|
Bildirim
Kvkk denen zımbırtı sayesinde verileri zaten satıyorlar, bedavaya gittiği için mng mağdur olmuş durumda.
|
Ülkenin en kötü kargo firması. Yan sokaktaki şubeden ürün 5 günde gelemiyor. Gidip almak isteseniz vermiyorlar. En son ürünümü kaybettiler sonra buldular paketinin dışında ürün getirdiler ürünün 1 parçası eksik vs. Şikayet var a yazmasam ürünümü bulmakla uğraşmıycaklar ve ilgilenmiyceklerdi. Yani hiç şaşırmadım olanlara. Şaşırtıcıdır ki aras ve ptt kargo pandemi döneminde çok daha iyi ve hızlı ürün getirir oldu. Mng ve yurt içi kargo çöküşte. Umarım en ağır şekikde ceza öderler. Getirmedikleri ürün bana pahalıya patladı.
|
Peki bunun bir yaptırımı yok mu? Ne güzel dünya! Çaldırdık kusura bakmayın. Güvenlik altyapısına ayırdığınız bütçe ne kadar mesela? 10 TL falan mı?
|
Antivirüs kullanıyorlardır. Onu da Türk telekomdan bedavaya getirmişlerdir. 😁
|
Yine hack/sızıntı süsü verilmiş kasıtlı veri satışı. Ülke gerçekten leş hale geldi. Tepeden tırnağa. |
İnsanların hatasını firmaya (firmalara) yüklememeyi hiçbir zaman öğrenemeyeceksiniz değil mi?
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aslında zaten bilgilerimizi satıyor çoğu firma sözleşmede bir şeyler sıkıştırıyorlar satarken de illegal olmuyor sözleşmede sıkıştıramıyorlarsa iktidarlarla anlaşma yapıyorlar beni tespit edersen bana bulaşma hukuk kullanma ben de sana pay vereyim diye ondan dolayı bilgilerimiz hiç güvende değildi hala değil |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Dert değil ya biri telefon numaramı verdiğinde 10 sene önceki adresime gönderip duruyolardı adresim diye zaten. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcan_91 -- 27 Ağustos 2021; 12:59:3 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhox -- 27 Ağustos 2021; 13:4:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |