Şimdi Ara

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
15
Favori
28.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1016 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone'un çok yavaş olduğunu duydum. Çoğu bölgede yeterince baz istasyonu yok. Ayrıca ağ haritasından baktığım zaman, 4G baz istasyonları daha yaygın görünüyor. Oysa Türk Telekom ve Turkcell'in 4G LTE baz istasyonları görünüyor haritada. Nedense?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

100 ila 300 dolarlık ekipman + aylık 80 dolar olması bekleniyor
    Her ülkeye farklı fiyatlandırma olur diye düşünüyorum. Ekipman bi kere alınıp sürekli kullanılabiliyor, yine de vaadedilen internet için kötü rakamlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 5 Temmuz 2020; 21:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler sizin sorununuzun çözümünü ben biliyorum. çok kolay. hiç sağa sola tiwtter felan yazmaya gerek yok. toplayabildiğiniz kadar imza topluyorsunuz ve doğru reis'e başvuruyorsunuz. zaten konu da açılmış, birisi açmış "cumhurbaşkanımızın talimatıyla" diye yani çözümü çoook uzaklarda arıyorsunuz. ne gerek var yaaa, doğrudan resi'e müracaat, bu sorunu çözer.
  • Normalde kesinlikle desteklediğim bir taleptir, mobilde sınırsız İnternet. Ancak ülkemizdeki mobil operatörlerin altyapıları yetersiz. Yaşadığım yerde on kadar istasyon var ama bir on kadar daha lazım. Ancak istasyon kuramıyorlar ki, kimse istemiyor bölgede.
    Turkcell mesela, sınırsız SuperBox olayından beri hızlarda muazzam düşüş var. Mobil paketlerde de böyle bir sınırsız kullanım başlarsa, bu şekilde bir trafiği Turkell kaldıramaz.
    Bunun için öncelikle baz istasyonu yoğunluğunun çok artması gerekli. Tabi 5G'ye de geçilirse ve yoğun bir baz istasyonu sayısı ile olmayacak iş değil. Ancak şu anki şebekelerle operatörler bunu yaparsa fahiş fiyattan satacaklar sadece. Yoksa herkesin kullanımına yönelik bir fiyattan verirlerse, kimse kullanamaz yoğunluktan.
  • Bence eski sabit internettekiler gibi;

Tüm kotalı paketlere 3Mbit(375kilobayt/saniye) AKK gelsin.
    Paketler de 20GB dan başlasın. Hem ülkenin altyapısına uygun olur hem de kullanıcılar rahat eder.
    20GB'ını dolduran interneti kullanabilmeye devam eder ha ben eski hızımı istiyorum diyen minimum 10GB olacak şekilde ve kabul edilebilir bir fiyata ek paketini alır

Güllük gülistanlık geçiniriz diyorum ben.

Ama bizim ülkemizde kimse güzellikten anlamadığı için ya kullanıcılar sabit internetteki gibi fırtına estirecek ve sınırsızı tırnaklarıyla koparacak ya da hiçbir şey olmayacak. Bu sebeple ben kampanyayı, gözünü para bürümüş ve insana kıymet vermeyen operatörlere hak ettiği ayarı vermesi açısından mantıklı buluyorum.

Change.org linkini ana başlıkta göremedim?
  • Ben 2012 den beri o paketteyim. Cebimden çıkan net fatura ücreti şuan 51 TL. İnternet sınırsız, 300 dk, 300 sms, pttcelllilerle 3500dk. İnternet hızına gelirsek bulunduğunuz yerin altyapısına göre değişiyor. 100 mbit gördüğüm yerlerde var 10 mbit gördüğüm yerler de.

• Emrah1923 kullanıcısına yanıt
    02:00-08:00 akn kalktığı için hız normale dönüyordu hocam ben mobil internet ile TERABAYTLIK indirme yaptım sonuçta :D
  • 2020 yılında evimde maksimum 8 mbit internet alıyorum.( altyapıdan dolayı ) Sen mobilde sınırsız internet peşindesin 😁

• sınırsız dan vazgeçtim adam gibi düzgün çalışsın yeter kopup duruyor bırak oyunları bu saatlerde (geceleri) haber bile açıyacak utanmasa bir ay kaldı elveda tt net şeytan görsün yüzünü.
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Turktelekomun hisselerinin çoğuna varlık fonu(devletin) sahip borcunu ödemediği için bir kısmına da bankalar el koydu arapların hiç hissesi kalmadı. Turkcell'in hisselerinide varlık fonu aldı.Yani Turktelekom ve Turkcell için devlete ait diyebiliriz.

• mobil miii sınırsız mııııııııııııııı nerde yav
    Banada Vodafonedan bildirim gelip duruyor sınırsız internet dakika SMS 169 TL olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

gençler sizin sorununuzun çözümünü ben biliyorum. çok kolay. hiç sağa sola tiwtter felan yazmaya gerek yok. toplayabildiğiniz kadar imza topluyorsunuz ve doğru reis'e başvuruyorsunuz. zaten konu da açılmış, birisi açmış "cumhurbaşkanımızın talimatıyla" diye yani çözümü çoook uzaklarda arıyorsunuz. ne gerek var yaaa, doğrudan resi'e müracaat, bu sorunu çözer.
    Abi reisin youtube yayınına 480p'lik internet veren şirketler bize neler yapmaz.

• Vladicius kullanıcısına yanıt
    Hocam vodafone faturalı mı kullanıyorsunuz ve hangi paket bana gelmiyor, bazı tarifelere geliyor sanırım

Evet hocam yaklaşık 1.5 yıldır Vodafone geçtim çok memnunum eskiden Turkcell kullanıyordum yine aynı 20 gb lik tarifeyi ama gelen fatura 250-300 TL yı buluyordu Vodafone da şimdiye kadar tarife dışında hiç bişey ödemedim her zamanda 5-10 gb internet kalıyor faturam 15 inde kesilecek ve hala 15 gb internetim mevcut bu passlar çok işime yarıyor eskiden Turkcell’den dolayı hep WiFi ye bağlıydım artık Wi-Fi yavaşladımı hemen 4.5g ye geçiyorum

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!

• kendinetroll K kullanıcısına yanıt
    izlemedim, en fazla 480p mi yayın vardı? iyi, en azından 240p vermemişler..

belki de canlı yayın kodlayıcısına kızmak lazım.
    (https://support.google.com/youtube/answer/2853702?hl=tr)
    hazır reis'e başvuracakken, o canlı yayını kim verdiyse onu da işten attıralım.

hemen link verelim: Difference Between 240p,360p,480p,720p And 1080p

• Her ay vatandaştan telsiz kullanım ücretini almayı bilen devlet, gsm opertörlerinin vergi borcunu siliyor.
    Muz cumhuriyetinde yaşıyoruz arkadaşlar. Catandaşı inek gibi sağıyor bu hükümet.

Eskiden bedava denilen üvrete satıloan hatlar 100 tl yi geçti. Ulan SIFIR hat nasıl 100 tl olur niye olur aklım almıyor.

Torba yasa ile GSM operatörlerinin vergi borcu siliniyor!
    https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/vatandasa-ilave-vergi-gsm-sirketine-af-2044239/

Yolculuk Gazetesi
    Torba yasa ile GSM operatörlerinin vergi borcu siliniyor!
    https://www.gazeteyolculuk.net/torba-yasa-ile-gsm-operatorlerinin-vergi-borcu-siliniyor

Mobil'de ''SINIRSIZ'' İnternet İçin Birleşiyoruz | GÜNCELLENDİ: İmza Kampanyası Başlatıldı!

• Konuda yazan olmuştur mutlaka ama ben de belirteyim; Vodafone de bir kaç aydır sınırsız paketi kullanıyorum. Hotspot yapınca da sıkıntı olmuyor. Ev interneti de Vodafone 100 mbps ama asla wifi bağlantısı kurmuyorum. Baya memnunum. Uygulamada bildirim çıkıyor o şekilde geçiliyor, müşteri temsilcisi geçiremiyor. Vodafone bayileri de geçiş işlemi yapıyormuş ama hattınız uygunsa.

• Ne kadar saçma bir konu zaten sınırsız paketler var..
  • mrtgfb M kullanıcısına yanıt
    Link at bizde faydalanalım. Vodafone'un 169₺'lik tarifesi hariç

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.