Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
28.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mümkünse kampanya başlatmayın.

En son AKN için kampanya başlattınız şuan internet fiyatları 2 katına çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazall kullanıcısına yanıt
    Böyle olursa daha çok bekleriz. Bir an önce harekete gecmemiz gerekiyor

• omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleriyle de paket çıkmasa bile geçebilirler yanlış bilgi vermeyelim

• Sınırsız internet diye bir talep olamaz, bu yaptığınız, kotalı paketlerin yasaklanmasını istemektir.

Fiber/DSL internetlerinde de kotasız internet kalksın diye talep edenler olmuştu, bunlardan bazıları, o denli geri zekalıydılar ki bunu tüketici lehine falan zannediyordu, sonuç olarak kotalı internet tarifeleri kalktı, 3-5 gb internet kullananlar dahil herkes, pahalı internet paketlerini almak zorunda kaldı.

Telefonumda 7 GB kotalı internetim var, ekstralarla 20 GB civarına da çıkabiliyor, ay boyunda kullandığım taş çatlasa 1-2 GB, ben niye sınırsız internet parası ödeyeyim ki?

Genel bir kural olarak; serbest piyasada, sözleşme hürriyetine yönelik her müdahale, istisnasız olarak her zaman tüketici aleyhine sonuç verir. Minimum garanti süresi denilen ve hak zannedilen yasal mevzuat bile aslında tüketicinin otomatik olarak imzaladığı ve parası fiyata eklenmiş bir garanti uzatma hizmetidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 6 Temmuz 2020; 1:19:33 >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Superbox amacı dışında kullananları şikayet edeceğim deyip,türkcele e-posta gönderen şahıs ,burda sınırsız internetin çözümü olarak insanlığa illagal yoldan sınırsız internet çözümü sunuyor ,superboxun 400 lira olduğunu unuttun herhalde ,sınırsız internet varmış ,varda bizmi bilmiyoruz ,vodafonenin o teklifi herkese açık değil ,müşteri temsilciside 300 TL fiyat çekiyor ,1 mbps bile veremedikleri internetlerine iyi araştır varmı yokmu ondan sonra yaz ,insanları aldatma .

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Limitsiz dedigi 25gb

5gb 55dolar

Bunu atarak adamın söylediğini doğrulamışsın Onur, attığın ekran görüntüsünde "25 gb premium" yazıyor yani ilk 25 gb full hız sonrasında daha düşük hızda sınırsız bağlanıyorsun, hadi ingilizce bilmiyorsun anladık da her cahil olduğun konuda böyle özgüvenliysen dalga konusu olursun Onur.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Sınırsız internet diye bir talep olamaz, bu yaptığınız, kotalı paketlerin yasaklanmasını istemektir.

Fiber/DSL internetlerinde de kotasız internet kalksın diye talep edenler olmuştu, bunlardan bazıları, o denli geri zekalıydılar ki bunu tüketici lehine falan zannediyordu, sonuç olarak kotalı internet tarifeleri kalktı, 3-5 gb internet kullananlar dahil herkes, pahalı internet paketlerini almak zorunda kaldı.

Telefonumda 7 GB kotalı internetim var, ekstralarla 20 GB civarına da çıkabiliyor, ay boyunda kullandığım taş çatlasa 1-2 GB, ben niye sınırsız internet parası ödeyeyim ki?

Genel bir kural olarak; serbest piyasada, sözleşme hürriyetine yönelik her müdahale, istisnasız olarak her zaman tüketici aleyhine sonuç verir. Minimum garanti süresi denilen ve hak zannedilen yasal mevzuat bile aslında tüketicinin otomatik olarak imzaladığı ve parası fiyata eklenmiş bir garanti uzatma hizmetidir.
    Forum tarihinde yazılmış en aptalca mesaj olabilir tebrikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Forum tarihinde yazılmış en aptalca mesaj olabilir tebrikler.

Alıntıları Göster
    Kimin aptal olduğu, fiber/DSL internetlerdeki kotanın kaldırılmasıyla yakın zamanda ispatlandı. Kota kalksın diyen gerzeklerin çoğu, taahhüt bitimlerinde önlerine 3-4 kat daha yüksek fiyatlar konulunca, ağlaşmaya başlamışlardı.

Adam gelmiş burda sınırsız mobil internet istiyoruz diyor, eee var zaten, nesini istiyorsun? Tarifelerin büyük çoğunluğu zaten kullandıkça öde şeklinde. Ha şimdiki 20 GB kotasının fiyatıyla sınırsız istiyorum dersen, üçü birden üçün birini gösterir, tıpkı fiber/DSL olayında gösterdikleri gibi.

• ANKARA nın göbeğin de adsl kullanıyoruz hala ... kotalı satışlar devam ediyor ve fiyatlar çok yüksekken mobil de sınırsız internet için aylık 500 600 tl fatura öderiz... bu ülke de ucuza hiç bir şey yok !

sırbistan arnavutluk gibi ülkeler hem hızlı hem ucuz şekilde veriyor hizmeti... mobilde sınırsız internet derken ankara da evimde 2 3 diş çekiyor hat .... hizmet tırt bu alt yapı ile hiç bir şey olmaz en fak sorunda çöküyor alt yapı kaç kez çöktü kim ilgilendi müşterilere 10gb interneti verdiler her şey düzeldi ve UNUTULDU her zaman olduğu gibi... göreceksiniz 5g hizmeti 5 yıldan önce gelmemeyeck bu ülkeye tam anlamda.
  • ELON musk seni bekliyoruz starlink... adamlar 12 dakika ka uzaya gidip geldiler yakın zamanda biz de 4 yıldır ankara da 3 km uzunluğunda fiberi çektiremedik... bu ülke de beyin göçü nasıl olmasın ...
  • alvete A kullanıcısına yanıt
    Eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmesek mi hocam?
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Yoo ozguvenli degilim. Ben sadece sordum.
    Sen ne ayaksin herkese atip salliyorsun. Klavye veledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde sınırsız internet zaten var ki ? Vodofone red pass tarifeleri(gaming-video-sosyal-iletişim-müzik ) passlar aylık 105 TL +20 GB sabit hatlara ve vadofonlularla sınırsız :) 4.5 Gde de keyif yapıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Kimin aptal olduğu, fiber/DSL internetlerdeki kotanın kaldırılmasıyla yakın zamanda ispatlandı. Kota kalksın diyen gerzeklerin çoğu, taahhüt bitimlerinde önlerine 3-4 kat daha yüksek fiyatlar konulunca, ağlaşmaya başlamışlardı.

Adam gelmiş burda sınırsız mobil internet istiyoruz diyor, eee var zaten, nesini istiyorsun? Tarifelerin büyük çoğunluğu zaten kullandıkça öde şeklinde. Ha şimdiki 20 GB kotasının fiyatıyla sınırsız istiyorum dersen, üçü birden üçün birini gösterir, tıpkı fiber/DSL olayında gösterdikleri gibi.

Alıntıları Göster
    Doğru diyorsun hocam 3 mbit hız dururken insanlar aptal gibi gitti akn siz internet istedi, hatta sizin dediğinizi en başta yapsak 1 mbit iken tepki göstermez 3 mbit bile olmadan öyle takılırdık ve hiç zam gelmezdi.
    Hak aramaya aptal olmanın ispatı olarak bakan birisinin olması ve buna cevap yazmak bile ayrı ayrı utanç verici ama belki bir gün bizim gibi aptalları anlamak istersiniz diye yazmış oldum...

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Yoo ozguvenli degilim. Ben sadece sordum.
    Sen ne ayaksin herkese atip salliyorsun. Klavye veledi
    Sınırsız olduğu belli olan tarifeye sınırsız değil 25 gb diyerek algı operasyonu yapıyorsun muhtemelen kan emici operatörlerin maaşlı çalışanlarından birisin bu konudaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 6 Temmuz 2020; 3:1:27 >
  • Siz kampanya baslatmadan once en son.Ben pttcell de gece 2 sabah 8 arasi mis gbi sinirsiz griyordum.İstedigimi indiriyordum cokda memnundum.hem de mobilde sinirsiz sayenizde oda elimizden alindi.Simdi hicbirsey umrumda degil.Degil imza Trump bile getiremez Turkiyeye sinirsiz mobil interneti imza mimza yok sze.

• çok hayalperestsin
  • destekliyorum... organize olup, resmi bir talep hazırlayıp, cimer üzerinden ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI'na iletebiliriz.. Muhtemelen onlar da BTKya yönlendirirler, lakin bildiğiniz gibi BTK biraz uzaktan izleme modunda. Bakanlıkta ses duyulursa belki bi ihtimal....
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.