama :)